Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
A ja uważam, że jak mama nie chce karmić piersią tylko butlą to jej sprawa i nie rozumiem dlaczego wszyscy się czepiają takich kobiet. Mi położna powiedziała karm jak chcesz bylebyś Ty i dziecko byli szczęśliwi.

Moja polozna tez tak mowila i ma kobieta racje.Bo zadowolona mama=zadowolone dziecko
Capslocc widze u Martynki stan upojenia mlecznego hihi.Skad ja to znam 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
capslocc sama slodycz 🙂 🙂Ja wczoraj odebralam kolejne malej zdjecia i mam juz ich ponad 500 w albumie 😁 😁 To taka moja nowa pasja

ja jak na razie zbieram ...tez mam ich ogrom a mała nawet miesiąca nie ma...synek też zaczął z zazdrości ostro pozować do zdjęć ...no ale wiadomo teraz pomijać go nie mogę bo sytuacja pojawienia sie siostrzyczki i tak go przerosła...a kiedys nawet jakbym chciała mu foto zrobić to tylko z zaskoczenia...no ale jego zazdrość wszystko zmieni 😁

Dziewczyny przed chwilą była u mnie położna środowiskowa (co za babsko) którą zaniepokoiło to, że moja mała zaciska kciuk w momencie gdy ma zaciśnięte piąstki (kciuk jest w środku). Kazała mi to obserwować i jak coś to zgłosić pediatrze.... Matko kochana, się ostro przestraszyłam/// Czy Wasze dzieci jak zaciskają piąstki to kciuki mają na zewnątrz czy zaciskają w rączkach - bo juz sama nie wiem co myśleć....

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
Dziewczyny przed chwilą była u mnie położna środowiskowa (co za babsko) którą zaniepokoiło to, że moja mała zaciska kciuk w momencie gdy ma zaciśnięte piąstki (kciuk jest w środku). Kazała mi to obserwować i jak coś to zgłosić pediatrze.... Matko kochana, się ostro przestraszyłam/// Czy Wasze dzieci jak zaciskają piąstki to kciuki mają na zewnątrz czy zaciskają w rączkach - bo juz sama nie wiem co myśleć....

moja malutka tez tak zaciska piąstkę i nie niepokoiło to moja lekarkę a dziś u niej byłam i uważnie zwracała uwage na napięcie u dziecka bo sama o tym głośno powiedziała...nie masz czym sie martwić...nie miała co powiedzieć to to walnęła..będziesz u lekarza to mu o tym powiedź po prostu kontrolnie dla uspokojenia swoich obaw aja radzę abyś się teraz nie przejmowała bo większość dzieciaczków tak robi po prostu niekontrolowanie 😉

dzieki dziewczyny uspokoiłyście mnie. Głupie babsko chciało mi problemów dołożyć. I tak mamy problem z jedzeniem i z brzuszkiem - to nm wystarzy. Dziewczyny ekstra macie dzieciaczki 🙂

• Mamusia
niunia900 napisał(a):
dziewczyny polecam na kremik do pupy wziasc recepte od lekarza pediatry i da wam masc pieluszkowa 10 zl wileka tubka a subdocremy alnatany bepantheny moga sie przed tym chowac... trej masci uzywaja na oddzialach noworodkowych 🙂POLECAM

Ja uzywam bepantenu,zero zaczerwiem,skorka sliczna,zadnych odparzen,wiec wole tego nie zmieniac.Ale dzieki wielkie za rade 🙂