Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
admin napisał(a):
10 Niedopuszczalne jest umieszczanie przez Użytkowników na łamach Forum Serwisu treści:
.
.
l) zawierającej link do udziału w różnego typu głosowaniach, konkursach, aukcjach, namawiania do kliknięcia na link (spamowania), etc. jak również cytowania postów z użyciem tych linków.

Proszę się do tego stosować, taki zapis istnieje od wielu miesięcy.

o matko szkoda że dziewczyny nie wiedziały wcześniej bo już kiedyś była afera z tymi głosowaniami bo wchodziły któreś i prosiły ale to chyba ola i kasia wiedzą lepiej ☺️
tyle ze im chyba dzieci popalić dziś dają wiec nie wiem czy sie wypowiedzą 🤨

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
admin napisał(a):
10 Niedopuszczalne jest umieszczanie przez Użytkowników na łamach Forum Serwisu treści:
.
.
l) zawierającej link do udziału w różnego typu głosowaniach, konkursach, aukcjach, namawiania do kliknięcia na link (spamowania), etc. jak również cytowania postów z użyciem tych linków.

Proszę się do tego stosować, taki zapis istnieje od wielu miesięcy.

o matko szkoda że dziewczyny nie wiedziały wcześniej bo już kiedyś była afera z tymi głosowaniami bo wchodziły któreś i prosiły ale to chyba ola i kasia wiedzą lepiej ☺️
tyle ze im chyba dzieci popalić dziś dają wiec nie wiem czy sie wypowiedzą 🤨

tak, ja wiem o tym zapisie - już kiedyś zgłaszałam pewną osobę ale nie będę wymieniać z nicku - chodziło o głosowanie na tę słynną chustę do noszenia dzieciaczków 🙂
zresztą teraz mi to wisi - jak kogoś nie znam - nie głosuję i tyle a sam link mi nie przeszkadza - byleby tylko prośba nie pojawiała się codziennie albo kilka razy dziennie 🙂

Ola, no ja swojemu na noc już od dawna daję po 180 ml ale w ciągu dnia nadal po 150 co 4 godziny no ale w międzyczasie dostawał słoiczki, więc myślałam, że mu starcza ☺️ ☺️ ☺️
Bosz.. głodzę dziecko.

leże już w łóżku i idę spać: zapowiedziałam już A. że w nocy dwa pierwsze karmienia są jego: ja śpię. Jak się nie dostosuje to owszem, nakarmię ale po odbiciu odkładam dziecko i wychodzę z domu i wracam jutro w południe ( nocleg mam już w razie czego u koleżanki zaklepany 😉 )
nawet palcem dzisiaj nie ruszę w kierunku łóżeczka, bo muszę się zregenerować przed jutrzejszym dniem.
i w uszach ciągle mi brzeczy 😁 😁 😁

• Mamusia
admin napisał(a):
jeśli już tak bardzo chcecie zamieszczać linki do głosowania, to można to robić w swoim podpisie.
Natomiast w żadnym wypadku w treści postu, bo uznam to za spamowanie.
W treści nie można też namawiać do głosowania.

Pozdrawiam

😁 dziękujemy za podpowiedz

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
po cholerę ja migdały na zgagę jadłam, trza było ją mieć 😁 😁
Ale jaka Amelka zaaferowana !!! i zupełnie się nie bała !!

My na basen znowu w weekend 🙂

może i ja się skuszę? tylko muszę jakiś uniform pancerny zakupić 😉 najlepiej kombinezon nurka to cellulitu nie będzie widać 😁