Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):ja ciasto wykładamwylewam na blachę i finito dajcie już spokój aisak się mokro robi mnie też z resztą bo ostatnio coś moczu nie trzymam to ze starości??????ciekawe???? teraz takie wkładki reklamują na lekkie nietrzymanie moczu 😁 swoją drogą to nie wiem jak można coś takiego reklamować 😮 reklama dżwignią handlu 😁 ponoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):ta jestem zajebiście rozwinięta aż tak że teraz musisz mi pomóc mąka ziemniaczan to to samo co skrobia ziemniaczana bo tak pisze na pudełku??? tak - to jest to samo 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):aisak napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):matyldusia napisał(a):ja ciasto wykładamwylewam na blachę i finito dajcie już spokój aisak się mokro robi mnie też z resztą bo ostatnio coś moczu nie trzymam to ze starości??????ciekawe???? to mysle ze asiak bedzie z innego powodu miala mokro 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🤪 niz ty niestety starosc nie radosc 😁 😁 😁 hahahahahahah Ewelina skąd wiedziałaś ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ tak sie domyslam ze nie chodzi o popuszczanie moczu 😁 no i udało mi się dać pierwszego oklaska Ewcia dostałaś za to że mnie rozbroiłaś 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 Która dała aisak oklaska? Ja tyle czekałam, żeby jej dać i ktoś mnie wyprzedził 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):Która dała aisak oklaska? Ja tyle czekałam, żeby jej dać i ktoś mnie wyprzedził 🤨 ja 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 oooooooooo ja też dostałam oklaska hihihihihiihihi dziękuję kobitce mała rzecz a cieszy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):aisak napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):matyldusia napisał(a):ja ciasto wykładamwylewam na blachę i finito dajcie już spokój aisak się mokro robi mnie też z resztą bo ostatnio coś moczu nie trzymam to ze starości??????ciekawe???? to mysle ze asiak bedzie z innego powodu miala mokro 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🤪 niz ty niestety starosc nie radosc 😁 😁 😁 hahahahahahah Ewelina skąd wiedziałaś ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ tak sie domyslam ze nie chodzi o popuszczanie moczu 😁 no i udało mi się dać pierwszego oklaska Ewcia dostałaś za to że mnie rozbroiłaś 😁 😁 😁 dziekuje bardzo ja tez ci dałam jakos telepatycznie myslalysmy zeby dac sobie nawzajem 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):Która dała aisak oklaska? Ja tyle czekałam, żeby jej dać i ktoś mnie wyprzedził 🤨 ja 😜 Tak myślałam 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):Która dała aisak oklaska? Ja tyle czekałam, żeby jej dać i ktoś mnie wyprzedził 🤨 ja 😜 Tak myślałam 🤢 a czemu >?tak myslałas? 😁 nastepy bedzie od ciebie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 Ewelina dziękuję i Tobie Alexia też za chęc 😘 😘 😘 😘 niech mi która zwędzi to oboczy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):Która dała aisak oklaska? Ja tyle czekałam, żeby jej dać i ktoś mnie wyprzedził 🤨 ja 😜 Tak myślałam 🤢 a czemu >?tak myslałas? 😁 nastepy bedzie od ciebie 🙂 No właśnie nie wiem czy doczekam bo mnie cos ziewanie wzięło i obawiam się że mogę odpłynąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):Ewelina dziękuję i Tobie Alexia też za chęc 😘 😘 😘 😘 niech mi która zwędzi to oboczy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Trzeba uważać bo jest wśród nas kradziejka 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):Ewelina dziękuję i Tobie Alexia też za chęc 😘 😘 😘 😘 niech mi która zwędzi to oboczy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 no so strzez jak oka w głowie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):aisak napisał(a):Ewelina dziękuję i Tobie Alexia też za chęc 😘 😘 😘 😘 niech mi która zwędzi to oboczy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Trzeba uważać bo jest wśród nas kradziejka 😁[/quote ciekawe która to taka dobra kolezanka 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):aisak napisał(a):Ewelina dziękuję i Tobie Alexia też za chęc 😘 😘 😘 😘 niech mi która zwędzi to oboczy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Trzeba uważać bo jest wśród nas kradziejka 😁 ciekawe która to taka dobra kolezanka 🥴 Ta co ją dzisiaj dziecko po żebrach pokopie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁j LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 dobra ide robic obiad, bo biedne dziecko jeszcze nie narodzone a juz głodzone 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 AAAAdługo sie zastanawiala to jej podpowiedzialam 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 ja tez mam mało 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr tzn kto? Leon czy Paweł? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 Dalej Strona 347 z 4561 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):aisak napisał(a):Ewelina dziękuję i Tobie Alexia też za chęc 😘 😘 😘 😘 niech mi która zwędzi to oboczy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Trzeba uważać bo jest wśród nas kradziejka 😁 ciekawe która to taka dobra kolezanka 🥴 Ta co ją dzisiaj dziecko po żebrach pokopie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁j LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 dobra ide robic obiad, bo biedne dziecko jeszcze nie narodzone a juz głodzone 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 AAAAdługo sie zastanawiala to jej podpowiedzialam 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 ja tez mam mało 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr tzn kto? Leon czy Paweł? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 Dalej Strona 347 z 4561 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁j LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 dobra ide robic obiad, bo biedne dziecko jeszcze nie narodzone a juz głodzone 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 AAAAdługo sie zastanawiala to jej podpowiedzialam 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 ja tez mam mało 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr tzn kto? Leon czy Paweł? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 Dalej Strona 347 z 4561 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Gość Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 dobra ide robic obiad, bo biedne dziecko jeszcze nie narodzone a juz głodzone 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 AAAAdługo sie zastanawiala to jej podpowiedzialam 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 ja tez mam mało 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr tzn kto? Leon czy Paweł? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 Dalej Strona 347 z 4561 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży
Mamusia aisak Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 dobra ide robic obiad, bo biedne dziecko jeszcze nie narodzone a juz głodzone 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 alexia_79 napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM To była zagadka dla Matyldy 😁 AAAAdługo sie zastanawiala to jej podpowiedzialam 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 ja tez mam mało 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr tzn kto? Leon czy Paweł? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 Dalej Strona 347 z 4561 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży
Mamusia ewelinka1007 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 aisak napisał(a):może mnie oszczędzi bo mam mało 😁 😁 😁 😁 ino 6 może rzuci się na inne 😁 😁 😁 😁 jakie konspiracje!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha 🤪 🤪 🤪 ja tez mam mało 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia alexia_79 Napisano 7 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Stycznia 2011 matyldusia napisał(a):ewelinka1007 napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):jeszcze pozmywam a później co??????????????????????/dupa jak to co? LB - nie wiesz co to? 😁 LEZENIE BYKIEM ta zaraz ten GNOM wpadnie to po leżeniu brr tzn kto? Leon czy Paweł? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 Dalej Strona 347 z 4561 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi