Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
ja mam nadzieje ze kiedys to tycie sie zatrzyma 🙂i kilogramow juz tyle nie przybedzie bo teraz jest ciezko a co dopiero jeszcze wiecej no ja tyje w ciagu 5 dni kilo i co wchodze na wage jestem przerazona 🙂nawet przy ostatniej wizycie moja gin byla w szoku ze tak szybko przytylam tyle kg 🙂

a w moim przypadku to jest najlepsze ze wcale az tak duzo nie jem wiec nie wiec skad te kg 🙂

ja jem strasznie duzo ze 3 razy tyle co mój chłopak 🙂 ostatnio bardzo lubie milkiłeje mogłabym je jesc bez ograniczen 🙂

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
mi sie wydaje ze moj brzuchol wcale nie jest taki duzy ale inni mowia ze gruba jestem 🙂 moze dzidzia bedzie duza za tata hehe

ja przewaznie nosze leginsy i tuniki bardziej dopasowane to jak patrze w lusterko to moj brzuch mnie przeraza ale sa tez plusy bo nie mam ani jednego rozstepu 🙂

Miałąm Wam to policzyć i podać liczbę czego ile mam oale odpuszczam sobie tylko posortuję kolorami żeby było gotowe da prania
tak tylko orientacyjnie body z długim rękawem ( rozmiar nie wiem jaki są różne pisze od 0-3mca) w różnych kolorach przewaga niebieskiego i białego mam około 65 sztuk KOSMOS

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
Dorka1986 no ja tez nie mam rozstepu ani jednego na brzuchu ale za to na piersciach mam;/ ja jak patrze w lustro to tez mnie przeraza ten brzuch ale najgorsze jak wyciagam bluzke z szafy a ona juz za mala;/ no a we wtorek dowiem sie ile mierzy i wazy moja pociecha w brzucholu 🙂

to pochwal sie nam wtedy 🙂 ja sie dowiem we środe 🙂

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
Dorka1986 no ja tez nie mam rozstepu ani jednego na brzuchu ale za to na piersciach mam;/ ja jak patrze w lustro to tez mnie przeraza ten brzuch ale najgorsze jak wyciagam bluzke z szafy a ona juz za mala;/ no a we wtorek dowiem sie ile mierzy i wazy moja pociecha w brzucholu 🙂

ja dopiero 02/02 ide na usg 😞 juz sie nie moge doczekac bo ostatni raz usg mialam robione 01/12 😞 prawie dwa mce nie widzialam mojej niuni

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Miałąm Wam to policzyć i podać liczbę czego ile mam oale odpuszczam sobie tylko posortuję kolorami żeby było gotowe da prania
tak tylko orientacyjnie body z długim rękawem ( rozmiar nie wiem jaki są różne pisze od 0-3mca) w różnych kolorach przewaga niebieskiego i białego mam około 65 sztuk KOSMOS

to faktycznie masz tego duzo 🙂 Twoja mała bedzie chodzic co dzien w czyms innym 🙂