Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Laseczki 🙂 ale mam dzisiaj super humor 🙂
mój Szwager przyjechał ze Szwecji i przywiozł mi od siostry ciuszki dla malutkiej 😁 Jakie słodziachy no i "mąż" się szarpnąl i mi pieniażki dał,ale będę szaleć w poniedziałek wszystko dla mojej ksieżniczki kupie 🙃 🙃 🙃 🙃
Matyldusia- Ty to masz się z rtym mężem ,rozumiem Cię bo też mam takie rózne przeboje,a Ty się wczoraj poświeciłas na igraszki oj nie dobrze 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tynka nie przejmuj się zdasz za nastepnym razem to prawko 🙂 Ja też zdałam za 3 razem 🙂 🙂 🙂 Choć od 13stego roku zycia potrafie jezdzic;p Mam prawko 4 lata a a juz dwa wypadki na koncie 😁 😁 😁 😁

ale ci fajnie Anetko zaszalejesz na zakupach , ja to dalej nic, ciągle kasy brakuje i jeszcze sie wkurzyłam bo ktoś wtrąca się w moje życie i decyduje o wszystkim
tak jak siostra mojego męzą już wybrała nam wózek i jeszcze chce go kupić, ale mojego też tym wkurzyła
a ja sie wczoraj nic nie poświęcałam bo nie miałam okazji, kiedy już robiłam nastrój i w ogóle szykowałam się on pojechał do domu 🤢
dziś wstałam pierwsza, śniadanko, herbatka, piekę bagietki i czosnkiem , robię twarożek z warzywkami a on wpada na dół i mówi że jedzie do domu , jak mi się się zrobiło przykro to on z mordą dp mnie że znowu ryczę
teraz też go nie ma bo poszedł z ukochanym pieskiem do lasu i powiedział że ze mną siedział w domu przed TV nie bedzie bo tego nie lubi( co akurat rozumiem bo kiedyś obydwoje byliśmy bardzo aktywni ) tylko cholera ja teraz nie mogę byc AKTYWNA 😠

brechti napisał(a):
Cześć,
jakie jest jedno miejsce w Polsce, które najchętniej poleciłybyście do zobaczenia?

MOJĄ PIĘKNĄ WIOSKĘ!!!!!!!!!!!!!
nawet jeden sklep mamy 😉

brechti napisał(a):
Cześć,
jakie jest jedno miejsce w Polsce, które najchętniej poleciłybyście do zobaczenia?

a tak poważnie to ze mnie żadna turystka ale moi jak przyjeżdżali z kimś ze Stanów to zawsze nawiedzali Zakopane i Kraków

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ale ci fajnie Anetko zaszalejesz na zakupach , ja to dalej nic, ciągle kasy brakuje i jeszcze sie wkurzyłam bo ktoś wtrąca się w moje życie i decyduje o wszystkim
tak jak siostra mojego męzą już wybrała nam wózek i jeszcze chce go kupić, ale mojego też tym wkurzyła
a ja sie wczoraj nic nie poświęcałam bo nie miałam okazji, kiedy już robiłam nastrój i w ogóle szykowałam się on pojechał do domu 🤢
dziś wstałam pierwsza, śniadanko, herbatka, piekę bagietki i czosnkiem , robię twarożek z warzywkami a on wpada na dół i mówi że jedzie do domu , jak mi się się zrobiło przykro to on z mordą dp mnie że znowu ryczę
teraz też go nie ma bo poszedł z ukochanym pieskiem do lasu i powiedział że ze mną siedział w domu przed TV nie bedzie bo tego nie lubi( co akurat rozumiem bo kiedyś obydwoje byliśmy bardzo aktywni ) tylko cholera ja teraz nie mogę byc AKTYWNA 😠

Oj biedulka:*:*:* Kurde jacy faceci sa kurde podli to masakra ...Rozumiem Cię,bo mój też rzadko mnie docenia,chociaż wczoraj mi się przyznał ,że boi się ,że go nie kocham już i ze go zostawie 😞 😞 Tak mi się go szkoda robiło,ale co tam byłam twarda i napisałam mu "przestań" 😁 😁 😁

a prawo jazdy zdałam za pierwszym razem ale nie wiem dlaczego bo co ja tam nawyrabiałam ale gość był zajebisty
i to było 7 lat temu i zaliczyłam tylko jednego dzwona i to nie swoim autem tylko Pawła w zeszłym roku i to w Walentynki 🤪
ale niemiło to wspominam i mam nadzieję że nigdy nic podobnego mnie nie spotka

jestem i ja 🙂
też ze swoim od wczoraj w stanie rozwodowym 😁 😁 o szafę mu poszło. Osioł jeden 🤢 🤢

I tak na pocieszenie powiem, że moja przyjaciółka zdawała prawo jazdy 13 razy (!) ten 13 to już kupiła u egzaminatora w Siedlcach. Dziękujmy Bogu: nie jeździ czynnie 😁 😁 jesteśmy bezpieczne 😁 😁

Wiola, napisałabym komentarz do tego kapuśniaka ale boję się, że się obrazisz 😁 😁

Tutliputli napisał(a):
jestem i ja 🙂
też ze swoim od wczoraj w stanie rozwodowym 😁 😁 o szafę mu poszło. Osioł jeden 🤢 🤢

I tak na pocieszenie powiem, że moja przyjaciółka zdawała prawo jazdy 13 razy (!) ten 13 to już kupiła u egzaminatora w Siedlcach. Dziękujmy Bogu: nie jeździ czynnie 😁 😁 jesteśmy bezpieczne 😁 😁

Wiola, napisałabym komentarz do tego kapuśniaka ale boję się, że się obrazisz 😁 😁

Wiola się nie obrazi DAWAJ

a tak w góle to też znam takiego co zdawał 11 razy a teraz jest zawodowym kierowcą 😮

Kaśka na dziś co tam zaplanowałaś????? ścianki działowe przesuwasz czy podłogi zrywasz?? 😉

kurde a ja nic nie robię i mam wyrzuty sumienia
mam już ciasto upiekła, na obiad jakaś kasza z sosem i suróweczka
jeszcze mam papiery do sortowania ale mi się nic chce

Oj Matylda, nie powiem jak Wiola nie pozwoli 😁 😁
Dzisiaj wypoczywam i dzień święcę: do kina sobie pójdę, popatrzę na efekt tygodniowej pracy 😁, ściany działowe zostawiam na przyszły tydzień 😁

Wiola1983 napisał(a):
I w ogóle Magda też gdzieś zaginęła - kilka dni jej tu nie było, nie?

Była
zaznaczała tu sobie tak jak Ty
ona może studia ma też w weekend nie wiem ale pojawia się chwilami