Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ja to mam inne zmartwienie teraz i dobrze że nie ma nikogo obok bo jestem w bojowym nastroju a i z bezsilności płakać mi się chce 😞 😞 😠 😠

pewnie o łózeczko chodzi 😞 😞 😞 😞

taaaaa, kurwica mnie zaraz jasna strzeli....

a to słowa mojego męża:
"Nie denerwuj się. Jeszcze jest dużo czasu, spokojnie zdążymy. Na rękojmię mają 14 dni. W ciągu 2 tygodni załatwimy sprawę. A nawet jak cos pójdzie nie tak to w ostateczności podjadę do świata dziecka i kupię nowe"
Muszę popłakać i sobie ulżyć bo mi dziecko brzuch rozerwie jak będę się denerwować dalej 😞

alexia_79 napisał(a):
ja to mam inne zmartwienie teraz i dobrze że nie ma nikogo obok bo jestem w bojowym nastroju a i z bezsilności płakać mi się chce 😞 😞 😠 😠

co tam się "nawyrabiało"??????????????
wiem wiem
martwisz się swoim wiekiem.................... 😉spokojnie każda z nas to czeka 😉 😜

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
matyldusia no ja z lekka czasami jestem przerazona wielkoscia do tego kazdy to mnie widzi mowi ze jestem strasznie gruba;/

co Ty mowisz?? Wcale nie jestes gruba !! Tylko masz brzuszek w sam raz jak na 8 miesiac i tyljo pileczka odstaje.. nie znaja sie 😠

alexia_79 napisał(a):
aisak napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

pewnie o łózeczko chodzi 😞 😞 😞 😞

taaaaa, kurwica mnie zaraz jasna strzeli....

a to słowa mojego męża:
"Nie denerwuj się. Jeszcze jest dużo czasu, spokojnie zdążymy. Na rękojmię mają 14 dni. W ciągu 2 tygodni załatwimy sprawę. A nawet jak cos pójdzie nie tak to w ostateczności podjadę do świata dziecka i kupię nowe"
Muszę popłakać i sobie ulżyć bo mi dziecko brzuch rozerwie jak będę się denerwować dalej 😞

ha no bo ma chłop rację
pociesza cię i tyle
mój powiedział że sam zbije z desek i z płyty łóżeczko także widzisz ty w ostateczności będziesz miała nowe 😉

Andziucha napisał(a):
tyminka twoj tez jest sliczniusi 🙂 w sumie to wszystkie tutaj maja fajne brzucholki 🙂

ale widać że szczupła jesteś tylko Ci w brzusio poszło kości na dekolcie Ci wystają, ręce też masz chude

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

wiem wiem
martwisz się swoim wiekiem.................... 😉spokojnie każda z nas to czeka 😉 😜

🥴 🥴 🤔 🤔 🤢 🤢

tyminka napisał(a):
Andziucha napisał(a):
tyminka twoj tez jest sliczniusi 🙂 w sumie to wszystkie tutaj maja fajne brzucholki 🙂

ale widać że szczupła jesteś tylko Ci w brzusio poszło kości na dekolcie Ci wystają, ręce też masz chude

Boże Tobie Nina to strach jakieś zdjęcia pokazać jak ty się kości doszukujesz 😉 😜

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
asiaaa2028 ja tez im tak mowie ze sie nie znaja! w sumie te moje + 22 kg poszlo w brzuch no i moze troszeczke na cialko sie rozbilo 🙂hehe

ja na Twoim miejscu bym sie w ogole nie przejmowala, mi tez mowia, ze mam duzy brzuch niektorzy, bo mam, wiem, ale takie zalety ciazy 😁 w sumie moje kilogramy poszly glownie w brzuch, wiec tez sie nie przejmuje.. tylko gorszy problem mam.. te rozstepy pieprzone;/ 😠

Andziucha napisał(a):
asiaaa2028 ja tez im tak mowie ze sie nie znaja! w sumie te moje + 22 kg poszlo w brzuch no i moze troszeczke na cialko sie rozbilo 🙂hehe

mówiłaś ile przed ciążą ważyłaś ale nie pamietam ale chyba mało bo teraz jesteś szczupła tylko brzucholek duzy i w twarz ci nie poszło a ja mam tak twarz spuchnieta ze do uszu mam miękkie....

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

wiem wiem

🥴 🥴 🤔 🤔 🤢 🤢

ciołki żartowałam , jeszcze nie wiedziałam o co chodzi chciałam trochę rozładować napiecie 😉
masz kissa 😘

asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
........

Madzia bys sie z nami przywitala chociaz 🙂

witała się już przecież pisała ze ma depresję przedporodową!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
tyminka napisał(a):
Andziucha napisał(a):

mówiłaś ile przed ciążą ważyłaś ale nie pamietam ale chyba mało bo teraz jesteś szczupła tylko brzucholek duzy i w twarz ci nie poszło a ja mam tak twarz spuchnieta ze do uszu mam miękkie....

dziewczynki Wam zabieraja urode 😉 ja w ogole nie puchne na twarzy, na nogach, rekach, dzieki Bogu..

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
........

Madzia bys sie z nami przywitala chociaz 🙂

witała się już przecież pisała ze ma depresję przedporodową!!!!!!!!!!!!!

to tak szybko pisalyscie, ze jak nadrabialam, to uciekl mi jej post 🙂 zwracam honor 😁

asiaa2028 napisał(a):
tyminka napisał(a):
Andziucha napisał(a):

dziewczynki Wam zabieraja urode 😉 ja w ogole nie puchne na twarzy, na nogach, rekach, dzieki Bogu..

żebyś wiedziała
dokąd nie znałam płci było oki wszyscy mówili że syn będzie bo ładnie wyglądam a później
morda jak bania i ajkieś syfy w każdym zakamarku a ja nigdy nie miałam i nie przyzwyczajona ciagle coś zdrapuje i same strupy i blizny już mam

matyldusia napisał(a):
tyminka napisał(a):
Andziucha napisał(a):

Boże Tobie Nina to strach jakieś zdjęcia pokazać jak ty się kości doszukujesz 😉 😜

bo jestem wielkim wielorybem... który ma ogromne uda!!! i jeszcze w na plecach jak nigdy w zyciu tłuszcz mi się odłożył jakis koszmar a twarz jak u prosiaka. nie mogę na sibie patrzeć iw iem ze łatwo tego nie zrzucę bo po ciązy dalej pewnie będę miała apetyt.
w tym tyg 31 tydz sie zacznie a ja z 64 waże 77 😮 🤢
😞 Matyldusia zamień się 🙂

• Mamusia
tyminka ja przed ciaza wazylam 63 kg 🙂 za to nogi i dlonie mam tak spuchniete ze maz sie ze mnie smieje ze wygladaja jak po jakies walce 🙂

asiaa2028 mi na szczesie wylazly tylko rozstepy na piersciach i na udach na brzuchu nie mam ani jednego 🙂 ale za to celulit mam taki jednym slowem katastrofa 😠