Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka co tam u was?

Ehhh widze ze macie równiez taki sam problem jak ja 😞
Nusia z tymi wlosami to nie ma zartów mi do tej pory garscianmi wychodza 😞
A w ciazy mialam piekne geste wlosy, ale zastanawiam sie chyba nad tym aby zaczac brac te same witaminy co bralam w ciazy moze pomoga cos..

• Mamusia
Monia rzeczywiscie bardzo widocznie sie rozni ten paluszek, taki szeroki jest jakby byl opuchniety....

A ja dzis wolne wzielam, bo maz rano nie doszedl do pracy jakis bezdech go zlapal, jak wrocil do domu to po prostu plakal tak sie przestraszyl,ze nie moze oddychac, a kilka dniw czesniej pompki robil i nadciagnal miesien piersiowy lewy i teraz jak kicha nawet to sie zwija z bolu.......lipka..chodzic nie moze, bo oddech urywa.
I nie wiem jak go namowic na lekarza, bo on mowi,ze to nic takiego, teraz mu przeszlo dalam mu 2 panadole max i nasmarowalam mascia rozgrzewajaca, ale na jak dlugo to:/

• Mamusia
Nusia w paluszku wlasnie czuc tylko jedna kosc,tylko ten paznokiec jest taki podwojny.No ale 01.06 pewnie zrobia przeswietlenie i zobacza jak to od srodka wyglada.Ale powiem wam,ze po urodzeniu to duzo gorzej wygladalo.Wiec moze faktycznie sie unormuje.Ale i tak pozostaje pytanie co z tym paznokciem.Maja a czy twoj maz dalej bierze te tabletki na odchudzanie.Bo jak szukalam opinii o nich to wiele osob pisalo o problemach z oddychaniem

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Nusia w paluszku wlasnie czuc tylko jedna kosc,tylko ten paznokiec jest taki podwojny.No ale 01.06 pewnie zrobia przeswietlenie i zobacza jak to od srodka wyglada.Ale powiem wam,ze po urodzeniu to duzo gorzej wygladalo.Wiec moze faktycznie sie unormuje.Ale i tak pozostaje pytanie co z tym paznokciem.Maja a czy twoj maz dalej bierze te tabletki na odchudzanie.Bo jak szukalam opinii o nich to wiele osob pisalo o problemach z oddychaniem

Monia juz nie bierze dlugo, teraz to po cwiczeniach , papeczek mu sie zachcialo bez rozgrzewek.......

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
wrocilysmy ze sczepienia. mala plakala az jej lezki lecialy. na szczescie szybko sie uspokoila na i szczepienia z glowy az do 12 miesiaca

a my bylismy mala zapisac tydzien temu na szczepienie a kobitka w recepcji zapisala nas na za tydzien czyli na jutro a przeciez szczepionki sa od 2ego miesiaca 😮

• Mamusia
To ja wrocilam ze szkoly.Gosiu wychodz z mala na spacery.Julka w domu tez w dzien nie spi.Dzis jak wstala o 9 tak zasnela dopiero na dworze ok 16 jak do meza jechalam.My jutro idziemy na szczepienie i boje sie jak cholercia,ze mi mala bedzie plakac 😞