Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja jeszce nie mam wybranego narazie sie rozgladam ale ciezko mi zdecydowac ...bow kazdym jest cos nie tak....ten co pokazałas jest b.ładny ...ale w jednolitym kolorku, i troche nawet poodbny do x-landera.. 🙂 mi sie jeszcze podobaja x-landery ale troche cena droga bo 3w1 kosztuje 2tys a na wozke chce przeznaczyc 1.500zl bo tyle lezy odłożone

http://allegro.pl/implast-bolder-sd-2010-ecoline-10-gratis-i1291943621.html kolor liliac pink ...chociaz podobaja mi sie wozki zielonkawe (limonkowe)bo dziewuszki slicznie w nich wygladaja 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie mi tez sie takie podobaja i widze, ze jeszcze tanszy od tego ktory ja znalazlam, pomyslimy.... 🙂 Ja mysle, ze rzeczywiscie nie ma co majatku wydawac na te wozki dla niemowlaczkow i noworodkow, one baardzo szybko rosna i nawet jesli sprzedawca mowi ci, ze bedziesz w nim wozic dziecko i przez 3 lata, to juz 2 latek wyglada poprostu smiesznie z wystajacymi nozkami z tej spacerowki, i tak trzeba bedzie zwykla spacerowke, lekka i w ogole i tak, wiec po co przeplacac

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
dzieki Dorka 🙂 ja jeszcze jestem chwile 😁 a jaki wozek masz upatrzony ?;>

http://allegro.pl/gti-promocja-100-zl-tylko-teraz-i1385738495.html
tylko ze przejde sie do tego sklepu i oblukam jaki jest w rzeczywistosci

jak juz sprawdzisz czy sie nadaje to dasz znac ? 🙂 bo mi sie tez on bardzo podoba, cena nie jest zbyt wygorowana i generalnie fajny. Tylko ile wazy ?

ale dziewczyny dziś leniwe, obiadki, orkiestry i wszystkie wywiało no prawie wszystkie ja też jestem zmęczona dlatego jeszcze chwilkę sobie odpocznę i później tu zawitam na dobre
ja podobnie jak ty Dorka wózek wielofunkcyjny za jakieś 1000 z hakiem wiem że to pewnie nic rewelacyjnego ale matko może nie skrzywię jej kręgosłupa albo nie wywalę z tego wózka tylko dlatego że jest trochę tańszy i ma gorsze opinie z resztą nie stać mnie na droższy, bo ciężko utrzymać dwie dorosłe osoby, dziecko psa i dwa samochody z jednej pensji
Wiola no to musiał być widok 🤪 🤪 🤪
dobra niebawem będę

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
dzieki Dorka 🙂 ja jeszcze jestem chwile 😁 a jaki wozek masz upatrzony ?;>

http://allegro.pl/gti-promocja-100-zl-tylko-teraz-i1385738495.html
tylko ze przejde sie do tego sklepu i oblukam jaki jest w rzeczywistosci

jak juz sprawdzisz czy sie nadaje to dasz znac ? 🙂 bo mi sie tez on bardzo podoba, cena nie jest zbyt wygorowana i generalnie fajny. Tylko ile wazy ?

wlasnie z waga jest problem bo jest ciezkawy ale ja mieszkam na 1 pietrze i wozek bede miala miedzy pietrami chowany wiec nie bede musiala go dzwigac 🙂 waga to okolo 15 kg calosc

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ale dziewczyny dziś leniwe, obiadki, orkiestry i wszystkie wywiało no prawie wszystkie ja też jestem zmęczona dlatego jeszcze chwilkę sobie odpocznę i później tu zawitam na dobre
ja podobnie jak ty Dorka wózek wielofunkcyjny za jakieś 1000 z hakiem wiem że to pewnie nic rewelacyjnego ale matko może nie skrzywię jej kręgosłupa albo nie wywalę z tego wózka tylko dlatego że jest trochę tańszy i ma gorsze opinie z resztą nie stać mnie na droższy, bo ciężko utrzymać dwie dorosłe osoby, dziecko psa i dwa samochody z jednej pensji
dobra niebawem będę

nasi rodzice wozily nas w jakich wozkach i jakos jestesmy zdrowe 🙂

a mnie się podobają czarne wózki albo grafitowe ale nie wiem co by sobie o mnie pomyślano 😮
no i jeszcze to że rodzimy wiosną i wtedy na prawdę można takiego bajtla przypiec w takim wózku
ostatecznie chyba zdecyduję się na jakiś turkus bądź turkus z seledynem

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
a ja w domku mieszkam, ale czasami na pewno trzeba bedzie gdzies podniesc itp.. a mi sie on bardzo podoba 😁 ja czekam z wyborem kolorku do srody mam nadzieje, a jak nie to kupie zielonkawy czy cos w tym stylu 😁 uniwersalny 🙂 a 15 kg to nie jest tak strasznie 😁

no tak bo plec musisz poznac 🙂

Dorka1986 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
dobra niebawem będę

dokładnie!!!!!!!!!!!!!mój to nawet leży na strychu w garazu i gdyby nie to że tam wilgoć jest to pewnie byłby dobry hehe piękny czerwony!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Ja tez zbytnio nie chce rozowego....dziewczynki ladnie beda sie odbiajly w innych kolorkach....ja mam juz b.duzo ciuszkow po mojej kuzynce z anglii ,bo ciocia mi przywiozla jak jescvze w ciazy nie byłam :p wiec ogolem prawie nic nie musz ekupowac....bo mam 3 wielkie torby w krate jak na bazarku maja armency 😁 😁 ale juz oczywiscie kupilam....i wt jade na zakupki wiec pewnie znow kupie...ostanio w H&Mbyly fajne promocje...i z Anglii ostanio Meza ciocia mi przyiwopzla fajne kompleciki

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
a ja w domku mieszkam, ale czasami na pewno trzeba bedzie gdzies podniesc itp.. a mi sie on bardzo podoba 😁 ja czekam z wyborem kolorku do srody mam nadzieje, a jak nie to kupie zielonkawy czy cos w tym stylu 😁 uniwersalny 🙂 a 15 kg to nie jest tak strasznie 😁

no tak bo plec musisz poznac 🙂

hehe no wlasnie 😁 ale sliczny jest ten turkus z seledynem wlasnie 🙂 jeszcze pomysle 🙂 a jak dziewuszka to mysle ze fiolet..

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
a mnie się podobają czarne wózki albo grafitowe ale nie wiem co by sobie o mnie pomyślano 😮
no i jeszcze to że rodzimy wiosną i wtedy na prawdę można takiego bajtla przypiec w takim wózku

turkusowo seledynowe tez mi sie podobaja 🙂 a czarny hehe latem by byl problem 😁

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
dobra niebawem będę

dokładnie!!!!!!!!!!!!!mój to nawet leży na strychu w garazu i gdyby nie to że tam wilgoć jest to pewnie byłby dobry hehe piękny czerwony!!!!!!!!!!!

a u mnie na strychu moje lozeczko stoi 😁 tez prawie niezniszczone, fajne 😁 🤪 🤪

• Mamusia
Ja tez czekam do usg w przyszlym tygodniu zeby sie dowiedziec w jakich mniej wiecej kolorach kupowac, chociaz i tak wydaje mi sie ze najlepiej to w jakims neutralnym bardziej wozek, bo przeciez pierdoly kocyki, zaiweszki jakies jeszcze dojda. Ale mnie sie podobaja jakies sliwkowe, fiolety i takie mniej wiecej

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

turkusowo seledynowe tez mi sie podobaja 🙂 a czarny hehe latem by byl problem 😁

ja ciemnych kolorow nie lubie, a dziecko w lato ugotuje sie w tym ;/ a rozowego wozka tez nie chce wlasnie jesli bedzie dziewczynka 😁

• Mamusia
wiecie co wogole ostatnio caly czas sie zastanawiam jak to bedzie po porodzie czy wtrafie na polozne ktore mi pomoga bo jak nie to bedzie u mnie ciezko bo nie bede wiedziala kiedy karmic malenstwo jak kiedy przewijac itp przeraza mnie to bo w domku to juz jakos pojdzie ale odrazu po porodzie ?? 😮 😮 😮

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
wiecie co wogole ostatnio caly czas sie zastanawiam jak to bedzie po porodzie czy wtrafie na polozne ktore mi pomoga bo jak nie to bedzie u mnie ciezko bo nie bede wiedziala kiedy karmic malenstwo jak kiedy przewijac itp przeraza mnie to bo w domku to juz jakos pojdzie ale odrazu po porodzie ?? 😮 😮 😮

ja tez sie czasami boje o to, ale bardziej co bedzie w domu.. mysle, ze polozne wszystko nam pokaza i wstepnie naucza.. a pozniej to bedziemy przewijaly i karmily jak roboty 😁 zaprogramowane hehe 🙂

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):

ja tez sie czasami boje o to, ale bardziej co bedzie w domu.. mysle, ze polozne wszystko nam pokaza i wstepnie naucza.. a pozniej to bedziemy przewijaly i karmily jak roboty 😁 zaprogramowane hehe 🙂

hehe tez mam taka nadzieje ze pokaza wszystko w domu to juz bede pod tel swoich rodzicow i tesciowej 🙂 ja mam nadzieje ze mojznajdzie jakies wtyki u poloznych albo znajdzie po znajomosci jakas polozna ze szpitala gdzie bede rodzila 😁 ze wzgledu na swoj zawod 😁

• Mamusia
darurka napisał(a):
temu ide na jakis tydzien dwa mamy :p na cwaniaczka zeby nauczyla... 😜 ogólem sie boje ze nie dam rady sobie...i to mnie przeraza..chodzicie na kase chorych na usg ??

ja chodze caly czas panstwowo, bo na poczatku chodzilam prywatnie i nie bylam zadowolona a tutaj bardziej im zalezy mam takie wrazenie.. nie liczy sie tylko kasa;/