Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Gosia tu poszukaj chyba juz sa bo ja ogladalam 😁 ale baja jest fajniejsza.
http://zalukaj.pl/

Czy Wasze dzieci tez tak sie poca? moja mala co chwile ma mokra glowke ,moze to dlatego,ze ma tyle wlosow,bo ma coraz gesciejsze i dluzsze. A temperatura jest ok.

moja sie nie poci bo ma malutko wloskow 🤪 maja ja z tym netem to ani sciagac ani ogladc nie moge filmow 😞

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam ponownie.Julka dziekuje za zyczenia.Nusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!A my wlasnie z zakupow wrocilysmy.Okien nie umylam,bo na deszcz sie zapowiadalo...I znowu mloda obkupilam 😁 Ja powinnam dostac zakaz wstepu do sklepow z rzeczami dla dzieci 😉 Nusia Julka wcina wszystko co jej dasz 😁 Ostatnio ma jazde na paluszki juniorki 😁 A gotowalam jej bo swieze warzywa dostalam 🙂Wiec grzechem byloby to zmarnowac.A dostalam je w sumie przez przypadek,bo bylam u znajomej(lat 52:P) i gadalysmy o obiadkach.I mowilam,ze nie gotuje,bo sama chemia w marketach jest.A ona zabrala mnie do ogrodu i mowi:rwij co chcesz 😁 😁 I tak oto mamy cukinie,brokuly,pietruszke,marcheweczke i nawet pomidorka dostalam 😁 😁 Za tydzien pojade znowu i kolejna porcje dostane.Kurcze,uwielbiam dla niej gotowac.Ile rzeczy mozna zrobic.Dzis jadla marchewke z kurczakiem,ryzem i pietruszka 😁

• Mamusia
Gosia ja bym na twoim miescu nic nie sciagala.No chyba,ze masz pay as you go.Bo moi znajomi mieli z 3 na kontrakt i potem im rachunek na 50f przyszedl,bo limit przekroczyli 😉Dobra ide gotowac.Dzis na obiad kopytka-dla mnie z maselkiem,a dla Piotrka z boczkiem i kapusta kiszona.No i musze jeszcze mu na jutro szaszlyki zrobic i salatke do pracy 😜 😜 Ja to mam pierdolca z gotowaniem hihi.Maja a landlord jest naprawde spoko 🙂 🙂

• Mamusia
Nusia milcz o pajakach!!Nienawidze ich!!!Przepisy to ja mam z neta 😉I z cow&gate mi przyslali 5steps meal planner i tam tez sporo przepisow jest.Szaszlyczki sie juz pieka,salateczka zrobiona czas wziasc sie za kopytka.A moje dziecko siedzi zahipnotyznowane...na pralce sie zawiesila 😁 😁 Gosia pogon sasiadke do sklepu po make:P

• Mamusia
ja wczoraj mialam dwa bydlaki pajaki, jednego Michal zatlukl,a drugi uciekl -w sypialni 😞 myslalam,ze nie zasne, gugamy z mala juz z godzinke 😁 jaka ona fajna hehe.
Gosia jak w bloku se pozyczacie hehehhehe
Nusia znam ta ksiazke , czesto ja skanowalam w pracy 🙂 kurde zaczynam tesknic za praca......

• Mamusia
Nudata juz niedlugo.Najpozniej za 2-3 tygodnie malenstwo bedzie juz z toba.Chociaz zycze ci,zebys niedoczytala tego postu,bo zaczelas rodzic.Pamietam,jak ja nie moglam sie doczekac.Jezu,jak ja ci zazdroszcze!Niekoniecznie porodu,ale tego momentu jak sie pierwszy raz swoj skarb na rece dostaje.To sa takie emocje,ze nie umie tego opisac.Moge ci powiedziec,ze nigdy tego nie zapomne i byl to najwspanialszy moment w moim zyciu...i rozpoczal dlugi,cudowny rozdzial o nazwie Julka 🙂 🙂Maju ja w moja coreczke tez jestem jak w obrazek wpatrzona.Oszalalam na jej punkcie normalnie!!

• Mamusia
ee ja rodzic moge mimo 15h tortur ale ja nie chce tego po porodzie tzn krwi, wszystkich bolalcych miejsc, zwisow iitd. 😮 a ja tez dzis mialam pajaka 🤪 sama zatluklam dziada musiala go poganiac odswiezaczem powietrza zeby mi do zlewu wszedl bo po rurkach smigal 😜

• Mamusia
kupilam maryli kombinezon tak na wszelki wypadek jakby jakimi mrozami zawialo 😜 tylko teraz sie zastanawiam czy nie bedzie za maly
http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-girls-snowsuit-Next-9-12mths-/200646060962?pt=Baby_Clothing&hash=item2eb76feba2&autorefresh=true&autorefresh=true