Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

klaudiagda napisał(a):
powoli zaczynamy się sypać wszystkie 😁 a to bóle przedporodowe, a to rozwarcie, miękkie, krótkie szyjki macicy. My to mamy przeżycia 😁

Boże żebym nie zapeszyła ale ja noc z tych rzeczy nie mam ale duuzżo leże, nie przemęczam sie itp. ale i mnie to pewnie dopadnie jak zacznei sie przerowadzka za pare dni

• Mamusia
Ja juz mieso przygotowalam, pranie powiesilam i umylam naczynia. I wlasnie strasznie mnie plecy napieprzaja.. ehh Czekam na sygnal od meza kiedy bedzie mial zamiar wracac do domu 🙂 Frytus co tam sie u Ciebie dzieje?? Jak mozesz urodzic jak niby pisalas ze wszystko z szyjka ok i wogole?

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus, a na jakiej podstawie stwierdzili, że w każdej chwili możesz urodzić? Masz skurcze czy co? 🥴

No mam skurcze 😞
No ja mam cholera skurcze codziennie i to teraz zaczynaja od czasu do czasu wystepowac razem z bolami ale nie sadze by to bylo cos groznego. Dziwne.. Na ostatniej wizycie dwa tygodnie temu lekarz mi mowil ze wszystko jest ladnie pozamykane i zadnych tam problemow. To skad te skurcze i bole? Nie wiem, ale mam wrazenie ze to taki urok ciazy w tym okresie juz

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus, a na jakiej podstawie stwierdzili, że w każdej chwili możesz urodzić? Masz skurcze czy co? 🥴

No mam skurcze 😞
No ja mam cholera skurcze codziennie i to teraz zaczynaja od czasu do czasu wystepowac razem z bolami ale nie sadze by to bylo cos groznego. Dziwne.. Na ostatniej wizycie dwa tygodnie temu lekarz mi mowil ze wszystko jest ladnie pozamykane i zadnych tam problemow. To skad te skurcze i bole? Nie wiem, ale mam wrazenie ze to taki urok ciazy w tym okresie juz

Ja się tam nie znam 😞

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

No mam skurcze 😞

Ja się tam nie znam 😞
No ja tez.. No ale to co_ Jakies zalecenia? Leki? Cokolwiek??

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Kazał mi leżec i sie nie przemęczac.....

to dziwne bo przecież albo Cię powinni zostawić w szpitalu, żeby opanować skurcze albo chociaż leki powinnaś dostać.. Jakiś dziwny ten lekarz.. 🥴
No tez tak sobie pomyslalam. Niby grozi przedwczesny porod a nic Ci nie zapisal ani w sumie zadnych konkretow. No oby wszystko bylo dobrze

• Mamusia
Ola- babeczka fest w Tobie siedzi, ciekawe ile faktycznie waży 🙂
Andziucha- miałam kolczyka, też mi się dziura rozciągnęła haha śmiesznie wygląda a na zdjęciu widać ją jakoś inaczej niż na żywo 😁 w sensie, że na żywo lepiej 🙃
Frytus ty mi tam czasem nie próbuj rozpakowywać się przed kwietniem!!!!
Tyśka poluję na 69 klapnięcie, oby Ci dużo szczęścia w łożu przyniosło 😁

• Mamusia
brechti napisał(a):
Ola- babeczka fest w Tobie siedzi, ciekawe ile faktycznie waży 🙂
Andziucha- miałam kolczyka, też mi się dziura rozciągnęła haha śmiesznie wygląda a na zdjęciu widać ją jakoś inaczej niż na żywo 😁 w sensie, że na żywo lepiej 🙃
Frytus ty mi tam czasem nie próbuj rozpakowywać się przed kwietniem!!!!
Tyśka poluję na 69 klapnięcie, oby Ci dużo szczęścia w łożu przyniosło 😁
Heh a faktycznie to juz 69 😉