Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kobietki moje kochane,
przedewszystkim bardzo miło mi się zrobiło, że pamiętacie o mnie 🙂 Naprawdę byłam zaskoczona 🙂
W weekendy robię sobie zazwyczaj wolne od komputerowego monitora, bo cały tydzień siedzę przd nim w pracy. Dzisiaj też miałam wolne bo w południe USG a potem wizyta u ginka więc, nie było sensu iść do pracy 😉 Pochwalę się teraz i ja: wyniki badań krwi i moczu wprost rewelacyjne ( moja gin. nie mogła wyjść z zachwytu), USG było niesamowite ale o tym większość Was wie bo macie je już zasobą... Mój małż aż podskakiwał na krześle za każdym razem gdy Maleństwo cokolwiek zrobiło. Dr.od USG aż się z niego śmiała bo nie umiał ukryć emoicji i komentował sobie wszystko sam na głos. A mi ze wzruszenia aż łzy poleciały jak zobaczyłam te kopniaki, to odwracanie się tyłeczkiem do nas i spowrotem przodem 🙂 Przeziernośc karkowa 1mm, CRL 4,7cm (wydaje mi się mały jak na swój wiek ale pani dr.mówi,że karzełkiem nie będzie), no i ten nosek śliczny ( oczywiście całą drogę do domu dyskutowaliśmy do kogo podobny ten noek) 😉 😁
Ciesze się, że i u Was wszystko wposządku. Trzymam kciuki, za te co jeszcze przed Wami badania genetyczne. Wszystko będzie dobrze, tylko trzeba w to wierzyć 🙂
Pokoik dla Maleństwa w zasadzie już skończony, jutro ostatnie poprawki i sprzątanie 🙂
Dziewczyny, ja też już kupiłam pierwsze jeansy ciążowe i 2 sukienki. Jeszcze muszę buty zimowe upolować bo okazało się, że zeszłoroczne kozaczki w łydkach się nie zapinają :/
No i nie wytrzymałam i kupiłam w IKEI pierwsze maskotki. Moja mama mówi, że to niedobrze, że zapeszyłam ale nie mogłam się powstrzymać a nic tak dobrze maleństwu nie robi jak dobry nastrój jego mamy 🙂
Pozdrawiam wszystkie brzuszki. Jutro naklikam coś z pracy 🙂
Kiss, kiss, kiss 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
hussi, podrzuc proszę linka do spodni na allegro. Chętnie zobaczę.
Ceny w sklepach ogólnie mnie zmrozily. 179pln to najtańsze co znalazlam.. buu. poszliśmy na lody 🙂
W piatek mąż kochany zabierze mnie na zakupy poza Łódź - tam na bank cosik znajdziemy. Myslalam tez o "lumpexach", ale ta pogoda nie nastraja do wyjścia a autkiem chwilowo jeździ glowa rodziny ☺️

http://moda.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6522743
wszystkie spodnie do wyboru. nie placisz za przesylke 🙂
i drugie http://moda.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19136475
pozdrawiam i zycze dobrej nocki i jak najmniej wstawania do wc 🙂
Barakuda witamy ponownie 🙂 buziaki

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
fijolek napisał(a):
Ceny w sklepach ogólnie mnie zmrozily. 179pln to najtańsze co znalazlam.. buu. poszliśmy na lody 🙂
W piatek mąż kochany zabierze mnie na zakupy poza Łódź - tam na bank cosik znajdziemy. Myslalam tez o "lumpexach", ale ta pogoda nie nastraja do wyjścia a autkiem chwilowo jeździ glowa rodziny ☺️

hussi swietne sa te rzeczy a jakie tanie... Az ja moze sie skusze na cos. Wielkie dzieki za stronke, mi tez sie przyda:*

• Mamusia
Barakuda bardzo się cieszę że z maleństwem oki 😜 😜 😜
Ja z chęcią też już bym coś pomału kupowała dla maleństwa ale nawet nie wiem czy dla chłopczyka czy dla dziewczynki nio i odradzaja tak wcześnie 😞

Dziewczyny nie wiem co się dzieje drugi dzień nie moge chodzić od kolana w dół tzn całe łydki mam tak obolałe jakby zakwasy ale przecież nic takiego nie robiłam żeby się ich nabawić. 😞
Buziaki dla wszystkich brzuszków 😘

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
fijolek napisał(a):

DZIEKI 🙂

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
Witajcie dziewczyny 🙂 Ja ostatnio mam problemy ze snem.rano wcześnie sie budze i nie mogę usnąć!Może któraś z was również ma taki problem?

oo matko.. ja spię po 10-12 godzin :] Chodzę spać różnie, ale staram się nie później jak 23. i śpię zazwyczaj do 10:00 🙂 Ostatnio wietrze bardziej sypialnie i zniejszych temp w pomieszczeniu. Od razu lepiej.

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
fijolek napisał(a):
hmm spagetti.. mniam mniam...
poszlam do sklepu i wymyslilam: kurczak z warzywami i gruszka.. samo sie robi 🙂

polecam 🙂

a dlaczego samo sie robi?

bo wystarczy miesko najpierw lekko obsmazyc a potem do gara z warzywami, gruszka na wierzch i koniec mojej roboty. Samo sie robi 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
ewelka_17 napisał(a):
NO TO SZYBKI OBIADEK 🙂 A TY PRACUJESZ CZY NA ZWOLNIENIU JESTES?A SKAD JESTES?

ja jestem w zasadzie od pazdziernika na zwolnieniu. i tak mi dorze. mam czas dla siebie w koncu.
a jestem z Łodzi. 🙂

A co porabiasz w wolnym czasie?To juz wiesz ze bedziesz miala dziewczynke?ciuszki juz kupujesz?pozdraiam 🙂

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
A co porabiasz w wolnym czasie?To juz wiesz ze bedziesz miala dziewczynke?ciuszki juz kupujesz?pozdraiam 🙂

ehh w wolnym czasie...? Wiesz mam kilka obowiazkow w domku,zatem jakis obiad, pranko i zmywanko czas dla siebie 🙂 Troszke ksiazek i tv. Mysle, ze nie robie nic niezwyklego.
Ubranek nie kupuje. Uwazam to za zly przesad. Mam jeszcze duzo czasu na zakupy 🙂
a co do plci to w 13 tyg, lekarz powiedzial ze na 80% bedzie dziewczynka. A ten lekarz raczej sie nie myli 🙂

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
Witajcie dziewczyny 🙂 Ja ostatnio mam problemy ze snem.rano wcześnie sie budze i nie mogę usnąć!Może któraś z was również ma taki problem?

nie jesteś jedyna moja droga 🙂, ja też budzę się ok 3 nad ranem, potem usnąć nie mogę, a jeżeli chodzi o wieczór to godz 20 i już mnie ścina spanie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie brzuszki 🙂