Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
To już Ola wszystko wiem mnie gdyby w takiej sytuacji powiedzieli że to chłopiec to vyba bym z łóżke zeskoczyła z radości i od razu przestałoby boleć

a Ty byś chłopca chciała ? 😁

Ona o niczym innym nie marzy 😉 jakby miała mało kłopotów z facetami 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
To już Ola wszystko wiem mnie gdyby w takiej sytuacji powiedzieli że to chłopiec to vyba bym z łóżke zeskoczyła z radości i od razu przestałoby boleć

haha no dokładnie 😁 to jak bede miala chłopca, to sie zamienimy Matylda ok ? 😁

asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

haha no dokładnie 😁 to jak bede miala chłopca, to sie zamienimy Matylda ok ? 😁

chętnie heh do wieczora pa pa

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
a ja nie mam ochoty dzisiaj na nic
ciesze sie ze wszystko ok alexia 🙂
oczy mi sie zamykaja chociaz spalam do 10 na zewnatrz ponuro beznadzieja ale w srode ide do lekarza wiec zobaczymy jak tam moja niunia ale usg nie bede miala robione 😞

ja tez w srode do lekarza i usg tez bede miala 🙂 mam nadzieje, ze wreszcie sie dowiem, kto mieszka w moim brzuszku 😜

• Mamusia
Halo, halo 🙂
Widzę że mnie oszczędziłyście przez weekend dziewuszki 🙂

No ja wczoraj na panieńskim do 1 w nocy byłam. Fajnie było ale jak walnęłam się w łóżko to czułam się jakbym 2 dni pole orała 😞 Nie wiem jak przetrwam to dwudniowe wesele 😞 A jeszcze starościną jestem 😞 No ale cóż.

Moja mała nad wyraz spokojna była wczoraj - aż się martwiłam o nią. Ale dzisiaj już dała znać że nic jej nie jest.

A właśnie miałam wam mówić. Wczoraj byłyśmy z mamą na zakupach. Idziemy sobie koło parku i nagle moja mama rzuca hasłem: "Patrz jak konia wali". Zgupłam i myślałam że sobie żartuje a tu przed nami centralnie kolo stoi i Freda marszczy - co za świat 😮

• Mamusia
witam witam 🙂

no to rzeczywiscie cisza dzisiaj, ja dopiero wrocilam do domu niedawno, jakos po kosciele nie chcialo nam sie wracac do domu, wiec weszlismy do mothercare splacic troche dzieciecego dlugu i jeszcze dolozylismy do listy przewijaczek na lozeczko i podstawe, stojak pod kolyske. Pokrecilismy sie po miescie ale jakos sie chlodno zrobilo i wrocilismy wlasnie do domku, miesko piecze sie w piekarniku, wiec wieczor zapowiada sie smacznie i cieplutko 🙂

Daruka my juz zamowilismy lozeczko: http://www.mothercare.com/Jamestown-Cot-Bed-Save-20%25/dp/B000JDZR1U/sr=1-2/qid=1290969154/ref=sr_1_2/275-6495768-6210709?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core rozmiar 140/70 wiec powinno wystarczyc na conajmniej 3- 4 lata mam nadzieje 🙂

• Mamusia
temat wozkow to temat ktory powoduje u mnie bol glowy 🙂 u nas sprawa wyglada tak: nie mamy jeszcze samochodu, dorobimy sie pewnie jakos w okresie wakacji, dzisiaj widzialam znajomego z 7 miesiecznym synkiem w foteliku i uwierz mi: nozki mu wystawaly, z tego wlasnie powodu nie mam cisnienia na maxi cosi lub inne naprawde drogie foteliki. w skrocie porownujac ceny wozkow w UK z tymi Polskimi jest roznica w cenie a nie w jakosci. To wszystko plus to ze moi rodzice zdecydowali sie kupic nam wozek w Polsce sklania mnie do wklejenia tego linka:

http://allegro.pl/bexa-c4x-fotelik-samoch-kola-pompow-rozne-kolory-i1391662978.html

nie widzialam go jednak jeszcze i o tym czy go wybiore zdecyduje to jakie wrazenie zrobi na mnie na zywo
a Ty Darurka??

• Mamusia
hej moj poszedl do pracy to mam do jutra spokoj 😁 jesli chodzi o łóżeczko tez planuje kupic z szuflada a co do wozka to wielofunkcyjny z fotelikiem samochodowym napewno rzeczy nie beda z gornej polki bo mam na ten temat swoje zdanie np lozeczko z calym kompletem upatrzylam za okolo 600 zł a wozek 1000 zł 🙂