Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj przeszkadza....ja to wolę się nie schylać bo potem problem z wyprostowaniem 🤢
Częściej wybieram formę na kucaka, a co by kozaczki zarzucić to..rączka opiera się o ścianę druga sięga po bucik nóżka wędruje do góry i hops hops do bucika, czasami wygląda to dość komicznie 🙃

• Mamusia
jak zwykle wrocilam z zakupow a tu takie tematy jesli chodzi o poczecie maluszka to nie pamietam dokladnie ale byl o to kolo 20/07 przynajmniej tak mi sie wydaje 🙂 My musielismy sie starac o maluszka okolo 6 mcy ze wzg na to ze wogole nie jajeczkowalam wiec zaplodnienie nie bylo mozliwe ale naszczescie wkoncu zobaczylam te dwie kreseczki chociaz one nie byly w moim przypadku przekonywujace ze wzg na to ze kiedys tez mi wyszedl test pozytywny i wszystko wskazywalo na to ze jestem a tu dupa 🙂

chodzac dzisiaj po sklepach niestety nie zdolalam odmowic pokusie i kupilam sliczne malusienkie body i skarpeteczki 😁 ale postanowilam sobie ze to tylko tak symbolicznie :P
Mnie naszczescie kregoslup jeszcze nie boli ale mam problemy podobnie jak wy ze schylaniem
dzisiaj moja mala jest cos malo ruchliwa od rana poruszyla sie moze z raz ale wrocilam do domku i zjadlam mandarynki i odrazu dala mi dwa kopniaki 🙂

• Mamusia
Dorka ja też tak sobie tłumaczyłam kupując pierwsze ciuszki, że to tylko tak symbolicznie, a potem się posypało i mam już prawie całą wyprawkę hihi 😁 Kupuj, kupuj. Potem już będzie ciężko chodzić po sklepach z wielkim brzuchem, w kurtkach, mi już teraz jest gorąco i ludzie mnie drażnią 🙂

• Mamusia
Oooo Alexia zmieniłaś zdjęcie fajniusie tylko gdzie jest brzusio.....
Co do chodzenia po sklepach to mam podobnie, wszędzie duszno nie mogę długo wytrzymać i do tego ta gromada ludzi przepychających się i zero szacunku dla ciężarnej 😉

• Mamusia
beatak83 napisał(a):
Oooo Alexia zmieniłaś zdjęcie fajniusie tylko gdzie jest brzusio.....
Co do chodzenia po sklepach to mam podobnie, wszędzie duszno nie mogę długo wytrzymać i do tego ta gromada ludzi przepychających się i zero szacunku dla ciężarnej 😉

zgadza sie tym bardziej ja dzisiaj z dwoma torbami tlok w tramwaju a zadna sie osoba nie domysli zeby ustapic miejsca a tym bardziej te glupie mochery sie przepychaja rozpychaja lokciami 🙂

ja dzisiaj uzupenilam zapas mandarynek 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
A dziękuję za komplementy, a foto to z 2008 roku z Turcji jak jeszcze byłam piękna i chuda 😁 Teraz to ja jak niedźwiedź, i wyglądem i ciężarem - wolę przespać zimę i się nikomu nie pokazywać 😉

etam czekamy z niecierpliwoscia na zdjecie brzuszka :P