Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

skończyłam czytać o czym pisałyście 🙂 Wiecie ale mi to się podobają takie piersi z ciemnymi sutkami i to bardzo, mojemu mężowi też 🙂a witaminy lekarz mi przepisał od 4m biorę pragna plus.

skończyłam czytać o czym pisałyście 🙂 Wiecie ale mi to się podobają takie piersi z ciemnymi sutkami i to bardzo, mojemu mężowi też 🙂a witaminy lekarz mi przepisał od 4m biorę pragna plus.

ja to ciągle nie rozumiem jednego, w którym tyg ciąży sie rodzi a kiedy jest już po terminie... Mój termin to 22 kwiecień 15lipca wystąpiła ostatnia miesiączka więc termin to dzień po terminie... a kiedy zaczyna się III trymetr?

• Mamusia
tyminka napisał(a):
ja to ciągle nie rozumiem jednego, w którym tyg ciąży sie rodzi a kiedy jest już po terminie... Mój termin to 22 kwiecień 15lipca wystąpiła ostatnia miesiączka więc termin to dzień po terminie... a kiedy zaczyna się III trymetr?
gdzies czytalam ze urodzone dzieci w terminie uznaje sie te, ktore rodza sie dwa tygodnie przed i do dwoch tygodni po terminie.

Tyska_1 napisał(a):
tyminka napisał(a):
gdzies czytalam ze urodzone dzieci w terminie uznaje sie te, ktore rodza sie dwa tygodnie przed i do dwoch tygodni po terminie.

hm może to i racja

• Mamusia
tyminka napisał(a):

III trymestr zaczyna się w 26 tygodniu 🙂

• Mamusia
a powiedzcie mi dziewczyny jak gin robi wam usg to zawsze mierzy wasze malenstwa i podaje wage ?? bo mnie ostatnio moja wkurza bo nic mi nie mowi wszystko musze z niej wyciagac i zastanawiam sie nad zmiana lekarz tym bardziej ze moja nie pracuje w zadnym szpitalu na ginekologii beznadzieja

pogotowałam, zjadłam, pogadałam z mężem godzinkę i z siostrą przez telefon i jeszcze zdążyłam o sąsiadke zahaczyć bo byłam ciekawa co tam ksiądz mówił i wiecie że on stał dziś u mnie pod furtką i chciał wejść tylko pies go spłoszył
u sąsiadki był oburzony mówił że wiedział że że ktoś jest w domu ale z psami się szarpał nie będzie i powiem o tym na kazaniu
niech mnie tylko z nazwiska wymieni to prokuratora na niego naślę, jakim prawem i jakie ma dowody PROSTAK jeden ale się wkurzyłam

Dorka1986 napisał(a):
a powiedzcie mi dziewczyny jak gin robi wam usg to zawsze mierzy wasze malenstwa i podaje wage ?? bo mnie ostatnio moja wkurza bo nic mi nie mowi wszystko musze z niej wyciagac i zastanawiam sie nad zmiana lekarz tym bardziej ze moja nie pracuje w zadnym szpitalu na ginekologii beznadzieja

nie ja mam planowane trzy usg w 12 , 20 i chyba 30 tygodniu i tylko wtedy podaje te wymiary pozostałe wizyty są kontrolne czyli zajmuję się mną i tętnem dziecka i takia też będzie jutro