Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

klaudiagda napisał(a):
a ja chcę taki model, z tym, że inny kolor 🙂
http://allegro.pl/wozek-jedo-fyn-3ds-spac-gondola-parasol-gratis-i1388949418.html

o mnie się ten też bardzo podoba jakoś nie widziałam go wcześniej
Tyska a żołty też fajny

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
http://allegro.pl/wozek-jedo-fyn-3ds-spac-gondola-parasol-gratis-i1388949418.html

Wczoraj ogladlam te wozki ...i jestem jak najbardzije za nim tylko na 4 kółkach...sa naprawde super...sprzedawca tez je chwalil odradzal mi TAKo bo mowil ze to masówka..w JEDO ładne sa spacerowki....i naprawde pozadne wózki....tez chce ale nie moge sie nad kolorkiem zdecydowac :p

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

o mnie się ten też bardzo podoba jakoś nie widziałam go wcześniej
Tyska a żołty też fajny
A co z robactwem ?? Przeciez do zoltego to lgnie jak muchy do lepu 🤢 No to chyba z wozkiem bylo by to samo nie ?

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
darurka- ja niestety jak na razie nie moge sobie pozwolic na meble dla dziecka. Moze za rok jak kupimy mieszkanie wieksze..

Tyska - chyba tez zolty kolor robaczki by przyciagal do wozka ?!
No wlasnie !! A ja sie tak uparlam na zolty wozek 😞 😞 😞 Nie przezyje..

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
darurka- ja niestety jak na razie nie moge sobie pozwolic na meble dla dziecka. Moze za rok jak kupimy mieszkanie wieksze..

Tyska - chyba tez zolty kolor robaczki by przyciagal do wozka ?!

Ja teraz kupilam tylko lozeckzo i komode....bo Mała i tak bedzie spała z nami teraz ..a sypialnia gigantyczna nie jest ...a jej pokojki stoji pusty...wiec mebelki nie zajac nei uciekna;p

• Mamusia
Moja znajoma pracuje w sklepie z wózkami i doradziła właśnie Tako 🤨 mówiła że to dobra jakość za przyzwoitą cenę, sugerowała też że w wielu przypadkach płaci się głównie za firmę 🤢 a i jeszcze bardzo odradzała trójkołowe x-landery
Widać co sklep to inne zdania, pewnie sprzedają to z czego mają więcej kasy 😁

• Mamusia
darurka napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

Wczoraj ogladlam te wozki ...i jestem jak najbardzije za nim tylko na 4 kółkach...sa naprawde super...sprzedawca tez je chwalil odradzal mi TAKo bo mowil ze to masówka..w JEDO ładne sa spacerowki....i naprawde pozadne wózki....tez chce ale nie moge sie nad kolorkiem zdecydowac :p

nie zwróciłam uwagi, że ten jest na 3 🙂 ja też wolę na 4 kółkach 😁

• Mamusia
beatak83 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Dobra.. pal szesc z tym zoltym, a czarny?? Nie ugotuje mi sie to dziecko latem w czarnym wozku?

Do żółtego robaczki do czarnego słoneczko 😁
Może ci się dzidzia roztopić podczas upałów w czarnym wózku 😲
NIEEE !! to ja go bede wozic w koszu na zakupy chyba 😞

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
ja bede miala czarny. ato dlatego ze dostaje po dziecku siostry. Ale na lato chce kupic jakas jasna spacerowke bo wlasnie mysle ze dziecku moze byc za goraco w tym wozku czarnym.chociaz ona uzywala go w lato i bylo ok 🙂
OO ! chociaz jedna mnie pocieszyla

• Mamusia
OMG a Wy znów o wózkach? 😮
1. Nutelli nie kupiłam bo chałkę mi już wykupili, a miałam ochotę na taki zestaw 😠
2. Wyniki ok ale za to mam nowy "problem" - podobno jestem za bardzo spuchnięta, co zresztą sama widzę, bo ręce i nogi mam jak Fiona - to słowa pani doktor 😁 za dużo wody w organiźmie, raz w tygodniu mam sobie ugotować 1 kg ziemniaków w mundurkach i jeść cały dzień popijając litrem mleka, dostałam skierowanie na kolejne badanie krwi tym razem pod kątem zatrucia 😮 - jak nie urok to sraka 🤢 i na USG w 30 tyg
3. Dotarła kurteczka Babaluno, którą ostatnio zamówiłam na Allegro - piękna, słodka, malutka i różowa 😁
4. Ale nawaliłyście stron - miałam do nadrobienia 22 😮
No to chyba tyle 🙃

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
OMG a Wy znów o wózkach? 😮
1. Nutelli nie kupiłam bo chałkę mi już wykupili, a miałam ochotę na taki zestaw 😠
2. Wyniki ok ale za to mam nowy "problem" - podobno jestem za bardzo spuchnięta, co zresztą sama widzę, bo ręce i nogi mam jak Fiona - to słowa pani doktor 😁 za dużo wody w organiźmie, raz w tygodniu mam sobie ugotować 1 kg ziemniaków w mundurkach i jeść cały dzień popijając litrem mleka, dostałam skierowanie na kolejne badanie krwi tym razem pod kątem zatrucia 😮 - jak nie urok to sraka 🤢 i na USG w 30 tyg
3. Dotarła kurteczka Babaluno, którą ostatnio zamówiłam na Allegro - piękna, słodka, malutka i różowa 😁
4. Ale nawaliłyście stron - miałam do nadrobienia 22 😮
No to chyba tyle 🙃

o tez bnym zjadłą nutellllllke.....wstaw zdjecia brzuszka..:p

• Mamusia
No Cały Zółty to na pewno bedziesz miala problem z robaczkami....a caly czarny ..hmm rzeczcz gustu...lekko wstawke np.daj sobie zóltego...bo potem bedziesz przeklinała te robaczki...przypomnij sobie jak ubrałąs cos jaskrawego latem...to sząłu dosatwałąs zapewne 😁

• Mamusia
darurka napisał(a):
No Cały Zółty to na pewno bedziesz miala problem z robaczkami....a caly czarny ..hmm rzeczcz gustu...lekko wstawke np.daj sobie zóltego...bo potem bedziesz przeklinała te robaczki...przypomnij sobie jak ubrałąs cos jaskrawego latem...to sząłu dosatwałąs zapewne 😁
No wiem 😞..