Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć dziewczynki!
Ależ macie tempo 🙂 też staram się rano coś zrobić zanim włącze kompa bo potem jak przyjdzie mi nadrabiać zaległości z Waszymi postami to pół dnia z głowy. Piszecie o snach.. ja mam non stop sny erotyczne ale to dlatego, że mam mega ochotę, a nie mogę.. 😞 więc przynajmniej przez sen sobie poużywam 😉

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a no i dzięki dziewczyny za pocieszenie z tą wagą mąż też mnie pocieszał a raczej rozśmieszał zebym już nie ryczała.... 🥴
poprostu trudno co ma być to będzie.
Naszczecie nie przytyłam za dużo i nigdzie oprócz brzucha i piersi nie przybyło ale to już taki mój lęk.
A ze można schudnąć to wiem najlepiej wkońcu w tym roku przed ciąża zrzuciłam 16 kg wiec można

• Mamusia
beatak83 napisał(a):
Dziewczyny to może ze mną jest coś nie tak skoro wy wszystkie macie teraz ochotę na seks a ja to jak najdalej od tego się trzymam mój to ma anielską cierpliwość...na razie...bo pewnie długo tak nie wytrzyma jak będzie codziennie po łapach dostawał 🤢 🤢 🤢

Wszystko z Tobą ok, jedne mają zwiększoną ochotę inne zupełnie nie ale to też może się zmienić. Ja w 1 trymestrze unikałam seksu jak ognia, a teraz mi się odmieniło jak się okazało, że lekarz zabronił

• Mamusia
Beatka nie przejmuj się mi też rzadko się teraz chce sexu chyba dlatego ze muszę się przyzwyczaić do brzucha i nowych pozycji z tym związanych.... 😮
Mój mąz jest biedny bo musi chodzić wyposzczony... 🤢
znowu jak mi się chce to zawsze sie coś znajdzie do zrobienia i zanim wróci z pracy to ja już usypiam...... 🥴

• Mamusia
oj mamuśki ciężki żywot, mi jak nigdy też się chce 🙂 a tu zonk, nie mogę, zabronione, celibat chyba już do porodu będzie i jeszcze po porodzie, boszeeeeee, ja nie wiem jak my damy z mężem rade 🥴 🙃 😮
na razie radzimy sobie jak możemy na inne sposoby, ale to nie to samo 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Mi nawet jak już się zdarza to i tak nie mam z tego żadnej przyjemności bo cały czas myślę o dziecku, czy mu się nic nie stanie, czy mu nie przeszkadza i co też ono sobie o nas myśli 😮 i jak tu się wyluzować i cieszyć się bliskością... 😞

• Mamusia
beatak83 napisał(a):
Mi nawet jak już się zdarza to i tak nie mam z tego żadnej przyjemności bo cały czas myślę o dziecku, czy mu się nic nie stanie, czy mu nie przeszkadza i co też ono sobie o nas myśli 😮 i jak tu się wyluzować i cieszyć się bliskością... 😞

http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=79

• Mamusia
ewelinka to mnie zaciekawiło najbardziej w artykule 🙂 😉

Kobieta nie powinna też dążyć do osiągania pełnej satysfakcji, gdyż orgazm objawia się rytmicznymi skurczami macicy, które mogą zagrażać ciąży.

😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
aisak napisał(a):
ewelinka to mnie zaciekawiło najbardziej w artykule 🙂 😉

Kobieta nie powinna też dążyć do osiągania pełnej satysfakcji, gdyż orgazm objawia się rytmicznymi skurczami macicy, które mogą zagrażać ciąży.

😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

o kurcze czyli jeśli lekarz zabrania to tak naprawdę inne sposoby też odpadają..

• Mamusia
moze pomyslicie ze jestem egoistka ale ja do tego sie specjalnie nie stosuje...pytalam lekarza czy mozemy a on ze nie ma ŻADNYCH przeciwskazan wiec jak to by byla prawda to powinien mi powiedziec 🤢 ☺️
i ze dzidzius podczas orgazmu czyje przyjemne kolysanie i ze jesli mamie jest przyjemnie to dziecku tez

• Mamusia
A zobaczcie co znów tu pisze, to niech się zdecydują 😁 😁 😁 😁

Co czuje dziecko?

Maleństwo jest doskonale chronione przez mięśnie macicy, pęcherz płodowy i płyn owodniowy. W szyjce macicy jest czop śluzowy, który chroni przed infekcjami. Dziecko jest więc w pełni bezpieczne. Podczas stosunku może odczuwać przyjemne kołysanie, spowodowane delikatnymi skurczami podczas orgazmu.

i bądź tu mądra 🥴 😁 🥴 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Widzę temat seksu, ale to dobrze 😁 Przyznam się, że ja też nie mam nic a nic ochoty na seks. I mój biedny jest, ale musi dawać radę 😁 Podobno największe orgazmy ma się w ciąży, może z czasem się przekonam 😁
Snów erotycznych też nie mam, w ogóle rzadko kiedy miewałam 😁

Tak na marginesie to też muszę do szkoły rodzenia zadzwonić 🙂

• Mamusia
aisak napisał(a):
kmatus to samo sobie pomyślałam 😞 😞 😞 😞 😞 😞
my z mężem mamy zakaz 😞 i jeszcze takie coś mi tu piszą, oooooooo nie nie nie
nie zgadzam się 😠

my też mamy zakaz i tak już będzie do samego końca, a oni mi tu takie rzeczy wypisują! 😞
Ewelinka faktycznie gdyby to mogło zagrażać dziecku lekarz by napewno Ci o tym powiedział więc może ten artykuł jest troche przesadzony..

• Mamusia
aisak napisał(a):
A zobaczcie co znów tu pisze, to niech się zdecydują 😁 😁 😁 😁

Co czuje dziecko?

Maleństwo jest doskonale chronione przez mięśnie macicy, pęcherz płodowy i płyn owodniowy. W szyjce macicy jest czop śluzowy, który chroni przed infekcjami. Dziecko jest więc w pełni bezpieczne. Podczas stosunku może odczuwać przyjemne kołysanie, spowodowane delikatnymi skurczami podczas orgazmu.

i bądź tu mądra 🥴 😁 🥴 😁

jednak nie v madry ten artykuł ...