Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dzisiaj przeczytałam na lutówkach opis porodu jednej z dziewczyn to już mi się odechciało rodzić...

I mi zapiekanka z jabłek nie wyszła i nie wiem kuźwa czemu !!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tutliputli napisał(a):
Dziękuje 🙂

Raczku, tak jak i Ola i ja zdecydowałam się na Bebetto, po naprawdę wielu testach innych wózków.
Ale ten ma wszystko czego akurat potrzebuję: skrętne przednie koła, lekka konstrukcja, duża gondola, nie jest szeroki w rozstawie kół, składa się do rozsądnych rozmiarów: i to szybko, jest przy tym zgrabny a nie jakaś kolubryna udziwniona. Spacerówka też mi pasuje.
Jedyne do czego mogę się przyczepić to nie za duży koszyk na zakupy: jest taki średniawy. No ale przecież nie zamierzam też Bóg wie czego tam wozić. 🙂

wlasnie mam podobne potrzeby, wiem jeszcze, ze mozna sciagnac bez problemu obicie a jesli mam w planach 2 maluszka to chyba bedzie to przydatna rzecz. Mojemu mezowi tez sie podobal, wiec mysle ze jezli ten vulcano byl w miare ok to ten magnum tym bardziej 🙂

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Jak dzisiaj przeczytałam na lutówkach opis porodu jednej z dziewczyn to już mi się odechciało rodzić...

ja tez czytalam i jestem tego samego zdania 🙂

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):

nam dzisiaj pokazywali na manekinie przebieg porodu i nie powiem żebym była zachwycona tym co zobaczyłam i usłyszałam 🥴

chyba lepiej za duzo nie wiedziec i nie widziec 🙂 ja jak pierwszy raz widzialam porod to nie powiem, ze nie wywarlo to na mnie szoku, ale podobno sie o tym zapomina 🙂

raczek88 napisał(a):
chyba lepiej za duzo nie wiedziec i nie widziec 🙂 ja jak pierwszy raz widzialam porod to nie powiem, ze nie wywarlo to na mnie szoku, ale podobno sie o tym zapomina 🙂

Pytanie, czy Mój o tym będzie potrafił zapomnieć 😁

Uciekam spać Brzuchatki, do jutra 🙂

heloł
ja tak na chwilkę przywitać nowy dzionek( beznadziejny- też jestem niewyspana, głowa mnie boli chęci jak zwykle brak)
będę WAS trochę zaniedbywać bo wiecie że ja w tym tygodniu taka trochę niewolnica Izaura 😮
wstawać leniuchy taki piękny pochmurny i wietrzny dzionek( u mnie przynajmniej) więc szkoda go marnować hehe

a na górze przy kamerkach mamuśki ze swoimi bąblami 🤪

heloł
ja tak na chwilkę przywitać nowy dzionek( beznadziejny- też jestem niewyspana, głowa mnie boli chęci jak zwykle brak)
będę WAS trochę zaniedbywać bo wiecie że ja w tym tygodniu taka trochę niewolnica Izaura 😮
wstawać leniuchy taki piękny pochmurny i wietrzny dzionek( u mnie przynajmniej) więc szkoda go marnować hehe

a na górze przy kamerkach mamuśki ze swoimi bąblami 🤪

alexia_79 napisał(a):
Dzień dobry, ja już po kąpieli, kończę śniadanko i pomysłów co dalej brak 🙂
Co dzisiaj robicie na obiadek? Ja nie mam pomysłu 🤔

Ola ja dziś wymyśliłam taki obiad że wstyd się przyznać- ale to dla mojego drwala który pojechał do lasu po drzewo na opał 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Dzień dobry, ja już po kąpieli, kończę śniadanko i pomysłów co dalej brak 🙂
Co dzisiaj robicie na obiadek? Ja nie mam pomysłu 🤔

Ola ja dziś wymyśliłam taki obiad że wstyd się przyznać- ale to dla mojego drwala który pojechał do lasu po drzewo na opał 🤪 🤪 🤪 🤪

jaki? 🙂

cześć 🙂
co tam u Was ja leże po śniadanku i czytałam co wczoraj smarowałyście 🙂 ale jak m kało stron miałam do nadrobienia.
Ja jutro przed 8 muszę być na glukozie wrrr