Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
I jeszcze na poprawę humoru :

Idą ulicą paranoik i schizofrenik. Nagle paranoik mówi:
- Ty, chodźmy na drugą stronę, z naprzeciwka idą dresiarze, jeszcze nas zleją.
- Spoko, nie paranoizuj, idziemy dalej.
Zrównali się z dresiarzami, ci ich zaczepili, szast-prast-chlast - schizofrenik pozamiatał dresami ulicę, idą dalej. Paranoik pyta:
- Ty, ćwiczyłeś jakieś sztuki walki czy coś?
- Skądże. To proste. Ich było pięciu, a mnie dziesięciu.

Asia - ty się pierwsza rozpakujesz o ile Matylda albo Tyska z czymś nie wyskoczą 🙂

szczerze? Nie wydaje mi sie.. poza tym mam chlopaka w brzuchu, a oni lubia sie przenosic 😁 no nie wiem.. co ma byc to bedzie 😁

przestan ja tez mam chłopaka i wcale nie mam zamiaru go przenosic jeszcze ze 2 tyg i biore sie za firany dywany porzadki itd ...mam nadzieje ze pomoze przyspieszyc akcje porodowa 😁 zebym sie nie narobiła na pusto 😁 😁 😁

ja nie mam zamiaru przyspieszac ani wywolywac porodu. Kiedy bedzie chcial wyjsc, to wyjdzie 😁 jak na razie nic nie wskazuje, zeby mialo to byc wczesniej, ale wiadomo, roznie to bywa.. a do lekarza we wtorek ide 😁 dzisiaj tylko z ta dlonia;/

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):

Zrównali się z dresiarzami, ci ich zaczepili, szast-prast-chlast - schizofrenik pozamiatał dresami ulicę, idą dalej. Paranoik pyta:

Asia - ty się pierwsza rozpakujesz o ile Matylda albo Tyska z czymś nie wyskoczą 🙂

szczerze? Nie wydaje mi sie.. poza tym mam chlopaka w brzuchu, a oni lubia sie przenosic 😁 no nie wiem.. co ma byc to bedzie 😁

Tak czy owak pewnie w połowie marca zacznie się pierwsze rozpakowywanie prezentów 🙂 Jajca jak berety 🙂

hehe noo naprawde 😁 jak to zlecialo szybko, to ja nie dowierzam doslownie 😜 jeszcze jakies 2 tygodnie i juz zaczna sie wszystkie opisy porodow, pozniej nieprzespane noce i wgl.. przeraza mnie to, ale jednoczesnie chce juz 😁

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):

przestan ja tez mam chłopaka i wcale nie mam zamiaru go przenosic jeszcze ze 2 tyg i biore sie za firany dywany porzadki itd ...mam nadzieje ze pomoze przyspieszyc akcje porodowa 😁 zebym sie nie narobiła na pusto 😁 😁 😁

ja nie mam zamiaru przyspieszac ani wywolywac porodu. Kiedy bedzie chcial wyjsc, to wyjdzie 😁 jak na razie nic nie wskazuje, zeby mialo to byc wczesniej, ale wiadomo, roznie to bywa.. a do lekarza we wtorek ide 😁 dzisiaj tylko z ta dlonia;/

ja tak mądraluje ...ale nie wiemczy nie bede sie bała przyspieszyc 😮

co tam mamcie????????
kto mi tam wróży przedwczesny poród co??????????
ode mnie to nie zalezy tylko od charakterku mojej calineczki
ja to chciałabym mieć też wcześniej za soba ale ze wzgledu na jej wagę to w sumie mogę ją chętnie przenosić nawet do 41 tygodnia 🤪
choc wiem ze to mało realne ale teraz też jestem przerażona bo jak lekarz wróży 36 tydzień to zostało nam trzy tygodnie- masakra
dobra idę na jakies śniadanko bo jeszcze nic nie jadłam i coś musze w koncu zacząć robić bo znowu jutro będę miała za dużo
ale wiecie co cieszę się bo w szpitalu porobią mi wszystkie badania i nawet ze dwa usg to se chociaż pooglądam, i trochę mi się humor poprawił bo Pawłowi przesunęli poligon i jak będe w szpitalu to może weźmie urlop żeby zająć się Leonem i żeby móc do mnie przyjeżdżać ale to jeszcze nic pewnego, ale z drugiej strony jak to się przesunie to może się później okazać że przy porodzie go nie będzie 😮