Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maja ja caly czas mowie,ze chuderlaczek z niej..zeberka jej widac 😁 😁 Pewnie dlatego jest taka ruchliwa,bo ma malo cialka do dzwigania 😜Kaasiaak gdzie jestes?Pochwal sie tym spotkaniem o 14.Goska ja juz tak dawno sie nie seksilam,ze prawie dziewica znowu zostalam hahaha 😁

• Mamusia
tak wiec, kochane :
dzis mialam spotkanie w sprawie pracy i..... sie dostalam 🤪
bede pracowala na lotnisku na check in, na part time (20h) a jesli mialabym ochote, to moge wiecej godz. robic. praca od 05 am do 09 am, tak wiec, praktycznie caly dzien i tak dla mnie i malej 🙂
a Zuziol, to bardzo piekna dziewczynka 😘

• Mamusia
Kasia gratulacje, maz zazdrosci bo kocha samoloty 🙂 a my z Luton latamy jesli juz latamy 🙂
Sylwia no tak z Bristolu to rzut beretem 🙂 kiedys sie na piwko zmowimy 😁
Dalam Zuzi 90 ml mleka plus 1 czubata miarka kleiku. wypila w 3 sekundy!!!! po 10 minutach dalam jej jeszcze 50 ml mleczka zeby to rozrzedzic troszke co wciagla i tez zjadla!!!!!!!!!
Co za glodzilla???????

• Mamusia
A ze mna nikt nie chce sie spotkac? 😞 Kaska gratuluje pracy!A le mi sie cisnienie podnioslo!Czajcie to.Miesiac temu koles kupil ode mnie 2 ksiazki-jedna Kinga i 1 Coelha.Obie wyslalam mu w 1 paczce.No i dzis wchodze na moje konto ebaya,a tam koles zalozyl mi case,ze niby ksiazki Kinga nie dostal i ze ze mna sie kontaktowal,ale nie odpisywalam,w zwiazku z czym chce full refund.No to mu odpisalam po angielsku(bo resolution centre ma wglad),ze nie dam mu refunda,bo nie wierze w to,ze ksiazki nie dostal.I ze jesli cos jest nie tak,to powinien sie ze mna skontakotwac od razu,a nie po miesiacu.No i zapytalam,dlaczego sklamal,ze sie ze mna kontaktowal,bo ja nie mam od niego zadnej wiadomosci..Koles nic nie odpisal,wiec zadzwonilam do ebay customer service i im wszystko wytlumaczylam.Stwierdzili,ze dla nich to tez podejrzane,ale przez 8 dni nie moga nic zrobic,bo takie sa przepisy.I po tych 8 dniach moga dopiero sprawe rozpatrzyc,a do tego czasu mam kontaktowac sie z kupujacym...Przed chwila weszlam na ebaya,a tam sprawa anulowana przez kupujacego!Co za frajer.Jak juz chcial mnie na kase naciagnac i wymusic zwrot pieniedzy,to mogl chociaz pomyslec i zarzadac kasy za obie ksiazki,a nie za jedna.Boze,co za burak!!!!

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A ze mna nikt nie chce sie spotkac? 😞 Kaska gratuluje pracy!A le mi sie cisnienie podnioslo!Czajcie to.Miesiac temu koles kupil ode mnie 2 ksiazki-jedna Kinga i 1 Coelha.Obie wyslalam mu w 1 paczce.No i dzis wchodze na moje konto ebaya,a tam koles zalozyl mi case,ze niby ksiazki Kinga nie dostal i ze ze mna sie kontaktowal,ale nie odpisywalam,w zwiazku z czym chce full refund.No to mu odpisalam po angielsku(bo resolution centre ma wglad),ze nie dam mu refunda,bo nie wierze w to,ze ksiazki nie dostal.I ze jesli cos jest nie tak,to powinien sie ze mna skontakotwac od razu,a nie po miesiacu.No i zapytalam,dlaczego sklamal,ze sie ze mna kontaktowal,bo ja nie mam od niego zadnej wiadomosci..Koles nic nie odpisal,wiec zadzwonilam do ebay customer service i im wszystko wytlumaczylam.Stwierdzili,ze dla nich to tez podejrzane,ale przez 8 dni nie moga nic zrobic,bo takie sa przepisy.I po tych 8 dniach moga dopiero sprawe rozpatrzyc,a do tego czasu mam kontaktowac sie z kupujacym...Przed chwila weszlam na ebaya,a tam sprawa anulowana przez kupujacego!Co za frajer.Jak juz chcial mnie na kase naciagnac i wymusic zwrot pieniedzy,to mogl chociaz pomyslec i zarzadac kasy za obie ksiazki,a nie za jedna.Boze,co za burak!!!!

zal 🤢