Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

chcialabym 🙂anna-maria dalabym na imie 🙂maz chce synka benjaminka 🙂najwazniejsze zeby zdrowiutkie bylo i silne 🙂lece z psem na spacerek szybciutko bo leje wiec nici z godzinnego spacerku,jak wroce napisze mamusie 🙂 🙂buziolki

• Mamusia
fijolek napisał(a):
ola1978 napisał(a):
ja tez sie balam ze stara 32 lata jak ja dam rade,jednak lekarz mnie przekonal ze jest oki wszystko i starac sie starac mowil ...no to sie postaralismy... 🙂

ale to myslalaś, że 32 lata to nie jest już odpowiedni wiek na dziecko??

wiek jak najbardziej odpowiedni i powiem nawet że w Danii to nawet wcześniej niż tak 28-30 nie zachodzą tzn. mówię oczywiście o większości 🙂
z reszta widzę mój rocznik jesteś damy radę wiem to zresztą co jakieś ułomne jesteśmy czy co ???

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
J a chce aby maleństwo urodziło się zdrowe 🙂 Chociaz chciałabym pierwsza dziewczynke 🙂

pewnie wiadomo zdrowe to podstawa a cichutko myśli się o tym czy chłopak czy dziewczyna póżniej tylko przy usg euforia jak się uda i zadowolenie jak jednak płeć przeciwna zresztą najczęściej jest na odwrót między rodzicami jedno chce kobitkę drugie mężczyznę więc zawsze ktoś euforie będzie miał 🙂

no troszke sie balam ze stara 🙂i wiesz czego cierpliwosci...moja kuzykna urodzila w wieku 32 lat i jak jej corcia miala 14 lat to moja kuzynka dostawala goraczki..brakowalo jej nerwow hehe no zobaczymy 🙂

wiesz moj pies ma teraz etap zakochania 🙂wiec uwielbia spacerki nawet w deszczyk...a mi sie nie chce lazic ,wogole mam lenia od miesiaca i od tygodnia zgage 😞jak mnie to denerwuje 😞

nom ja tez nie pracuje teraz 😞zyje od usg do usg...jeszcze dwa dni i zobacze swoja niunie 🙂wciaz mam pecha bo jak jestem na usg a bylam juz dwa razy dzidzia spi i wcale sie nie rusza...moze zjesc czekolade przed usg ???

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
jestes sama?biedactwo...ja tez tu w niemczech jestem sama nie mam przyjaciolki,maz pracuje,ciezko mi 😞

w tym sensie ze nie mam przyjaciol mam meza ale pracuje a jak wroci to jest zmeczony> przeprowadzilam sie do niego po slubie bo u siebie to mialam kolezanki a tu moze sie zmieni jak urodze

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
nom ja tez nie pracuje teraz 😞zyje od usg do usg...jeszcze dwa dni i zobacze swoja niunie 🙂wciaz mam pecha bo jak jestem na usg a bylam juz dwa razy dzidzia spi i wcale sie nie rusza...moze zjesc czekolade przed usg ???

Cześć Ola, czekoladę i banana stanowczo odradzam ze względu na możliwość zatwardzenia po czekoladzie co w normalnym życiu jest dość nieprzyjemne a w ciąży bywa mega bolesną sprawą 😉
Ja poszłam z samego rana na USG jak dzidzia jeszcze nie spała ( bo to my przez cały dzień kołyszemy je do snu a w nocy podobno one buszują najbardziej) i to co zobaczyłam było wprost niesamowite. Życzę powodzenia 🙂