Mi czop wypadł podczas porodu ;-) Tuska moja gin. mówiła, żeby na początku nic nie odciągać, więc nie zajmuję się siusiakiem tylko pod jajeczkami myję dokładnie.
Mi pol odeszlo jakies 3 tyg przed wywolywaniem.Tamta czesc nie byla niczym zabarwiona,a reszta odeszla po tym,jak zel dostalam.I tamto juz bylo bardzo brunatne.Fenka i Matlega wy sie szybko kurujcie i na porodowke jechac.Nie obijac nam sie 😁
Mi pol odeszlo jakies 3 tyg przed wywolywaniem.Tamta czesc nie byla niczym zabarwiona,a reszta odeszla po tym,jak zel dostalam.I tamto juz bylo bardzo brunatne.Fenka i Matlega wy sie szybko kurujcie i na porodowke jechac.Nie obijac nam sie 😁
Monisia ojjj bardzo bym już chciała jechac! No ale cóż zrobie jak małej w brzuszku dobrze 🙂 i proszę mi tu nie wypominac że się obijamy bo nie będe przypominac jak to Twoja księżniczka się zaparła 😁 A tak a propo to bardzo mi się podoba jak piszesz "Moja Pani" hehe fajny zwrot 🙂
czesc dziewczyny... u mnie noc jak zwykle, pobudka o 3:00 i po 6:00, ale mała szybko zasypia jak się naje, tylko ja siedze jak glupek i mleko sciagam bo plynie,.... na szczescie za tydzien przyjedzie z pl laktator elektryczny, bo juz mam dosyc ciagania reka...
Tuśka ja też slyszałam żeby nic nie odciagac, moja mama u mojego brata dopiero zaczela odciagac stopniowo jak mial ponad roczek, a moze i prawie 2 lata.. wtedy kazali juz odciagac powolutku... a z kolei mojej mamy kolezanka nic nie robila u swojego synka i musieli go obrzezac... :/ dobrze ze u mnie dziewuszka, nie musze tego pilnowac, ani jaderek sprawdzac...
Mi czop odpadał powoli, a ja nawet tego nie zauwazylam. dopiero gin powiedziala ze go nie ma 😮🙂 Tak wiec nie koniecznie trzeba to zauwazyc... ja nawet podczas porodu, nie mialam zadnych uplawow ani nic, moglam w samych majtkach chodzic, ale na wszelki nie wielki dali podpaske, w razie by wody odeszly, albo bym krwawila...
kurcze dziewczyny u mnie pogoda iscie wiosenna, kurtki ludzie pozrzucali, w samych bluzach chodza tak cieplutko i fajnie... Mój A dzwonil i mowil ze w koszulce z krotkim rekawem pracują 🙂🙂 Idę z Malutką na spacer, trzeba korzystac ze sloneczka...
tylko musze kupic krem z filtrem... moze polecicie mi jakis??? tylko chodzi mi bardziej o miedzynarodowa marke, bo wiecie jak to jest za granica.. jakiegos bambino czy czegos tam nie dostane...
a co do kosmetykow johnson's baby, to tez slyszalam ze strasznie uczulaja.. moja mama sama sie przekonala na bracie i powiedziala ze wiecej gowna nie kupi... z reszta duzo ludzi mowi, ze wcale nie sa one takie dobre, te kosmetyki...
Moja Panna leży i gaworzy... najadła się tak, że aż się ulało... pierwszy raz chyba mi tak cyca opróżniła:P
no a mój łobuz obudził się o 12.00 zjadł i zasnął, tylko że mamunia musiała obudzić, bo zrobić kupale i teraz nie chce mi spowrotem zasnąć.. tak tylko na moment przysypia. U mnie czop odszedł, tzn. dość spory kawałek niezabarwiony w poniedziałek, a urodziłam w sobotę, z tym że ja dostałam 2 zastrzyki i to chyba ruszyło mojego synusia 😜 a nawet nie zauważyłam zabawionego czopu ani jak mi wody odeszły, ani podczas porodu.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Niunia26
MonisiaD
Gość
Monisia ojjj bardzo bym już chciała jechac! No ale cóż zrobie jak małej w brzuszku dobrze 🙂 i proszę mi tu nie wypominac że się obijamy bo nie będe przypominac jak to Twoja księżniczka się zaparła 😁
A tak a propo to bardzo mi się podoba jak piszesz "Moja Pani" hehe fajny zwrot 🙂
samantka
Tuśka ja też slyszałam żeby nic nie odciagac, moja mama u mojego brata dopiero zaczela odciagac stopniowo jak mial ponad roczek, a moze i prawie 2 lata.. wtedy kazali juz odciagac powolutku... a z kolei mojej mamy kolezanka nic nie robila u swojego synka i musieli go obrzezac... :/ dobrze ze u mnie dziewuszka, nie musze tego pilnowac, ani jaderek sprawdzac...
Mi czop odpadał powoli, a ja nawet tego nie zauwazylam. dopiero gin powiedziala ze go nie ma 😮 🙂 Tak wiec nie koniecznie trzeba to zauwazyc... ja nawet podczas porodu, nie mialam zadnych uplawow ani nic, moglam w samych majtkach chodzic, ale na wszelki nie wielki dali podpaske, w razie by wody odeszly, albo bym krwawila...
kurcze dziewczyny u mnie pogoda iscie wiosenna, kurtki ludzie pozrzucali, w samych bluzach chodza tak cieplutko i fajnie... Mój A dzwonil i mowil ze w koszulce z krotkim rekawem pracują 🙂 🙂
Idę z Malutką na spacer, trzeba korzystac ze sloneczka...
tylko musze kupic krem z filtrem... moze polecicie mi jakis??? tylko chodzi mi bardziej o miedzynarodowa marke, bo wiecie jak to jest za granica.. jakiegos bambino czy czegos tam nie dostane...
a co do kosmetykow johnson's baby, to tez slyszalam ze strasznie uczulaja.. moja mama sama sie przekonala na bracie i powiedziala ze wiecej gowna nie kupi... z reszta duzo ludzi mowi, ze wcale nie sa one takie dobre, te kosmetyki...
Moja Panna leży i gaworzy... najadła się tak, że aż się ulało... pierwszy raz chyba mi tak cyca opróżniła:P
Gość