Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry noc taka jak zwykle czyli przespana
co do becikowego ja składałam pod koniec maja i musiałam dostarczyć dowody akt urodzenia wniosek który oni mi dali mój musiał załatwić w swoim MOPSie zaświadczenie że nie pobrał becikowego i jeszcze musiałam dostarczyć zaswiadczenie od lekarza i miałam właśnie z tej strony bez problemu mi przyjeli 🙂 decyzje musiałam odebrać do 10 czerwca a na kase caly czas czekam bo maja czas do konca miesiaca

my nie jestesmy małżeństwem 🙂

moja usneła o 22 a obudziła sie o 3.30 potem okk 5 ale ja nie wiem jak niektóre z Was pisza ze dzieci spia od wieczora do rana moja to zawsze budzi sie o 2 i o 5 tylko dzis inaczej...

• Mamusia
tyminka napisał(a):
moja usneła o 22 a obudziła sie o 3.30 potem okk 5 ale ja nie wiem jak niektóre z Was pisza ze dzieci spia od wieczora do rana moja to zawsze budzi sie o 2 i o 5 tylko dzis inaczej...

moja śpi min 6 h bez pobudki wczoraj np spała od 23 do 5 rano zjadla i ja przebralam i poszla dalej spac i spała do 9 czyli łącznie 10 h snu

Tyska_1 napisał(a):
ja nie wiem jak to sie zalatwia w innych sytuacjach.. my jestemy malzenstwem wiec poszlo blyskawicznie bo nie bylo potrzeba jakis dodatkowych papierow. W innym wypadku to nie wiem sama co tam trzbea 🤨

no my też niby jesteśmy - na papierze 😁 😁 😁
czyli to jest do załatwienia ale i tak nie mam P. dowodu i młodej nie mam z kim zostawić

kuuuurwa mać, zachciało mi się pieluchę z niego ściągać i już po spaniu, ale wycie ( darcie gardła ) już mam. Matko, czemu moje dziecko nie może usnąć z uśmiechem i wstać z uśmiechem tylko najpierw się drze a potem oczy otwiera, potem czyli po godzinie 😮 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
mlody przebrany i wlasnjie wcina, zadziwiam sama siebie jak sobie radze w takich sytuacjach . lezy na moich zgietych ko;lanach trzyma mojego kciuka, ja dwoma palcami butelke a druga reka pisze 🙃 no i przylazl jeszcze ryszard i sie czulosci domaga al juz nie mam czym go smyrnac 😮

• Mamusia
Ni i wróciłam. Angina jak chuj 😠 😠 😠 Dostałam antybiotyk i jeszcze przez 24 h od zażycia będę zarażać. Jakby mi dał ten ciul jebany we wtorek antybiotyk to już by było po ale nieeeeeeeee kurwa - bo mi przecież nic nie dolegało. Noszzzz co za chuj jeden. Wielki usrany pan ordynator - kurwa chyba w Mongolii medycynę studiował (chociaż pewnie tamtejsi lekarze o milion razy mądrzejsi od niego są). Ale jestem wkurwiona 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Wiola a co ty chcesz od Mongolii ja się pytam???
Tyska ja to miałam przedwczoraj do południa i coś czuję że dziś się zaczyna
possie zasypia odkładam ją i mnie woła gadać jej się chce to gadam za dwie minuty drze się to ją przystawiam i tak kurwa w kółko
zaraz drzwi zamknę i zacznę odkurzać
wrrrrrrrrrrrrr

no moja też śpi w łóżeczku i to chyba twardo bo jakoś tak krzywo leżała musiałam ją potarmosić i się nie obudziła więc jestem wolna mam nadzieję że do 17.00 tak jak wczoraj
ale zaczynam od łazienki bo tam najwięcej roboty

• Mamusia
A mi się przysnęło, niestety mój ssak mnie obudził więc 40 min tylko ale dobre i to 😉 Dostała cyca, popchała butlą i leży w łóżeczku. Ja też mam syf w chałupie ale nie chce mi się nic robić, jakaś jestem taka hmm jakby mnie ktoś w tył głowy prętem pierdolnął 🤢 znaczy się spać mi się chce 😁

Idę, może chociaż poprasuje tą stertę pieluch i ubranek... 🤨