Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bosheeee ja dopiero co po śniadaniu i nawet nie chcę myśleć o obiedzie... babcia też mnie molestuje ale co ja mam zrobić jak ja miałam obfite śniadanie godzine temu a ona o 8 rano.
ale ładnie sama pachnę jak fiołek ^^
teraz myślę, że trza ogarnąć mój pokój także do potem!

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
aisak napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
aisak kiedy masz najblizsza wizyte u lekarza? 🙂

28 luty w poniedziałek
a cio???

a teraz USG bedziesz miala ? ja mam 1 we wtorek 😉 to juz bedzie 36 tc to powinni robic USG chyba 😮

a na pewno bede miala USG, zresztą ja mam co wizytę robione
a poza tym ostatnia szansa żebym sie dowiedzieć co to za uparciuch w mym brzuszku siedzi 😲 😲 😁 😁

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
asiaa2028 ja tez dzis sama:/ maz w delegacji nawet nie mam do kogo pyszczka otworzyc 😁 😁 pies juz nie chce mnie sluchac 🤪

o biedna, współczucia, ja tak miala w styczniu, 3 tyg. sama, myślałam ze ocipieje 🥴 🥴 🥴

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
aisak no ja juz nie wiem co robic nie mam zajecia:/ nikt nie ma czasu mnie odwiedzic bo wszyscy w pracy tak mi smutno!zaraz bede gadac sama do siebie 🙂

uwierz mi dla mnie przez te 3 tygodnie to wyjazd na badanie krwi albo moczu był atrakcją 😁 😁, wszyscy w pracy, albo zmęczeni po pracy,
ja gadałam na okrągło do brzucha, ty jeszcze możesz do psa 😁 😁 😁
co do tego USG to chyba jeszcze powinnaś mieć zrobione, jak będziesz na wizycie to sie zapytaj, czy moze ci zrobić

• Mamusia
aisak tak musze sie zapytac bo to by bylo dziwne zeby ostatnie w 30 tc:/wizyte mam na 2 marca wiec sie zapytam 🙂
Moja suczka mnie olala poszla sobie spac wiec zaczne rozmowe z synem 🙂 🙂 wyskoczylabym na dwor ale jak mam sie ubierac pol dnia to wole zostac w domu i tak pewnie wyszlabym na chwile bo zaraz bym sie zmeczyla 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej...
A ja niedawno wstałam, bo w nocy niestety nie mogłam spać... Całą noc płakałam.... Ale nie wiem czemu... Teraz też nie mogę się powstrzymać... Oglądałam zdjęcia mojego z wakacji jak jeszcze był żonaty i jakoś sie podłamałam.... Nie wiem czemu.... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞