Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej. Dzisiaj sobie troszke pospałam bo maly mi sie w nocy rozbrykal i spac przez niego nie moglam 😞
Wlasnie jemy drugie sniadanie bo pierwsze bylo o 4.00 🙂

Plany na dzisiaj.. jak zwykle brak. Ale chce wyjsc troszke z domu,moze mi sie uda przewietrzyc dupke z moja noga... chociaz na chwileczke 🙂

asiaa2028 napisał(a):
Heloł 😉 Tutliputli jak ja Ci zazdroszcze tej energii i ciekawych planow na kazdy dzien 😲 ja dzisiaj chyba znowu w domu siedze, przejde sie chyba jedynie z psem nad morze, bo jest sliczna pogoda i slonko swieci 🙂 a poza tym to zakupy w Realu i tyle 😁

Oj Asia, dziekuję ale zapewniam Cię, że życie ze mną jest przez tą energię bardzo trudne: w pracy zarzucają mi, że wprowadzam nerwową atmosferę, bo to co inni robią w godzinę ja w pół 😁, Mój się wkurza ( szczególnie rankami ), że "szaleję", bo kiedy ja już pod windą stoję, to on jeszcze kawę pije, no i ciągle wymagam, że sokoro JA daję radę, to inni też powinni 🥴 ☺️

Myślałam, że mam więcej do nadrobienia, ale widzę, że piękna dzisiaj pogoda skłoniła do wypoczynku aktywnego 😉
Zobaczycie: zima niedługo puści i zaczniemy cieszyć się wioooosnąąąąą !!!! 😁 😁
Miłego dnia Wszystkim 🙂

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
ja wlasnie wrocilam ze spaceru 🙂 bylam z psem nad morzem, mam takie kolorki na policzkach zdrowe 😁 musze czesciej robic sobie takie spacerki 🙂

ja niestety nie mam tak fajnie moj spacer moze sie skonczyc w parku tez bym chciala mieszkac blisko morza 😞

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
ja wlasnie wrocilam ze spaceru 🙂 bylam z psem nad morzem, mam takie kolorki na policzkach zdrowe 😁 musze czesciej robic sobie takie spacerki 🙂

ja niestety nie mam tak fajnie moj spacer moze sie skonczyc w parku tez bym chciala mieszkac blisko morza 😞

Ja teżżżżż......

a ja jak zwykle w niedzielę nawet nosa nie wystawiłam za drzwi
siedzę w piżamie i widzę w tym same pozytywy , nie trzeba sie znowu przebierać do spania 🤪
dziecko znowu wariuje co i mnie przyprawia o 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
a ja jak zwykle w niedzielę nawet nosa nie wystawiłam za drzwi
siedzę w piżamie i widzę w tym same pozytywy , nie trzeba sie znowu przebierać do spania 🤪
dziecko znowu wariuje co i mnie przyprawia o 😠 😠 😠 😠

Mnie Moje dziecko też dzisiaj wkurwiło,nosz kurde ile mozna matke kopać 😠 😠

• Mamusia
Hej kochane. Ja dopiero teraz zawitalam bo o dziwo milo spedzila wczorajszy wieczor, w koncu gdzies wyszlam z Darkiem do ludzi, zoorganizowalam pare zlotych i poszlismy na pizze i lody. A dzisiaj polecialam do mamusi, najadlam sie znowu u niej lodow i kaszankii 🤪 Jak wrocilam to maz dalej w gaciach. Ale wybaczam mu bo zaraz smiga do pracvy wiec mogl sie lenic. Ja zrobilam sernik na zimno, tzn jeszcze sie robi. I cos czuje ze dopiero jutro go zjem 😮 Nie wiem czy wytrzymam.. cos leci wogole dzisiaj w tv ciekawego???? Bo wieczor mam w koncu wolny 😉 Bede sie byczyc z mym kotem i odpoczywac w koncu od meza, wroci dopiero we wtorek !

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Hej kochane. Ja dopiero teraz zawitalam bo o dziwo milo spedzila wczorajszy wieczor, w koncu gdzies wyszlam z Darkiem do ludzi, zoorganizowalam pare zlotych i poszlismy na pizze i lody. A dzisiaj polecialam do mamusi, najadlam sie znowu u niej lodow i kaszankii 🤪 Jak wrocilam to maz dalej w gaciach. Ale wybaczam mu bo zaraz smiga do pracvy wiec mogl sie lenic. Ja zrobilam sernik na zimno, tzn jeszcze sie robi. I cos czuje ze dopiero jutro go zjem 😮 Nie wiem czy wytrzymam.. cos leci wogole dzisiaj w tv ciekawego???? Bo wieczor mam w koncu wolny 😉 Bede sie byczyc z mym kotem i odpoczywac w koncu od meza, wroci dopiero we wtorek !

Nic nie mow,mi sie strasznie nudzi a czy w tv cos jest to nie wiem,pewnie nic wkoncu niedziela;/

Tyska_1 napisał(a):
😮 😮 😮 Wlasnie mi mezus poswiecil swymi genitaliami i tylkiem golym przed oczami 😉

ble

a tak poza tym to dawaj sernika bo mnie ostatnio cholernie smakował bo strasznie długo nie jadłam

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
😮 😮 😮 Wlasnie mi mezus poswiecil swymi genitaliami i tylkiem golym przed oczami 😉

ble

a tak poza tym to dawaj sernika bo mnie ostatnio cholernie smakował bo strasznie długo nie jadłam
Zapraszam zapraszam o ile zdazysz dojechac tu do mnie by jeszcze byl 😉

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):

Ha ha 😁
Mój Karol jak idzie się kąpac to jak się na niego spojrze takiego golasa to zawsze taka mine strzele a on do mnie" Czemu Ty patrzysz na mnie z takim obrzydzeniem 😞?" 😁 😁 😁