Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nina u mnie te krostki okazały się uczuleniem 😞 dokładnie jeszcze nie wiem na co, najprawdopodobniej na mleko, bo to największy alergen ;/ teraz nie jem prawie nic. Jedynie pierś z kurczaka ryż, bułkę itp (nawet masła nie mogę ;/)... i jak mu to zejdzie to powoli będę znowu wprowadzała pokarmy. Wtedy zobaczymy co go uczula tak naprawdę.
A u Twojej małej schodzą te krostki? Bo u mnie w pewnym momencie wysypany był od czubka głowy aż do stópek 😠 tylko dupcie miał czyściutką

moja ma na twarzy krostki i przesuwają sie ku uszom
w nocy znikają a w dzień jak się je podrażni do robią się czerwone plamy
i na klacie ma ze trzy a dziś nie ma w ogóle
a czasem są takie szorstkie 😮
i nasza pediatra powiedziała że to potówki więc nie wiem

• Mamusia
jesli moge sie wtracic w dyskusje to ja tez mialam taki problem z malym ze mial tylko na twarzy krostki pojechalam na wizyte do pediatry to okazalo sie ze to jest od tego ze moje ciuchy sa prane w zwylklym proszku a on ma wrazliwa skorke wiec kazala zmienic proszek i prac ubrania w bardziej delikatniejszym najlepiej w tym dla dzieci i ma ich coraz mniej!

• Mamusia
Matylda moja ma tak samo jeśli o krostki chodzi i powtarzać się nie będę 😜 Na szczęście już jej to schodzi - po miesiącu 😮

A to mój bąbolotek dzisiaj - zdjęcia jakości cienkiej wyszły bo ciemność w sypialni panuje a flash wyłączyłam żeby dziecka nie wystraszyć

foto usunięte

A tu mama i tata - do kogo dziecię podobne?

foto usunięte

• Mamusia
hej LAski!!!
Normalnie szok,moja mala przespala cala noc bez wstawania nawet na jedzonko,obudzila sie o 6 🙂
Gaworzy bardzo codziennie po kilka razy 🙂 🙂 🙂
Co do chłopow to ja mam tak samo nie wroze sobie przyszlosci z K.;/ W ogole jak sie wkurwilam,bo tyg temu pojechalam z moja siostra i mala do "tesciowej" a ona zaczela sie podniecac ze Pola to czysta ja i z tekstem do mnie "to powiedz teraz kto jest prawdziwym tatusiem" no tak sie wkurwilam ale nie odezwalam sie nic....I zadzwonilam do Karola (bo byl wtedy w Szwecji jeszcze) i powiedzialam mu co jego matka powiedziala,wkurwil sie i powiedzial z eja zjebie....A ja mu powiedzialam ze nic m narazie nie mowic!!! A tak sie wkurwilam bo za kogo mnie ona ma tak to zabrzmialo jakbym jakas puszczalska byla;/;/;/;/ No i kK. rzyjecha;l to mu poweidzialm zeby nie zaczynal tematu bo nie chce miec z jego matka spin,a ten dzisiaj jej powiedzial o tym a ta powiedziala ze ja sobei to kurwa wymyslilam -czaicie!!!! i zaczela mu pisac smsy" nie wiem po co aneta to robi co tym osiagnie zobaczymy" albo" cos wymyslily z kontekstu jakbyaneta miala wiecej dystansu do siebie to moze inaczej by zrozumiala" no kurwa myslalam ze szlag mnie trafi,ona ze mnie chce debila i klamczuche kurwa zrobic...Powiedzialam K.ze z Pola napewno tam juz nie pojade!!!!!!!! Eh no to sie wyzalilam;p
A żeby sbie humorek poprawic to smigam dzisiaj do fryzjera i kupic sobie cos łądnego,mala zostawiam z Moja mama i siostra 🙂

Frytus ty to chociaż do fryzjera możesz iść bo ja to nawet tak zrelaksowac się nie mogę
Ola mała śliczna
a WY cudowni, przepięknie wyglądacie i tacy szczęśliwi normalne żal mi dupę ściska
a S. jest normalnie do schrupania ☺️
a do kogo podobna nie wiem chyba bardziej do S. ale oczy jakby Twoje-nie wiem cenię za trzy miesiące

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
Olu ale to dobrze ze podobna do tatusia bedzie mialam powodzenie u chlopcow 🙂 😉

A jakby była podobna do mnie to by nie miała? 😮 Ja nie wiem czy to jej ojca ucieszy, będzie z flintą przy oknie stał 😁
Ja do ojca swego nie podobna i nie narzekałam nigdy 😁

• Mamusia
No tak, ja sie wlasnie zawsze tego balam ze nie bede umiala kiedys zauwazyc np ze moje dziecko juz zbyt pokaznie wyglada.. 🥴 mam nadzieje ze nie bedzie tak chcial zrec i ze nie bedzie pulpetem bo latwo mozna dziecko skrzywdzic od malego.. potem trudno jest odzwyczaic i sprawic by dziecko schudlo. Staremu jest ciezko a co dopiero dzieciakowi

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Frytus ty to chociaż do fryzjera możesz iść bo ja to nawet tak zrelaksowac się nie mogę
Ola mała śliczna
a WY cudowni, przepięknie wyglądacie i tacy szczęśliwi normalne żal mi dupę ściska
a do kogo podobna nie wiem chyba bardziej do S. ale oczy jakby Twoje-nie wiem cenię za trzy miesiące

S. jest mój i tylko mój i nikogu nie oddam - WARA sioooo 😁 😁 😁 😁, na Sympatii go upolowałam 😁

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
Ola mała śliczna

S. jest mój i tylko mój i nikogu nie oddam - WARA sioooo 😁 😁 😁 😁, na Sympatii go upolowałam 😁

don't worry
nawet by na mnie nie spojrzał 😞
a jak się kiedyś uwolnię z tej matni to sama zawitam na Symaptię może jakieś ciastko się trafi 😉
tylko że najpierw ja muszę się doprowadzić do porządku

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
No tak, ja sie wlasnie zawsze tego balam ze nie bede umiala kiedys zauwazyc np ze moje dziecko juz zbyt pokaznie wyglada.. 🥴 mam nadzieje ze nie bedzie tak chcial zrec i ze nie bedzie pulpetem bo latwo mozna dziecko skrzywdzic od malego.. potem trudno jest odzwyczaic i sprawic by dziecko schudlo. Staremu jest ciezko a co dopiero dzieciakowi

Nie bój się Justyś - gruby nie będzie - ciocia tak mówi i tak będzie 😜