Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

Dorota, właśnie po tym zdjęciu wygląda tak jakbyśmy miały takiej samej wielkości. Ale mimo wszystko chyba mój jest mniejszy 😁 Przytyłam 6 kilo i jakoś nie mam dużego...:P

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ja serial oglądam 🙂

pewnie Prosto w serce ?;> a ja czytam gazete.. i tak sobie mysle, jak te dni szybko leca.. caly dzien w lozku prawie spedzilam i zaraz myc sie i spac i tak w kolko..

No to się ciesz... 🙂 Też bym tak chciała leniuchować 😁

tzn teraz jestem w Gdansku sama i nie mam nic do roboty, ale nie lubie tak leniuchowac.. a jak jade do rodzicow do Elblaga, to tam juz tam nie odpoczywam calymi dniami, mam troche zajec 😁

A co robisz w Gdańsku?

mam tu mieszkanie, lekarza itp, ale nie lubie byc sama, a teraz jestem na to skazana, bo Moj wyjechal do Niemiec, wiec uciekam jutro po wizycie u lekarza do rodzinki 🙂

Więc mieszkasz sama...Podziwiam 😁

hmm no wlasnie tak nie bardzo.. albo mama do mnie przyjezdza i razem tu jestesmy albo ja staram sie jak najwiecej czasu spedzac z rodzinka, bo sama bym nie dala rady.. teraz Moj byl na prawie miesiac, to tylko swieta w Elblagu, a reszte czasu razem sobie w Gdansku spedzilismy.. 🙂

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Dorota, właśnie po tym zdjęciu wygląda tak jakbyśmy miały takiej samej wielkości. Ale mimo wszystko chyba mój jest mniejszy 😁 Przytyłam 6 kilo i jakoś nie mam dużego...:P

wlasnie chyba tylko w brzuszek Ci ida te kilogramy co ? 😁 bo naprawde szczuplutka chyba bylas przed ciaza.. 😁

asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ja serial oglądam 🙂

pewnie Prosto w serce ?;> a ja czytam gazete.. i tak sobie mysle, jak te dni szybko leca.. caly dzien w lozku prawie spedzilam i zaraz myc sie i spac i tak w kolko..

tzn teraz jestem w Gdansku sama i nie mam nic do roboty, ale nie lubie tak leniuchowac.. a jak jade do rodzicow do Elblaga, to tam juz tam nie odpoczywam calymi dniami, mam troche zajec 😁

A co robisz w Gdańsku?

mam tu mieszkanie, lekarza itp, ale nie lubie byc sama, a teraz jestem na to skazana, bo Moj wyjechal do Niemiec, wiec uciekam jutro po wizycie u lekarza do rodzinki 🙂

hmm no wlasnie tak nie bardzo.. albo mama do mnie przyjezdza i razem tu jestesmy albo ja staram sie jak najwiecej czasu spedzac z rodzinka, bo sama bym nie dala rady.. teraz Moj byl na prawie miesiac, to tylko swieta w Elblagu, a reszte czasu razem sobie w Gdansku spedzilismy.. 🙂

i tak do rozwiązania?

asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):

wlasnie chyba tylko w brzuszek Ci ida te kilogramy co ? 😁 bo naprawde szczuplutka chyba bylas przed ciaza.. 😁

no tu macie racje - poszło mi tylko w brzuch - narazie 😁

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ja serial oglądam 🙂

A co robisz w Gdańsku?

i tak do rozwiązania?

tzn czy moj tam bedzie do rozwiazania czy ja tak bede podrozowac ?;> bo nie zrozumialam 😁

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):

no tu macie racje - poszło mi tylko w brzuch - narazie 😁

to juz i tak duzo wiecej nie przytyjesz 🙂 ja dzisiaj wlasnie liczylam ile dokladnie przytylam, to wychodzi okolo 10 kg wlasnie..;/

Dorka1986 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
Nie no:d Byłam taka normalna 😁 Na nk widziałaś chyba 😁

to moze tak zdjecie wyszlo jakby ci bylo widac żebra 🙂

No to sa żebra... ale zawsze mi ta część tak wystawała...

asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
No ciekawe ile będzie ostatecznie... 🙂

a ja wole nie wiedziec ile bedzie u mnie ostatecznie.. 😮

Nie będzie źle... ze zdjęcia widać, że jesteś szczupła 😁

alexia_79 napisał(a):
a ja mam gdzieś ile przytyję, ważne, żeby mała była zdrowa 🙂

Wiadomo, że to najważniejsze... ale chciałabym po ciąży założyć jeszcze kostium dwuczęsciowy 😁

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
No ciekawe ile będzie ostatecznie... 🙂

a ja wole nie wiedziec ile bedzie u mnie ostatecznie.. 😮

Nie będzie źle... ze zdjęcia widać, że jesteś szczupła 😁

do szczuplych nigdy nie nalezalam.. powiedzialabym raczej, ze taka ''normalna'' zawsze bylam 😁.. i mialam duze sklonnosci do tycia ;o a przytylam te 10 kg bo jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy rzucilam papierosy, to dodatkowe kilogramy przybyly..