Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Ale mam brzuch napięty - jak baranie jaja 😁

jak wygladaja baranie jaja? 🤪

o to samo chciałam zapytać u psa widziałam konia też ale u barana nigdy- z resztą ja nigdy barana nie widziałam chyba że o mężu mowa
no ja zaczynałam ze swoim jak miałam 16 lat on 23 więc wtedy z chłopakami w moim wieku nie było o czym rozmawiać, bo jak ja na dyskoteki szłam to oni wieczorynki oglądali
ja mam kilka zdjęć ale nic specjalnego tylko to pierwsze jest dla mnie najwazniejsze bo już wtedy po tylu problemach i dwóch tygodniach strachu wiedziałam że w końcu jest i wyglądało tam jak , no nie powiem jak dwie wielkie kulki( głowa i brzuch) i cztery malutkie ( kończyny) ale to właśnie najbardziej lubię

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

o to samo chciałam zapytać u psa widziałam konia też ale u barana nigdy- z resztą ja nigdy barana nie widziałam chyba że o mężu mowa
no ja zaczynałam ze swoim jak miałam 16 lat on 23 więc wtedy z chłopakami w moim wieku nie było o czym rozmawiać, bo jak ja na dyskoteki szłam to oni wieczorynki oglądali
ja mam kilka zdjęć ale nic specjalnego tylko to pierwsze jest dla mnie najwazniejsze bo już wtedy po tylu problemach i dwóch tygodniach strachu wiedziałam że w końcu jest i wyglądało tam jak , no nie powiem jak dwie wielkie kulki( głowa i brzuch) i cztery malutkie ( kończyny) ale to właśnie najbardziej lubię

ja zeswoim zaczelam chodzic tez wczesnie ledwo 16 lat mialam ale on od zawsze byl bardziej dorosly niz jego rowiesnicy i tak zostalo...

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

oooooooooooo tak 😁 😁 😁

[IMG]http://i52.tinypic.com/257n50x.jpg[/IMG]

to na lewo to mój pies 7mcy temu dzieci też tak szybko rosną?????
ha z tym budyniem to taki trik ja poszłam narobiłam zamieszania wyciągnęłam budyń ,mleko i powiedziałam że zaraz wracam i jak wróciłam to był gotowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙃

alexia ty wariatko!!!!!!!!!!!!!ale humor skutecznie potrafisz poprawić ale ta koza to chyba dziewczyna to nie są jej cycuszki????a właśnie ty mówiłaś tj pisałaś o baranie a to koza

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
to na lewo to mój pies 7mcy temu dzieci też tak szybko rosną?????
ha z tym budyniem to taki trik ja poszłam narobiłam zamieszania wyciągnęłam budyń ,mleko i powiedziałam że zaraz wracam i jak wróciłam to był gotowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙃

ty podstepna bestio!!!!!!!!!!!

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia ty wariatko!!!!!!!!!!!!!ale humor skutecznie potrafisz poprawić ale ta koza to chyba dziewczyna to nie są jej cycuszki????a właśnie ty mówiłaś tj pisałaś o baranie a to koza

Nie Matylduś - to nie są cycuszki hahahaha 😁 😁 😁 Cycuszki kózki mają na brzuszku a nie między nogami 😁 A to że to cap to inna bajka, jak chcesz to poszukam jeszcze barana, ale jajca te same będą 😁

magda-d87 napisał(a):
Matylusia, jaki slodziak! Zdjadla bym go!!!

magda ale on ma teraz taką ogromną mordę i jaja też
a właśnie jak był mały miał takie łyse fajne jąderka a teraz takie zarośnięte