Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

brechti napisał(a):
ojeeej frytsy mniam! mnie udało się postać trochę w kuchni i zrobiłam kotlety sojowe, które się UDAŁY! Nie spaliłam, nie niedogotowałam, po prostu 5 jak na pierwszy raz.

BRAVO

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no u mnie nic się nie zmieniło w sobotę coś tam podrzucił przez moją mamę i na tym się skończyło może coś tam u babci jeszcze jest dla mnie ale nie chciało mi się dziś jechać no i tak jak mówię najważniejszy Mikołaj nie chce nam kupić pizzy ale coś o kurtce wspominał ale to dopiero w środę bo wtedy się na zakupy wybieram także dziś nic 😞

• Mamusia
ja jutro mam zamiar kupic sobie krem przeciw rozstępom bo szukam po wszystkich aptekach i nigdzie nie moge dostac bo albo nie maja albo sprzedali :/ ale wyczailam jedna apteke i jutro sie tam przejade 🙂 bo brzuch coraz wiekszy i lepiej zaczne sie smarowac zebym pozniej sie nie zdziwila a nie wiecie dziewczyny jak to jest z roztępami czy one sa widoczne w trakcie czy po ciazy moga sie pojawic dopiero ??

• Mamusia
Wiola wyrzuć wagę! Mnie tylko lekarz waży i za każdym razem słyszę " no się nieźle przybrało od ostatniej wizyty" ( w sumie już 9 kg) ale mam to gdzieś! W końcu jak nie teraz to kiedy możemy sobie poszaleć? Potem będzie tyle pracy przy maluchach, że się nawet nie obejrzymy kiedy zrzucimy 🙂. A od mikołaja oczywiście dostałam wór słodyczy więc napewno się nie zmarnują 🙂

• Mamusia
Hej 🙂 się wtrącę 😉

Dorka
, rozstępy wychodzą różnie... ja mam spore rozstępy na piersiach od nawału pokarmu. Ale już pomału zanikają, więc nie ma tragedii 😉 generalnie kremy raz pomagają, raz nie - dużo zależy od genetyki. Niestety, a może na szczęście 🙂 ja polecam krem Pharmaceris Foliacti - kosztuje około 35 zł, a jest bardzo fajny - ja sobie smarowałam brzuch i na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu 🙂

pozdrawiam 🙂

• Mamusia
kwasiek_ napisał(a):
Hej 🙂 się wtrącę 😉

Dorka
, rozstępy wychodzą różnie... ja mam spore rozstępy na piersiach od nawału pokarmu. Ale już pomału zanikają, więc nie ma tragedii 😉 generalnie kremy raz pomagają, raz nie - dużo zależy od genetyki. Niestety, a może na szczęście 🙂 ja polecam krem Pharmaceris Foliacti - kosztuje około 35 zł, a jest bardzo fajny - ja sobie smarowałam brzuch i na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu 🙂

wlasnie mam zamiar jutro sobie go kupic bo tez syszalam ze jest dobry ale ciezko u mnie go dostac 😞
pozdrawiam 🙂

• Mamusia
kwasiek_ napisał(a):
Hej 🙂 się wtrącę 😉

Dorka
pozdrawiam 🙂

Ja też używam tego kremu, zużyłam już 2 opakawania 🙂 Polecam

• Mamusia
Helloł 🙂 Kurcze,chyba z pól godziny czytałam Wasze posty-ufff...wkońcu skończyłą 🙂
Ale się rozpisałyście 🙂
widze tematy sexu poruszyłayście-Ja to w ogóle chęci nie mam 😞
Co do wagi to mam to gdzieś-przytyłam od poczatku ciąży 3 kg...
Dzisiaj cały dzień z mama robiłyśmy dekoracje na świeta taras zdobiłyśmy 🙂 🙂 🙂 🙂
moje dziecko jest szalone cały dzień się wiercił i już normalnie widze przez brzusio jak wierzga nogami;p a Wy już wylukałyście swoje pociechy,jak Wam brzuchy falują 🙂 Ja byłam w szoku,że tak szybko to ujrzałam 🙂 🙂 🙂