Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ej wczoraj dzwonie do znajomego on ma miesięczną córeczkę i wiem że od poczatku dawała im w kość i pytam co i jak
a on mówi że spoko loko mała już teraz śpi normalnie i długo ale cały czas przy włączonej suszarce do włosów 🤪 🤪 🤪 🤪
bo wyczytał na necie że to może być jedyny sposób i DZIAŁA nawet w nocy suszarka włączona 🤪
ciekawe jaki rachunek za prąd przyjdzie , ale przynajmniej mają cieplej w pokoju 😉

ta znam ten sposób bo moja koleżanka też tak robiła albo jeszcze wózek przy włączonym pochłaniaczu w kuchni stawiała i też mała zasypiała 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
dobra czyli nic nie ominelam,a i teraz ostatnie pytanie, jakie pampersy kupujecie lub kupilyscie i ile na poczatek

ja mam Pampers Premium Care 1 - 78 szt i te same tylko 2 72 szt 🙂
więcej na razie nie kupuję bo nie wiem czy nie będą uczulać (chociaż Pampki rzadko uczulają)

Ja tak samo, z tym że jedynek mam mniejszą paczkę - 43 sztuki 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
a chusteczki pampers sensitivie beda dobre dla noworodlka?? Bo juz kupilam .. i to czteropak

ja zawsze na sobie próbuję i te pampersy teraz mam i jakoś niespecjalnie mi odpowiadają bo mają zapach, tamte są bez zapachu 🙂 a pampersa też mam 1 paczkę na próbę

a Ola właśnie a to mydełko NIVEA to takie w kostce????? czy w płynie w formie jakiegoś balsamu bo ja stałam wczoraj przy tej półce w sklepie i brałam do koszyka i odkładałam bo nie wiedziałam co to ma być

Tyska_1 napisał(a):
A to beda dobre. Musza 🙂 Zreszta nawet jak nie to i tak sie nie zmarnuja bo wiecznie uzywam ich do wszystkiego. Ale mysle ze bedzie si. Dobra kochane uciekam zabrac sie za robote jakas i potem smigam do miasta. Buzka 😘 😘

do wycierania kurzu też sie nadają??????

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
a Ola właśnie a to mydełko NIVEA to takie w kostce????? czy w płynie w formie jakiegoś balsamu bo ja stałam wczoraj przy tej półce w sklepie i brałam do koszyka i odkładałam bo nie wiedziałam co to ma być

ja mam w kostce 🙂 bo na tych płynnych napisane że od 1 miesiąca 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
A to beda dobre. Musza 🙂 Zreszta nawet jak nie to i tak sie nie zmarnuja bo wiecznie uzywam ich do wszystkiego. Ale mysle ze bedzie si. Dobra kochane uciekam zabrac sie za robote jakas i potem smigam do miasta. Buzka 😘 😘

do wycierania kurzu też sie nadają??????
nie wiem ale ja nimi scieram wszystko co tylko mozliwe 🙂 Do kurzu mam takie specjalne do mebli ale rzadko ich uzywam bo zapominam 🙂

Andziucha napisał(a):
A ja mam pytanie 🙂 ostatnio szukalam tych pampersow z wycieciem na pepuszek i nie moge znalesc:/ nawet nie wiem jakiej firmy:/ a wy macie juz takie??

ale to nie pampers firmy pampers to jakieś inne ale nie pamiętam może bella czy coś

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
A ja mam pytanie 🙂 ostatnio szukalam tych pampersow z wycieciem na pepuszek i nie moge znalesc:/ nawet nie wiem jakiej firmy:/ a wy macie juz takie??

ja tego nie kupuję - w tych bez wycięcia wystarczy odgiąć (zawinąć) pasek u góry i już - pokazywali nam w szkole rodzenia 🙂

aisak napisał(a):
😎

Kaśka wkurzasz mnie
tylko tyle masz do powiedzenia???????????????????
prasuj i się tu udzielaj a nie miny strzelasz
ja chyba też tak będę robić

Nadrobiłam 🙂 🙂
Wiecie ja to mam wieczorem takie problemy, mdli mnie a raczej cos dziwnego nie wiem jak to nazwac i zamiast tyc to kilogram schudłam, co raz mniej jem.
Zaraz zabieram sie do roboty wstawie pranie mąż przyjedzie i chyba z nim pojade konczyc dalej roboty nie chce mi sie siedzieć w domu.
juz nie dlugo sobota i usg jupi 🙂
mi sie wczoraj skonczył fissan a ze byłam w ubraniach roboczych haha to mąż wysiadł z auta i poszedł mi kupic do apteki i wiecie od razu kupił mi podkłady seni majtki z siateczki 2 pary haha sama bym o tym zapomniała tak mnie ucieszył tym kochane moje wiec do szpitala mam wszystko 🙂 chyba jeszcze tylko jedno opak. podpasek kupie bo mam tylkko jedno.
Pisałyście o tesciach.... hm... ja juz wczesniej pisałam... ale wczoraj mnie tes zabił mój tata się pyta (bo całą gromada jeżdzimy tam kończyc) czy jeszcze gdzieś karnisze trzeba zakładać, ja mówie ze nie tylko tu w salonie będą i nigdzie więcej, a tata pyta a w kuchni? a ja odpowiadam ze nie bo tam będą takie drewniane grube żaluzje a mój teść do mnie co? no jak toi? bez firanek? no co ty na pewno będą 😮 . Heh pomyślałam... na pewno...

alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):

ja tego nie kupuję - w tych bez wycięcia wystarczy odgiąć (zawinąć) pasek u góry i już - pokazywali nam w szkole rodzenia 🙂

no nam tez to pokazała położna

• Mamusia
tyminka napisał(a):
Nadrobiłam 🙂 🙂
Wiecie ja to mam wieczorem takie problemy, mdli mnie a raczej cos dziwnego nie wiem jak to nazwac i zamiast tyc to kilogram schudłam, co raz mniej jem.
Zaraz zabieram sie do roboty wstawie pranie mąż przyjedzie i chyba z nim pojade konczyc dalej roboty nie chce mi sie siedzieć w domu.
juz nie dlugo sobota i usg jupi 🙂
mi sie wczoraj skonczył fissan a ze byłam w ubraniach roboczych haha to mąż wysiadł z auta i poszedł mi kupic do apteki i wiecie od razu kupił mi podkłady seni majtki z siateczki 2 pary haha sama bym o tym zapomniała tak mnie ucieszył tym kochane moje wiec do szpitala mam wszystko 🙂 chyba jeszcze tylko jedno opak. podpasek kupie bo mam tylkko jedno.
Pisałyście o tesciach.... hm... ja juz wczesniej pisałam... ale wczoraj mnie tes zabił mój tata się pyta (bo całą gromada jeżdzimy tam kończyc) czy jeszcze gdzieś karnisze trzeba zakładać, ja mówie ze nie tylko tu w salonie będą i nigdzie więcej, a tata pyta a w kuchni? a ja odpowiadam ze nie bo tam będą takie drewniane grube żaluzje a mój teść do mnie co? no jak toi? bez firanek? no co ty na pewno będą 😮 . Heh pomyślałam... na pewno...

mnie też mdli na nowo od kilku dni... 🥴