Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
ojej i ten słodki bobas na kamerkach siedzi 😁

mój mąż jak to wczoraj zobaczył to się przeraził co te baby robią jak mężów nie ma, dzieci męczą zamiast się nimi zając albo jakąś robotą w domu, sama mam nerwa jak na nie patrzę, głupie cipy 😠 jak chce siedzieć przed kompem to mogła dziecka nie rodzić 😠 a nie siedzi a dzieciak się męczy przed ekranem, ehhhh

ja sie wczorja smialam z mezem ze ja sie boje ze bede go nosic nawet jak nei bedzie potrzeba 🙂 zeby tylko spedzac z nim jak najwiecej czasu 🙂 jejku juz tak czekam 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

mój mąż jak to wczoraj zobaczył to się przeraził co te baby robią jak mężów nie ma, dzieci męczą zamiast się nimi zając albo jakąś robotą w domu, sama mam nerwa jak na nie patrzę, głupie cipy 😠 jak chce siedzieć przed kompem to mogła dziecka nie rodzić 😠 a nie siedzi a dzieciak się męczy przed ekranem, ehhhh

no własnie dziewczyny na czacie komentują ze wczoraj ktos im tam coś nagadał 😁 😁 😁 😁

i miał rację, szkoda że tego nie mozna wyłączyć, co spojrzę to mnie trzęsie 😠 teraz dzieciaka włożyła w fotelik a sama dalej dupę przed kompa posadziła,
jezuniuuu trzymajcie mnie 🤪

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Nie było o tym mowy 😮 😮

Ollaaaaaaa ?!!! 😁

ja tam nie zabieram, tylko wyjątkowo buty na zmianę wezmę.

może i nie było ale na tej kartce jest napisane zajęcia na piłkach, masaż= strój do ćwiczeń 😮

weźcie strój bo masaż będziecie miały robiony przez facetów więc jak kieckę założycie to ciężko będzie 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
aisak napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

no własnie dziewczyny na czacie komentują ze wczoraj ktos im tam coś nagadał 😁 😁 😁 😁

i miał rację, szkoda że tego nie mozna wyłączyć, co spojrzę to mnie trzęsie 😠 teraz dzieciaka włożyła w fotelik a sama dalej dupę przed kompa posadziła,
jezuniuuu trzymajcie mnie 🤪

dajcie już spokój dziewuchy 😁 po co to się denerwować?? różne są mamy jene mają w dupie wszystko inne są wzorowe ale nic na to nie poradzimy 🤢

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Nie było o tym mowy 😮 😮

Ollaaaaaaa ?!!! 😁

może i nie było ale na tej kartce jest napisane zajęcia na piłkach, masaż= strój do ćwiczeń 😮

weźcie strój bo masaż będziecie miały robiony przez facetów więc jak kieckę założycie to ciężko będzie 😁

na własnie też tak myślę że wezmę jakiś dresik albo się od razu w niego w domu ubiorę żeby się tam nie przebiera. A fajne te ćwiczenia na piłkach??

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Nie było o tym mowy 😮 😮

Ollaaaaaaa ?!!! 😁

na własnie też tak myślę że wezmę jakiś dresik albo się od razu w niego w domu ubiorę żeby się tam nie przebiera. A fajne te ćwiczenia na piłkach??

no fajne tylko krótko jak dla mnie 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Nie było o tym mowy 😮 😮

Ollaaaaaaa ?!!! 😁

no fajne tylko krótko jak dla mnie 🙂

tzn ile?? ja to mam co drugi dzień na swoich zajęciach ale z milą chęcią zobaczę może coś nowego będzie 😮

wróciłam
ale mam syf w domu zaraz rzygnę
co wy chcecie od tych mamek z kamerek sama bym tak robiła bo co można robić , na spacer za zimno 🤪
dobrze że ja rodzę wiosną,później lato bo moje dziecko tez byłoby uzależnione od komputera

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
wróciłam
ale mam syf w domu zaraz rzygnę
co wy chcecie od tych mamek z kamerek sama bym tak robiła bo co można robić , na spacer za zimno 🤪
dobrze że ja rodzę wiosną,później lato bo moje dziecko tez byłoby uzależnione od komputera

chyba sobie żartujesz? 😮 chcesz, żebym zdanie zmieniła o Tobie? 🥴
rozumiem, jak dziecko śpi ale tak z dzieciakiem przed kompem? 😮 to trzeba serca nie mieć...