Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
tylko czekoladę przekąszę jakaś dziwna o smaku pieczonego jabłka (???????)

Spod jakiego Ty jesteś znaku zodiaku jeśli mogę zapytać? 😉

jestem RYBKA-pipka

magda ale brzuchol ja to taki chyba w kwietniu będę miała
alexia po co ci ten znak zodiaku będziesz mi tworzyć jakiś profil psychologiczny- nie trzeba wiem że jestem mało zrównoważoną furiantką hehe
a czekolada o smaku pieczonego jabłka nawet może być bo już skończyłam

• Mamusia
O matko - po 5 godzinach zakupów jestem w domku 🙂
Cały dzień moja mała nie dawała o sobie znać i już się mocno niepokoiłam. A tu zasiadłam do kompa i kopie ile wlezie 🙂
Muszę wam powiedzieć że zgrzeszyłam 😞 Mam już całą wyprawkę z ubranek. Nie opanowałam się. Dołączyłam do Alexii i tą część przygotowań mam już z głowy. Kupiłam też już część akcesoriów typu wanienka do kąpieli itp. Jak dzisiaj chodziłam po sklepach to doszłam do wniosku że nie ma bata - niedługo nie będę miała sił gonić po sklepach i załatwiłam to od ręki. Poza tym teraz mogę się zabrać za pranie i prasowanie tych rzeczy. Na wiosnę będę już zwarta i gotowa.
Matyldusia -widzę że dzisiaj szalejesz 😉 Głowa do góry.
Brechti - następnym razem malec pokaże puloka albo pisię 🙂

Aaaaa i najważniejsze - wszystkie składniki na tiramisu mam więc jutro będę pichcić 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
magda ale brzuchol ja to taki chyba w kwietniu będę miała
alexia po co ci ten znak zodiaku będziesz mi tworzyć jakiś profil psychologiczny- nie trzeba wiem że jestem mało zrównoważoną furiantką hehe
a czekolada o smaku pieczonego jabłka nawet może być bo już skończyłam

Nie, nie - tak tylko z ciekawości pytam 🙂

No spory jest, ale zaczal rosnac dopiero z 3 tyg temu. Wczesniej nie mialam wcale 🙂 Czekam na reszte dziewczyn z tymi brzuszkami bo cos sie ociagaja 😁 Ty Wiola tez 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
O matko - po 5 godzinach zakupów jestem w domku 🙂
Cały dzień moja mała nie dawała o sobie znać i już się mocno niepokoiłam. A tu zasiadłam do kompa i kopie ile wlezie 🙂
Muszę wam powiedzieć że zgrzeszyłam 😞 Mam już całą wyprawkę z ubranek. Nie opanowałam się. Dołączyłam do Alexii i tą część przygotowań mam już z głowy. Kupiłam też już część akcesoriów typu wanienka do kąpieli itp. Jak dzisiaj chodziłam po sklepach to doszłam do wniosku że nie ma bata - niedługo nie będę miała sił gonić po sklepach i załatwiłam to od ręki. Poza tym teraz mogę się zabrać za pranie i prasowanie tych rzeczy. Na wiosnę będę już zwarta i gotowa.
Matyldusia -widzę że dzisiaj szalejesz 😉 Głowa do góry.
Brechti - następnym razem malec pokaże puloka albo pisię 🙂

Aaaaa i najważniejsze - wszystkie składniki na tiramisu mam więc jutro będę pichcić 🙂

Hehe - zwarta i gotowa? Chyba jednak nie - myślę że bardziej rozwarta i gotowa 😁

• Mamusia
No ja wkleję coś najwcześniej po weekendzie bo nie mam aparatu 😞 Ale obiecuję że jak tylko będę miała to od razu coś wrzucę 🙂 A jak będziecie grzeczne to na pocieszenie pokaże wam moje meeeega rozstępy - żebyście się poczuły lepiej. Żadna mnie nie pobije 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
zaraz jeszcze psa gazetą łupnę bo cholernie chrapie i mnie rozprasza

Ty dzisiaj niemożliwa jesteś 😁 Przyjedź do Warszawy - przeciągnę Cię po sklepach, wymęczę to nie będziesz marudzić, docenisz swój biłgorajski spokój i chrapanie psa 😁 😁 😁