Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
nie wiem jak jest wkoncu z tym 3 d jedni mowia ze w 30 tc nie wychodzi juz 3d inni mowia ze najlepiej po 25 tc isc 🤨

Co lekarz to opinia... w każdym bądź razie na Zielonej spokojnie możesz sobie teraz robić

a myslicie, ze dla mnie nie jest jeszcze za pozno na 3D ?

Według moich lekarzy to najlepszy moment na 3D

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
a wogóle Magda ostatnio sie dowiedzialam od swojego ze Karolina tez jest w ciazy i bedzie niedlugo jakos rodzila 🙂

Żartujesz? 😁 Poważnie? A to się nie chwali nic... Komentarze mi pisze na nk, ale żeby sama się pochwaliła, to nie 😁

tez wlasnie nie wiedzialam przypadkiem sie dowiedzialam 🙂 ale chyba najlepiej tak szybko sie postarac o dzidziusia po stracie

Dorka1986 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
a wogóle Magda ostatnio sie dowiedzialam od swojego ze Karolina tez jest w ciazy i bedzie niedlugo jakos rodzila 🙂

Żartujesz? 😁 Poważnie? A to się nie chwali nic... Komentarze mi pisze na nk, ale żeby sama się pochwaliła, to nie 😁

tez wlasnie nie wiedzialam przypadkiem sie dowiedzialam 🙂 ale chyba najlepiej tak szybko sie postarac o dzidziusia po stracie

masz racje - niech jej sie zdrowe urodzi 😁

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
nie wiem jak jest wkoncu z tym 3 d jedni mowia ze w 30 tc nie wychodzi juz 3d inni mowia ze najlepiej po 25 tc isc 🤨

Co lekarz to opinia... w każdym bądź razie na Zielonej spokojnie możesz sobie teraz robić

a myslicie, ze dla mnie nie jest jeszcze za pozno na 3D ?

Według moich lekarzy to najlepszy moment na 3D

oooo dzieki 🙂 😁 to szukam zaraz lekarza i na dniach moze sie wybiore na to 3D 😁

• Mamusia
Ja nie wiem, czy będę robiła 3d...w sumie mój nowy lekarz ma super sprzęcior i zapisuje wszystkie dane w pliku stworzonym specjalnie dla mnie, więc jakbym jednak postanowiła mieć taką pamiątkę to wystarczy poprosić.

Haha a tak a propos tego lekarza- kiedyś uratował mnie w ostsniej chwili przed rakiem szyjki macicy, już było ze mną tak źle... ale ja nie o tym, haha podczas pierwszej wizyty u niego mając naście lat i leżąc na samolocie mój kochany pan doktor grzebiąc jakimś żelastwem w moich intymnościach raczył mnie historią o znajomości z moim ojcem i ich wspólnych sobotnich grach w tenisa 😮 😮 😮 Mam rysę na psychice do dziś....

• Mamusia
brechti napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
a i jeszcze mi powiedz, czy termin ten sam zostaje, czy zmienił się 🙂

Zmieni się, trudno mi powiedzieć na jaki bo mała na usg wychodzi o dwa tygodnie młodsza co z 9 kwietnia daje powiedzmy 23 kwietnia...

to co, zmienić Ci na 23 kwietnia czy zostawić tak jak jest? 🙂

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
brechti napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

Zmieni się, trudno mi powiedzieć na jaki bo mała na usg wychodzi o dwa tygodnie młodsza co z 9 kwietnia daje powiedzmy 23 kwietnia...

Nie mam pojęcia, zrób jak wolisz 😁 mnie tam obojętnie, bo pewnie i tak urodzę gdzieś pomiędzy 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
brechti napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

Nie mam pojęcia, zrób jak wolisz 😁 mnie tam obojętnie, bo pewnie i tak urodzę gdzieś pomiędzy 🙂

dobra, zostawię jak jest 😁

• Mamusia
Oglądam sobie teraz zdjęcia i doszłam do wniosku że przed ciążą byłam ładna i chuda(tylko nie pomyślcie że jestem jakimś narcyzem) a teraz... Mam nadzieję że po ciąży uda mi się wrócić do poprzedniego wyglądu 🙂
A i mam rozstępy. Teściowa zauważyła...

• Mamusia
no !! ja teraz mogę z głodnym pogadać, wciągnęłam te 2 bułeczki z twarogiem i dżemem prawie nosem 😁 ale za to jaka rozkosz 😁 jak to niewiele kobiecie trzeba do szczęścia 😁
Tynka a co Tobie teściowa jakiś przegląd techniczny robiła że znalazła rozstępy? 😮

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
no !! ja teraz mogę z głodnym pogadać, wciągnęłam te 2 bułeczki z twarogiem i dżemem prawie nosem 😁 ale za to jaka rozkosz 😁 jak to niewiele kobiecie trzeba do szczęścia 😁
Tynka a co Tobie teściowa jakiś przegląd techniczny robiła że znalazła rozstępy? 😮

Hahaha 🙂 nie, po prostu chodzę w samym staniku. A że ona spostrzegawcza to zauważyła...