Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no jestem humor troszkę lepszy mężuś siedzi pije kawkę i zachwala moje ciasto 🤪
moja mała z kolei dziś szału dostała ale chyba się obraziła na tatusia bo jak ten do brzucha przysiadł to raptownie przestała a teraz znowu zaczyna
a mi się nie chce tego przedświątecznego szaleństwa-zwyczajnie nie lubię tyle biegania, zamieszania a poźniej te święta mijają nie wiadomo kiedy
alexia a pekinczyka nie moge mu wpuścić bo obydwaj za sobą nie przepadają z resztą mały latał na polu i cały mokry wygrzewa się teraz na kocyku

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
alexia a co ty taka smutna czy mi się wydaje??

A skąd taki wniosek? 😉 Ja w dobrym humorku, tylko śpiąca troszkę. Chyba ten deszcz od Matyldy zbliża się do Warszawy, a druga sprawa, że mąż wychodząc o 8-ej do pracy obudził mnie całuskiem i już nie mogłam zasnąć. 🙂 Poza tym ok 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
no jestem humor troszkę lepszy mężuś siedzi pije kawkę i zachwala moje ciasto 🤪
moja mała z kolei dziś szału dostała ale chyba się obraziła na tatusia bo jak ten do brzucha przysiadł to raptownie przestała a teraz znowu zaczyna
a mi się nie chce tego przedświątecznego szaleństwa-zwyczajnie nie lubię tyle biegania, zamieszania a poźniej te święta mijają nie wiadomo kiedy
alexia a pekinczyka nie moge mu wpuścić bo obydwaj za sobą nie przepadają z resztą mały latał na polu i cały mokry wygrzewa się teraz na kocyku

Hihihi - to następnym razem jak mężuś Ci podpadnie za karę wpuść mu pekińczyka do łóżka - no chyba, że szkoda Ci psiaka 😁

• Mamusia
witam dziewczyny
ja niedawno wstalam i popijam sobie teraz kakao 🙂 dzisiaj wybieram sie na male zakupy i zarz musze sie zajac troche praca 🙂 wiec zapowiada sie pracowity dzionek 🙂
Matylda musisz tego swojego popedzic zeby ci jakos poprawil humor milo spedzony dzien itp

• Mamusia
mnie to tylko zakupy przerażają wiec współczuje dziewczyny ja dopiero w następnym tyg.
Jedyny zadowolony to chyba mój mąż a zadowolony bo pierwszy raz w życiu nie będzie stał w tej gigantycznej kolejce do kasy.....
Wymyślił sobie że skorzysta z kas pierwszeństwa dla kobiet w ciąży 😜

• Mamusia
aisak napisał(a):
alexia_79 piękne te buciczki 🙂
no gorzej jak będzie synuś, ale chłopcom też do twarzy w czerwonym, gorzej z tym brokatem i kokardkami 😮 😮

Lekarz 3 razy sprawdzał i pokazywał mi, że nic nie dynda między nogami, więc mu zaufałam. W najgorszym przypadku sprzedam na allegro i już 😉 Mam jeszcze takie srebrne hihi

• Mamusia
Cześć dziewczynki, w końcu mam troszkę czasu 🙂
Próbowałam poczytać wasze wcześniejsze posty ale tyle tego jest że poległam 😮, więc mogę być lekko nie w temacie-wybaczcie ☺️
Od Mikołaja mój dostał bluzkę, ja czekoladki a synek szczoteczkę do włosków i grzebyczek 🙃

• Mamusia
dzien dobry dziewczynki ale miałam czytania chyba 40 stron 😮
nie mialam nawet czsu wczoraj zajrzec długo mi sie zeszło z tymi orzechami,a pozniej maz wrocił z nowej pracy i duzo opowiadał dyskutowal....
jesli chodzi o seksik to nie odmawiamy sobie 😁 ...jest troche dziwnie,inaczej po prostu musimy bardziej uwazac....co do tej rozklapiochy po porodach to ja licze ze bedzie jak u mamy mojej po 3 ciazach porody naturalne...a taka laska ze moj maz mowi ze fajnie by bylo ze jak bym tak wygladala jak bede w wieku mojej mamy...
co do ciuszkow to mam troszke ale wszystkie uzywane w neutralnych kolorach...nowych kupie troche po nowymm roku
alexiazarąbiste te buciki 😁
dorka co do tych orzechow to robiłam na takiej specjalnej patelni z foremkami w kształcie orzechów a pozniej przekładałam je nutella
witamdaga
matyldusa co do twojego samopoczucia to chyba taki dzien ja nawet z łozka sie dzis nie podnioslam...ale licze ze jjutro bedzie lepiej
ja glukoze mam w czwartek ale marzy mi sie miec ja juz za soba 🤢