Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):

alexia_79 napisał(a):
Bry 🙂

Nie marudzić od rana - inni mają gorzej 😉

Liwka - nie wygłupiaj się już i zacznij spać w nocy, i bądź dla mamuni niekończącym się szczęściem.

Kacperek - ostatni będą pierwszymi, ostatni się urodziłeś a pierwszy siedzisz i robisz inne cuda 😉 Obyś zawsze był dumą rodziców 🙂

Fabianek - rośnij zdrowy i szczęśliwy i oszczędzaj mamę 😜

Gizelda - nakazuję Ci być aktywną na forum, co to ma znaczyć że napiszesz 2 posty na krzyż i koniec? 🤔

Magda - ja piorę większość ubranek, zwłaszcza tych mających bezpośrednią styczność z ciałkiem, kombinezonu raczej nie będę prała chociaż zastanawiam się jeszcze bo śmierdzi PRL-em (taki zapach jest w tym Smyku na Kruczej 🥴 ) a poza tym jednak materiał w kapturze będzie dotykał buźki.. no i nie wiem sama co robić? 🤢

Co to ja jeszcze miałam... hmmm

Wiola - gdzie Ty się podziewasz? W kamieniołomy Cię do tej pracy zesłali czy co? Wzywam Cię do naprawy "stosunków" z koleżankami 😁

\ale mama zawsze mówiła patrz na tych co maja lepiej a nie gorzej 🤢

Mądra mama 🙂 Tym bardziej nie marudzić tylko uśmiechnąć się że dzieci zdrowe macie, dach nad głową i do gara co włożyć... Jakby całe życie kolorowe było to (kurwa) rzygać by się chciało 😉

a ja tam bym wolała żeby wkońcu zaczeło być non stop kolorowe już wiem co znaczy szare i wole kolorowe

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Ewelina - co Ty znów tam żresz głupolu? 😮 Zwariowałaś? Na jakiś fitness idź lepiej albo pobiegaj albo cokolwiek z aktywności fizycznej ale do cholery nie jedz tabletek bo wątrobę będziesz miała do wymiany - i to na własne żądanie 🤔

marinka
- gdzieś była jak Cię nie było? 😮

Ola nie mam czas właśnie na siłownie dlatego jestem bardzo zła 😠 😠 😠 ale co mam zrobić chłop w niedziele wyjeżdża to kto mi z dzieckiem zostanie??
ach co za życie już w Neapolu sobie siłownie załatwię ale to dopiero za 3 tyg
a patrzeć nie mogę na siebie znów 🥴 kurcze czuje się jakbym znów ważyła 80 wiem że może przesadzam ale ta samara moja mnie dobija ☺️

• Mamusia
Idę se kawkę pierdzielnąć, bo zasnę na siedząco... Ciśnienie spada 🤢

A ja mam kłopot - mój mąż nauczył spać nasze dziecko z nami i jest wojna, bo ja ją kładę do łóżeczka a ona już cwana i budzi się w nocy, obraca na brzuch i z łóżeczka, zza poręczy zagląda do nas i płacze i co robi mój mąż? Oczywiście wstaje (bo to jego zadanie wstawać w nocy do niej) i żeby sobie zaoszczędzić chodzenia i budzenia co chwilę to wkłada ją w środek. 🥴 I czort już się nauczył mały... Będę musiała Super Nianię wzywać niedlugo 🤪 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):

A ja mam kłopot - mój mąż nauczył spać nasze dziecko z nami i jest wojna, bo ja ją kładę do łóżeczka a ona już cwana i budzi się w nocy, obraca na brzuch i z łóżeczka, zza poręczy zagląda do nas i płacze i co robi mój mąż? Oczywiście wstaje (bo to jego zadanie wstawać w nocy do niej) i żeby sobie zaoszczędzić chodzenia i budzenia co chwilę to wkłada ją w środek. 🥴 I czort już się nauczył mały... Będę musiała Super Nianię wzywać niedlugo 🤪 😁

I będzie karny jezyk dla Tatusia 🙂

• Mamusia
Ewelina - kto chce szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu 😜 Na dywan tudzież inną wykładzinę się kładź i jedziesz 3 razy dziennie 30 brzuszków po 5 powtórzeń (150 znaczy się razem), efekt murowany 😉 Ja też nie mam co z dzieckiem zrobić ale jeden raz w tygodniu wywalczyłam i zamierzam jeszcze w sobotę wywalczyć bo jeden raz to gówno 😉

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

😁 😁 😁 😁 😁

gwoździami go nabiję tzn jeżyka i niech siedzi 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):

Ola nie chce się mundrzyć bo ty pewnie wiesz ale to chyba żle twój maż robi bo Lenka starsza i się przyzwyczai szybciutko 🤢
moj mały o 7.50 z zegarkiem w ręku też wie że do mnie do łóżka idzie i ani minuty dłużej nie poleży u siebie ale pożniej śpi ze mna jeszcze ze 2 godz

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

😁 😁 😁 😁 😁

gwoździami go nabiję tzn jeżyka i niech siedzi 😁

super ninania kazala by tyle ile ma latek tylko teraz czy to na godz. czy na minuty? 🙂

• Mamusia
bry
dzieciee moje ma gila.. 😠 😠 😠 no nic na razie nasivin, podusia pokropiona olbas oil i ksiązki pod materacykiem bedziemy sie kurować 🤔 🤔
a w temacie odchudzania to ja osiagnelam przed wakacjami 54 ale dupa podskoczylo z powrotem na 56 no ale ja to wiem ze te 2 godziny aerobiku w tyg to mi moga pomoc troche ale jakbym jeszcze żryć przestała to by tez fajnie bylo 🥴 🥴 chyba trzeba przejsc na diete MW 🙂 🙂
aa ewelina a propos wynalazkow na odchudzanie to moja siostra która wszystkich cudow swiata juz próbowala (chociaz jest chudsza ode mnie) to po jakichs specyfikach z netu rozwalila sobie stawy kolanowe, wyszlo dopiero po 3 latach ale najprawdopodobniej od tego 🤨 🤨

• Mamusia
Laurka2011 napisał(a):
hej dziewczyny mam do was pytanko.od czego dziecko ma bialy jezyczek i czy wasze dzieci tez go mialy jak sobie z tym problemme poradzilyscie?

Jak tylko na języczku to nie ma się czym martwić - to nalot od mleka, jak są plamki na dziąsłach i podniebieniu to pleśniawki - wtedy do lekarza idź 🙂 Powodzenia i dużo siły życzę 😉

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Ewelina - to przecież piszę że jest wieczna wojna o to, tłumaczę mu, że się potem jej nie pozbędziemy.. Ona już skumała że jak zapłaczę to tatuluś ją uratuje i do łóżka weźmie... 🤢 I ręce mi opadają 🥴

no to tatusiowi trzeba nosa utrzec bo bedzie dramat 🙃 🙃

• Mamusia
Dobry

Jeszcze u nas swieci, jutro juz nie ma byc tak kolorowo

Ja nie piore zadnych ciuszkow dla malego, tzn tylko te z lumpeksu. Ze sklepu, zadnych. Ale to jestem ja i na tym forum tylko ja tak robie 🙂 i zaznaczam ze moje dziecko nigdy nie mialo problemow ze skora. Ma sliczna, gladka skorke i nigdy nie mial zadnych wypryskow.

A spiwor tez mialam w zestawie taki chyba jak Ewelina bo ja mam wozek Jedo Bartatina wiec cos podobnego. Narazie lezy w szafie bo przykrywam go kocykiem, odpinam to cus na nozki zeby byly razem a nie rozdzielone i go przykrywam kocykiem

Kurwa a tak wogole to jakos stalam troche lewa noga.. zaraz oczywiscie tesciowa wpadnie po mlodego a ja nie mam co robic. Mezus jest na jezdzie (WKONCU!!!) bo prawko robi kurwa odkad sie dziecko urodzilo i do tej pory bidny nie mogl zrobic. Tlumaczyl sie praca, tu zaraz koniec egzaminowania a on sie w koncu zabral. No moze jeszzcze w tym roku zrobi

I NUDA, musialabym sprzatnac kuch nie, gary pozmywac a MI SIE NIE CHCE O !

• Mamusia
niksssa napisał(a):
bry
dzieciee moje ma gila.. 😠 😠 😠 no nic na razie nasivin, podusia pokropiona olbas oil i ksiązki pod materacykiem bedziemy sie kurować 🤔 🤔
a w temacie odchudzania to ja osiagnelam przed wakacjami 54 ale dupa podskoczylo z powrotem na 56 no ale ja to wiem ze te 2 godziny aerobiku w tyg to mi moga pomoc troche ale jakbym jeszcze żryć przestała to by tez fajnie bylo 🥴 🥴 chyba trzeba przejsc na diete MW 🙂 🙂
aa ewelina a propos wynalazkow na odchudzanie to moja siostra która wszystkich cudow swiata juz próbowala (chociaz jest chudsza ode mnie) to po jakichs specyfikach z netu rozwalila sobie stawy kolanowe, wyszlo dopiero po 3 latach ale najprawdopodobniej od tego 🤨 🤨

ja 2 lata temu wziełam 30 szt i dużo ćwiczyłam teraz też nie bede przesadzała jak co poniektórzy ale ja mam PCO( zespół policystycznych jajników) i mój organizm ma problemy z przysadką mózgową i min. łaknieniem i spalaniem materii 😠9 jak nie urok to sraczka) pozatym ja nie waże 50 kg a zrzucić chce 7 kg

• Mamusia
Nikola - ja wiem, że dramat będzie, dlatego kładę ją na noc do łóżeczka i teraz jak zapłacze to mnie to nie interesuje - niech wstaję nawet 15 razy a nie ustąpię 😠 Dopiero będzie z nami w łóżku po karmieniu o 6-tej, wcześniej ni chu chu

Tyśka - na co D. prawko robi jak on kierowca zawodowy? 😮 Czyżby motor? Czy może zamierzasz mieć rodzinę z dziesięciorgiem dzieci i na autobus robi? 😁 😁 😁