Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HAJ
Tynka nie przejmuj się i nie stresuj na pewno kiedyś się uda tylko szkoda trochę zachodu i kasy no ale trudno przecież o to im chodzi
moje dziecię MILCZY 🤪
i ja nie wiem WHY może słaba kawusia na nią podziała
ja miałam kiepski poranek znowu biegałam za Leonem po sąsiadach ale dostał za swoje bo pies sąsiada troszku go ukąsił i biedak od razu łeb spuścił ale to jest taka ciapa że normalnie szok, tamten na niego skoczył a ten od razu kładzie się na grzbiet taki uległy mimo że wcześniej sam zaczynał
w konfrontacji z innym psem nie miałby szans- czyli nie jest to też pies obronny
ja piorę ostatnią turę ciuchów, tzn mam jeszcze te nowe różowe niewypranie i jakoś mi szkoda, może sobie odpuszczę, bo tą są większe rozmiarówki i chyba upiorę z tego tylko te bieliźniane i najmniejsze czyli bodziaki , ale kto to za mnie wyprasuje???????????
już szukam sposobu jakby to na siedząco wyprasować

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
HAJ
Tynka nie przejmuj się i nie stresuj na pewno kiedyś się uda tylko szkoda trochę zachodu i kasy no ale trudno przecież o to im chodzi
moje dziecię MILCZY 🤪
i ja nie wiem WHY może słaba kawusia na nią podziała
ja miałam kiepski poranek znowu biegałam za Leonem po sąsiadach ale dostał za swoje bo pies sąsiada troszku go ukąsił i biedak od razu łeb spuścił ale to jest taka ciapa że normalnie szok, tamten na niego skoczył a ten od razu kładzie się na grzbiet taki uległy mimo że wcześniej sam zaczynał
w konfrontacji z innym psem nie miałby szans- czyli nie jest to też pies obronny
ja piorę ostatnią turę ciuchów, tzn mam jeszcze te nowe różowe niewypranie i jakoś mi szkoda, może sobie odpuszczę, bo tą są większe rozmiarówki i chyba upiorę z tego tylko te bieliźniane i najmniejsze czyli bodziaki , ale kto to za mnie wyprasuje???????????
już szukam sposobu jakby to na siedząco wyprasować

ja prasowałam na siedzacy

no nie wiem jak prasować i siedzieć bo nawet jak deskę dam najniżej to i tak za wysoko a krzesła takiego nie mam 😮

ja też się troszku cofnęłam z oklaskami żeby Tyskę dorwać, i kogoś jeszcze mi się udało
o może Justyś wróci dziś, OBY 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
no nie wiem jak prasować i siedzieć bo nawet jak deskę dam najniżej to i tak za wysoko a krzesła takiego nie mam 😮

ja też się troszku cofnęłam z oklaskami żeby Tyskę dorwać, i kogoś jeszcze mi się udało

no ja siegałam z krzesaełka do deski jak byla najnizej a moze bys sobie rozłozyła prasowanie na ławie....jak masz ławe

hejo 🙂
Tynka nie przejmuj się za nast. na pewno zdasz 🙂
ja niewyspana a na dziś zaplanowałam uprasować te ubranka co juz uprałam kawałek czasu temu i popakować
Co do imienia Kevin przez V to u nas ta przyjaciółka nazwała bez problemu przez V. Tak samo pytałam o Vanesse

ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

no ja siegałam z krzesaełka do deski jak byla najnizej a moze bys sobie rozłozyła prasowanie na ławie....jak masz ławe

no ława jest gorzej z podłączeniem do prądu ale zaraz coś wymyślę 😉

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

no ława jest gorzej z podłączeniem do prądu ale zaraz coś wymyślę 😉

no wlasnie, usiadz sobie przy lawie, po co masz sie meczyc 😉 poza tym to wszystko takie malutkie, nie namachasz sie po stole za bardzo 😜

ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
Ewelina kiedy masz wizytę u gina???????? Bo my swego czasu miałyśmy razem a później sie coś rozregulowało

7 marca

jeju ja już od dwóch mcy mam co trzy tygodnie a dwa ostatnie razy co dwa i już tak zostanie i mam JUTRO 🤪 ale się boję

a tymczasem muszę znowu jechać do urzędu gminy po jakiś cholerny WYPIS a ja taka nieokiełznana dzisiaj jeszcze urzędników wypłoszę swoim wyglądem 🤪

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
Ewelina kiedy masz wizytę u gina???????? Bo my swego czasu miałyśmy razem a później sie coś rozregulowało

7 marca

jeju ja już od dwóch mcy mam co trzy tygodnie a dwa ostatnie razy co dwa i już tak zostanie i mam JUTRO 🤪 ale się boję

a tymczasem muszę znowu jechać do urzędu gminy po jakiś cholerny WYPIS a ja taka nieokiełznana dzisiaj jeszcze urzędników wypłoszę swoim wyglądem 🤪

ja co 3 tyg chodze ostatnio bylam 14 lutego

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

7 marca

ja od poprzedniej wizyty juz mam co 2 tygodnie.. i teraz 1 marca 🙂 tez sie boje 🤪 🤪

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

7 marca

ja co 3 tyg chodze ostatnio bylam 14 lutego

ja też ostatnio byłam 14 lutego 🙂 a teraz 28 najbliższa wizyta 🙂