Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

NO NIE WYTRZYMAM ZARAZ POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PO ROZBIJĘ TEN KOMPUTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mamusia122 napisał(a):
Uciekam widze ze nowi nie sa mile widziani 🤨

mamusia122 wracaj tu do nas szybko!
Ale mam do nadrobienia... Ja miałam ostatni okres na początku lipca , dokładnie nie pamietam kiedy, jako pierwszy dzień ostatniej miesiączki zawsze podaję 2 lipca i dlatego nie mam pojęcia, w którym tygodniu ciąży tak na serio jestem. No powiedzmy, że 21.
Chciałabym mieć nagranie z porodu pod warunkiem, że nie będzie tam widać mojego czerwonego z wysiłku ryja ^^ no i moich intymnośći; moment przecięcia pępowiny jak najbardziej!
Byłam przelotem w TESCO, no nie wierzę jakie śliczne śpiochy dla dzieciaczków były! 20 zł ale naprawdę jakościowo super, kolorystycznie też, tylko na bejbiki ok 6-9 miechów. I był też taki pajacyk RENIFER- właśnie z kapturkiem z porożem renifera, no powiem, że pierwszy raz zdarzyło mi się stać ochając i achając ze łzami w oczach. Za rok mój dzidziuś na święta będzie kurczę takim reniferem!

pokłóciłam się z moim bo portfel zaginął jak zwykle to moja wina brak słów przez głupi portfel wygarnęliśmy sobie wszystko!!!!!!!!!!!!!!i pojechał więc rozstaliśmy się w wielkiej NIEZGODZIE
do tego złamałam paznokieć i to w takim miejscu że zaraz umre boli jak cholera
dziecko wszystko wyczuwa i normalnie oszalało bo aż mi brzuch podskakuje w ogóle dzisiaj to cały dzień tak wariuje
jakbym mogła to bym wypiła ze trzy piwa i kimono a tak tylko PEPSI musze się pocieszać oooooooo idę jeszcze po wielkiego mielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
pokłóciłam się z moim bo portfel zaginął jak zwykle to moja wina brak słów przez głupi portfel wygarnęliśmy sobie wszystko!!!!!!!!!!!!!!i pojechał więc rozstaliśmy się w wielkiej NIEZGODZIE
do tego złamałam paznokieć i to w takim miejscu że zaraz umre boli jak cholera
dziecko wszystko wyczuwa i normalnie oszalało bo aż mi brzuch podskakuje w ogóle dzisiaj to cały dzień tak wariuje
jakbym mogła to bym wypiła ze trzy piwa i kimono a tak tylko PEPSI musze się pocieszać oooooooo idę jeszcze po wielkiego mielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie przejmuj sie ochoniecie oby dwoje i bedzie ok 🙂 wiem bo u mnie jest to samo ze klocimy sie najbardziej o pierdoly a pozniej kazdy żałuje tego co powiedzial 🙂 wiec wez mielonego spokojnie zjedz i napewno poprawi sie humorek 🙂