Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Barakuda napisał(a):
hussi31 napisał(a):
Ja z mezem staralam sie 3 lata o nasze malenstwo, niestety albo po prostu na testach pojawiala sie jedna kreseczka, albo po 6-8 tygodniach dzieciatko ode mnie uciekalo... ale nie poddawalismy sie no i jest 🙂 choc to dopiero 14 tydzien i codziennie zyje troche w strachu, troche w niepewnosci ale wierze ze wszystko bedzie ok, dlatego Luwa u ciebie bedzie podobnie, zobaczysz, trzymam kciuki.

No i czekamy z niecierpliwoscia na wyniki Adki. Buziaki w brzuszki

Oklask from me 🙂

Dzieki wielkie, apropos kremow na rozstepy uzywam Mustelli dostalam od kolezanek i skora po nim jest super, mam nadzieje ze rozstepy procz tych co mam (schudlam sporo w dosc szybkim czasie) juz sie nie pojawia. a co do brzuszka to moj malzonek co wieczor mowi mi: no pokaz sie ciezarowko! Po czym glaszcze mnie po nim. To strasznie mile, nie wiedzialam ze mozna tak cieszyc sie z szybko rosnacego brzunia i oby jak najszybciej byl widoczny, mam nadzieje ze wtedy w korkach, kolejkach i autobusach bedzie nam troche latwiej 🙂 buziaki

• Mamusia
gocha1106 napisał(a):
witam wszystkie przyszłe mamusię 🙂 ja też mam termin na maja i bardzo się z mężem cieszymy bo też staraliśmy się ponad rok i jedną dzidzię już straciliśmy. mam nadzieję że teraz wszystko bęzie dobrze 🙂

Witam, witam, mam nadzieję, że razem z nami będzie Ci raźniej cieszyć się z rosnącego brzunia 🙂
Trzymam kciuki 🙂

• Mamusia
Co ja bym dała, żeby już móc iść do domu... A Tu jeszcze 2 godziny. Dobrze, że mam Was to czas milej spędzam przed kompem w pracy 😉 ( nie chcę nawet wiedzieć co by powiedział na tego posta mój szef 😉 )
Ciekawe ile dzisiaj mój małż pomalował w Jaśkowo/Majkowym pokoiku? 😉

• Mamusia
Barakuda napisał(a):
Co ja bym dała, żeby już móc iść do domu... A Tu jeszcze 2 godziny. Dobrze, że mam Was to czas milej spędzam przed kompem w pracy 😉 ( nie chcę nawet wiedzieć co by powiedział na tego posta mój szef 😉 )
Ciekawe ile dzisiaj mój małż pomalował w Jaśkowo/Majkowym pokoiku? 😉

To wy juz remontujecie pokoik??? moze my tez zaczniemy.... tylko na jaki kolor scianki pomalowac???

• Mamusia
gocha1106 napisał(a):
witam wszystkie przyszłe mamusię 🙂 ja też mam termin na maja i bardzo się z mężem cieszymy bo też staraliśmy się ponad rok i jedną dzidzię już straciliśmy. mam nadzieję że teraz wszystko bęzie dobrze 🙂

witaj 🙂

wszystko bedzie dobrze 🙂

• Mamusia
hussi31
No właśnie mnie tak jakoś wcześnie wzięło ale prawdę pisząc to ten pokoik tak długo czekał... ☺️ Był już pokojem gościnnym i "wielką szafą z balkonem"... "Maziaje" poprzedniej właścicielki ( tynki niby artystyczne) cały czas czekały na jakiś poważny powód, żeby je zdrapać więc jak już jest dla kogo robić to małż od razu złapał za szpachelkę i zaczął działać. Wiesz, przed nami jeszcze kapitalny remont kuchni, więc trochę się zejdzie... W związku z tym iż nie znamy jeszcze płci a pokój nie jest duży postanowiliśmy pomalować go na jaśniutki żółty kolorek. Mój ukochany przesiadywał nocami w necie, żeby dowiedzieć się jakie farby są teraz naj, naj, bo wymyślił, że musi być hypoalergiczna, bezzapachowa, dobrze kryjąca i żeby można było ja myć. 😮Wczoraj zagruntował ściany i chociaż strasznie chciałam wspólnie z nim w weekend pomalować, to podszedł do tematu tak ambitnie, że absolutnie zabronił mi się nawet schylić po wałek(a że jutro już sobota to siedział dzisiaj cały dzień w domu i malował wystraszony, że jak zwykle postawię na swoim 😎 )

• Mamusia
taktez myslalam ze w gre wchodzi jakis jasny kolorek tymbardziej ze plec jeszcze nie wiadoma. my narazie jestesmy po remoncie salonu wiec powolutku przychodzi pora na sypialnie 🙂 dzieki za rade pozdrawiam a co do malzonkow to moj tez nie pozwala mi niczego robic 🙂 troskliwe misie 😘

Hello,
witam wszystkie przyszłe mamy 🙂
Ja również mam termin na maj około 14 ;-)
I zastanawiam się nad wielkością waszych brzuszków bo mój jest bardzo malutki .
Ile macie cm w pasie dziewczynki ??

• Mamusia
Gość napisał(a):
Hello,

Witaj!
hmmm. Ja 90cm ale zabij mnie nie pamiętam ile było przed ciążą w każdym razie różnica duża i zaczyna być naprawdę widoczny 🙂

• Mamusia
To wiesz że nasze brzuszki są identyczne ;-)
Z tym że ja pamiętam że przed ciążą miałam jakieś 72 cm wiec około 20 mi doszło ;-)
Ja widzę różnicę ale znajomi mówią że w ogóle nie widać że mam dzidziusia w brzuszku.
I jak z ubraniami mieścisz się jeszcze w coś ??

• Mamusia
Gość napisał(a):
Hello,

hmm ja w pasie jakos mocno nie uroslam, ale zawsze mialam spore wciecie w tali - obecnie w lini pępka 91cm. I podobno widac 🙂 o spodniach moge zapomniec. no, chyba ze dresy:]

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
Ok bardzo Wam dziękuje za odpowiedź bo troszke sie martwiłam że ten brzusio taki mały ale widzę że jest ok :-)
To teraz skorzystam z okazji bo widzę u was suwaczki ja też taki sobie stworzyłam tylko nie mam bladego pojęcia gdzie mam wstawić ten kod htm ??

pod tekst ktory napisalas 🙂

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
To wiesz że nasze brzuszki są identyczne ;-)
Z tym że ja pamiętam że przed ciążą miałam jakieś 72 cm wiec około 20 mi doszło ;-)
Ja widzę różnicę ale znajomi mówią że w ogóle nie widać że mam dzidziusia w brzuszku.
I jak z ubraniami mieścisz się jeszcze w coś ??

no juz 3 pary jeansów schowane na "po", majtochy i staniki niektóre też poszły na tył szuflady... :/ Niby fajnie z jednej strony ale też i dziwnie tak jakoś 🙂

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
Super 🙂
Bardzo Wam dziękuję za odp. i za pomoc z tym suwaczkiem 😮
Sama bym na to nie wpadła ....
Życzę miłej nocki i być może do przeczytania jutro 🙂

A jak w profilu wkleisz go w to miejsce gdzie masz napisane "pozdrawiam, Kasia" to będzie za każdym razem gdy coś napiszesz i nie będziesz musiała go więcej wklejać 🙂
Miłej nocki i Tobie i mam nadzieje, że będziesz tu z nami jutro 🙂