Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mam ochotę na ciemne pieczywko + serek z tuńczykiem i cebulką.. a na deser świeżego pączka z marmoladą 😁

ale to wiąże się, ze wstaniem z ciepłego łóżka, wejście w dialog z teściami, ubraniem się i wyjściem na to lodowisko i zimnisko.. czyli - zjem jogurt 😜

aa.. muszę pochwalić swojego chłopa 😜 wczoraj siedział i kroił w kuchni z pół godziny owoce na sałatkę owocową z kiwi, jabłek, gruszek i pomarańczy jak to powiedział "dla moich kobiet" 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
tak czytam tn opis siary pod suwaczkiem i coś mi nie gra 😁 moja to nie jest ani gęsta ani żółta!!!!

Klaudia a może Tobie siara nie leci a ptasie mleczko? 😁

wtedy byłabym najszczęśliwsza na świecie!!! 😁 i od cyca bym się nie odrywała! 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
tak czytam tn opis siary pod suwaczkiem i coś mi nie gra 😁 moja to nie jest ani gęsta ani żółta!!!!

A tak swoją drogą to ja nie wiem skąd oni taką wagę płodu wzięli? 😮 Moja w 25 tyg ważyła 920 gram 🤨
Ola u mnie z ta wage tez sie wogole nie zgadza 🙂 Jak sie naczytalam ile niby w danym okresie ciazy dziecko powinno wazyc a lekarz jak mi przedstawil wage mojego na ostatniej wizycie to myslalam ze mam king konga w brzuchu 🤪Ale on powiedzial ze to ani duzo ani malo, wiec idealnie rosnie i przybiera. Tak wiec chyba ta waga w opisach juz im gorzej wyszla 🙂 Bo patrzac na Wasze wagi i na to ile moj wazyl w 21 to za tydzien na wizycie bedzie mial okolo 1 kg wlasnie, a to bedzie u mnie 26 tydzien i 2 dzien

• Mamusia
szyszkonella napisał(a):
mam ochotę na ciemne pieczywko + serek z tuńczykiem i cebulką.. a na deser świeżego pączka z marmoladą 😁

ale to wiąże się, ze wstaniem z ciepłego łóżka, wejście w dialog z teściami, ubraniem się i wyjściem na to lodowisko i zimnisko.. czyli - zjem jogurt 😜

a ja wlasnie jem chlebek razowy z salatka z tunczyka 😁 mmm pycha 😜

asiaa2028 napisał(a):
szyszkonella napisał(a):

a ja wlasnie jem chlebek razowy z salatka z tunczyka 😁 mmm pycha 😜

a weź mnie nawet nie denerwuj :P

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
nie myślałam do tej pory wcale o porodzie.. ale zaczyna już mi się zdarzać i wcale mi się to nie podoba
Ja o dziwo porodu sie nie boje, tylko tego co mnie czeka po.. nie jestem gotowa na takie zmiany 🥴 chyba za pozno sobie zdalam z tego sprawe 😆

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
nie myślałam do tej pory wcale o porodzie.. ale zaczyna już mi się zdarzać i wcale mi się to nie podoba
Ja o dziwo porodu sie nie boje, tylko tego co mnie czeka po.. nie jestem gotowa na takie zmiany 🥴 chyba za pozno sobie zdalam z tego sprawe 😆

teraz to już nie ma odwrotu 😁 ja też nie czuję się gotowa, ale wydaje mi się, że nie czułabym się gotowa jeszcze bardzo długo.

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

ja wlasnie zaczelam co raz czesciej o tym myslec.. i przeraza mnie to 😞
Ja jesli chodzi o porod to boje sie tylko tego jaka zastane siebie po nim.. jak mi zostanie jakies obce cialo to mnie szlag trafi !! Nie moge sobie wyobrazic siebie z wielkim brzydkim tlustym zwisajacytm brzuchem 😞 chyba sie zalamie 😞 😞

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
hej ja dopiero niedawno wstalam zjadlam sniadanko i musze sie teraz ogarnac Tyska widze ze twoj brzusio przybiera 😁 😁
Noo 🥴 z dnia na dzien doslownie.. ale rano jest najlepszy bo jeszcze nie obzarty 🤪 wiec nie ciazy mi tak jak wieczorem