Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie no za 300 normalnie bym kupiła gdym pracowała a teraz sobie nie pozwolę każdy grosz się liczy bo teraz święte, kuchnię mamy robić i jeszcze mąż felgi do auta kupuje bo wybił na dołach wszystkie

• Mamusia
No i co ja mam zrobić jak po prostu nie potrafię już bez Was przeżyć?
matyldusia napisał(a):
brechti napisał(a):
Dobra laski, koniec tego dobrego dla mnie, muszę się skupić żeby napisać ładne życzenia dla prawdopodobnych teściów... Żeby tam żadne jajca, barany i choinki nie wyskoczyły 😁

nie podlizuj się teściom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tak robiłam i co nic z tego nie mam

Ja chcę Im wysłać ładne życzenia, bo to wspaniali ludzie 🙂 Nie ma tu nic z podlizywania, tylko wdzięczność 🙂

To o czym teraz świntuszymy 🤪 🤪 🤪

No tak.. I teraz, kiedy mąż utulony i ogrzany w łóżku pozostał łaskawie odstąpiwszy mi laptopa, ja na forum pomykam a tu pustka i cisza 😁

No nic, to dobrej nocy Wam życzę 🙂

dzień dobry - widzę że ja zaczynam kolejny dzionek na forum- mglisty dzionek dodam
ja się tu trochę pokręcę do południa a później jadę ale już mi przeszła ochota na zakupy ja to takiego lenia am że szok i jak sobie pomyślę że mam tam brnąć bo chodnikach w tej chlapie to mi się słabo robi

ha i mam fryzjerkę przyjmie mnie dziś ojojoj ale zaszaleję to chyba będzie jakaś totalna metamorfoza- luby mnie nie pozna
aż chce się żyć- niesamowite jak jedna wizyta u fryzjera może poprawić humor- no chyba że cos mi skrzani to łebie to będzie płacz i zgrzytanie zębów

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ha i mam fryzjerkę przyjmie mnie dziś ojojoj ale zaszaleję to chyba będzie jakaś totalna metamorfoza- luby mnie nie pozna
aż chce się żyć- niesamowite jak jedna wizyta u fryzjera może poprawić humor- no chyba że cos mi skrzani to łebie to będzie płacz i zgrzytanie zębów

I znów będę musiała Ci humor poprawić 😁

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

I znów będę musiała Ci humor poprawić 😁

hehe to już zakładasz że będzie źle???oj ty jedna nie dobra!!!!nie martw się nie musiałabyś się za bardzo wysilać wystawiłabyś jakąś superaśną fotkę z jakimiś jajami i humor poprawiony
a swoją drogą powaznie myślałam o ścięciu się na bardzo króciutko ale nie wiem czy chcę mieć w zimie takiego jeżaka jednak te włosy trochę grzeją- chociaż przyznam że mam ich coraz mniej 😲

• Mamusia
No musiało w nocy napadać, a teraz się to topi bo jest +1C.. Poza tym u mnie zakupy to cała wyprawa, jak mam jechać komunikacją miejską, żeby sobie pooglądać to mi ochota odchodzi. Poza tym ja i tak zaszalałam w tym miesiącu z kasą, dziecku ciuchów nakupiłam a przecież święta na horyzoncie. Wigilia będzie u nas więc kasy popłynie jeszcze sporo. Najlepszy sposób na oszczędzanie to siedzenie w domu 😉

• Mamusia
Dzień dobry mamusie xD Ja już po wizycie u dentysty, wszystko ok, kamień usunięty... Chciałam na NFZ bo w końcu ciężarnym się należy ale kazali mi kurdę płacić, bo jakiejś książeczki nie miałam, a gabinet jest w przychodni do której chodzę. No i 50 dyszek poszło się walić :/

Idę robić śniadanie. Powodzenia u fryzjera xD Później fota oczywiście!