Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
joma napisał(a):
Witajcie Dziewczyny 🙂

Znowu nie było mnie jeden dzień i taaaaaakie zaległości mam!
Cudne te rzeczy co wklejacie, ale ja takie kupuje za grosze na szmatkach i teraz byłoby mi szkoda wydać 40zł za sweterek, bo za 40zł to mam całą reklamówę ciuszków 😉
Tylko fakt, trzeba mieć na to czas...ja akurat wczoraj byłam na łowach 😉

ja mam wszystko juz do 6 miesiecy wiec wogole staram sie nie patrzec i nie tracic na to czasu 🙂 wole patrzec na to wszystko ponad. i takich wlasnie ciuszkow szukam 🙂
moja mama robi weryfikacje i juz wiem na bank ze nawet jesli jakas bluze bede chciala dla malucha dokupic to bez kapturka bo dziecku bedzie niewygodnie. No chyba ze w maju oprocz czapeczki zaloze dziecku na glowke kapturek.. 🤢

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
fijolek napisał(a):
joma napisał(a):
Witajcie Dziewczyny 🙂

Znowu nie było mnie jeden dzień i taaaaaakie zaległości mam!
Cudne te rzeczy co wklejacie, ale ja takie kupuje za grosze na szmatkach i teraz byłoby mi szkoda wydać 40zł za sweterek, bo za 40zł to mam całą reklamówę ciuszków 😉
Tylko fakt, trzeba mieć na to czas...ja akurat wczoraj byłam na łowach 😉

ja mam wszystko juz do 6 miesiecy wiec wogole staram sie nie patrzec i nie tracic na to czasu 🙂 wole patrzec na to wszystko ponad. i takich wlasnie ciuszkow szukam 🙂
moja mama robi weryfikacje i juz wiem na bank ze nawet jesli jakas bluze bede chciala dla malucha dokupic to bez kapturka bo dziecku bedzie niewygodnie. mo chyba ze w maju oprocz czapeczki zaloze dziecku na glowke kapturek.. 🤢

to juz wiemy ze z kapturem nie bedziemy kupowac 🙂

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
joma napisał(a):
fijolek napisał(a):
sluchajcie, podobno jakies zabojczo atrakcyjne ceny sa w Tup tup. Cos wiecie?

U mnie nie ma takiego sklepu 😉

jestes z rzeszowa :o ale jaja ja tez heheh jaki szpital wybralas i gdzie do lekarza chodzisz???

http://allegro.pl/3el-eksluzywna-posciel-120x90-piekna-20-wzorow-i1401070009.html
co mylicie o tej poscieli jaki kolor i z serduszkami czy ksiezycem?doradzcie

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
joma napisał(a):
fijolek napisał(a):
sluchajcie, podobno jakies zabojczo atrakcyjne ceny sa w Tup tup. Cos wiecie?

U mnie nie ma takiego sklepu 😉

jestes z rzeszowa :o ale jaja ja tez heheh jaki szpital wybralas i gdzie do lekarza chodzisz???

http://allegro.pl/3el-eksluzywna-posciel-120x90-piekna-20-wzorow-i1401070009.html
co mylicie o tej poscieli jaki kolor i z serduszkami czy ksiezycem?doradzcie

zdecydowanie4 ksiezyc 😉

• Mamusia
marinka napisał(a):
ewelka śliczna pościel 🙂

Ja wróciłam z zakupów i teraz będę robić zupkę cebulową krem z grzankami. i już kurczaka usmażyłam na kebaby 🙂 Mąż sobie zażyczył 🙂

chce kupic uniwersalny kolor jak myslisz jaki kolor i ma byc z serduszkami czy ksiezycem.

• Mamusia
Joma a wiesz , że ostatnio z mama byłam w ciuchach w takim fajnym i wydałam 60 zł ale tam były 4 bluzy 3 pary spodni, 5 bluzek, 3 rampersy, 4 body ale takie fajowe , że pewnie majątek bym wydała za nie za nowe, i znalazłam 3 pary skarpetek tylko, że nowe z metką były 🙂 i 2 pajace 🙂 ale takie śliczne te rzeczy , chłopięce 🙂 Wszystko zostawiam u mamy na razie bo jak idę do niej to zawsze zaglądam do tego ciucholandu i zawsze coś kupię. Bliżej marca wszystko muszę zabrać i uprać 🙂

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
marinka napisał(a):
ewelka śliczna pościel 🙂

Ja wróciłam z zakupów i teraz będę robić zupkę cebulową krem z grzankami. i już kurczaka usmażyłam na kebaby 🙂 Mąż sobie zażyczył 🙂

chce kupic uniwersalny kolor jak myslisz jaki kolor i ma byc z serduszkami czy ksiezycem.

wiesz mi się podoba z kwiatkami. Ale jakbym wybierała miedzy serduszkami a ksiezycami to to ksiezyce 🙂 a kolor mi sie podoba zielony i żółty

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
marinka napisał(a):
ewelka śliczna pościel 🙂

mi sie podoba ksiezyc 😉

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
Joasia1988 napisał(a):
Hej brzuchalki, dziękuję za pomoc, udało mi się stworzyć imię mojego maluszka. Pozdrawiam serdecznie 🙂

witaj a ty mieszkasz sama z mezem?

mieszkamy z rodzicami męża, oni mają duży dom i jest nam tam wygodnie. Z teściami całkiem nieźle się dogaduję więc nie narzekam 🙂

dzien dobry dziewuszki 😉Justiks piekne imie dla synka-FABIANEK 🙂MAM W RODZINIE FABIANKA jest uroczy..bylam dzisiaj z reka u chirurga a z emoj mial wolne to weszlismy do mojego ginekologa(mialam miec wizyte w czwartek)przyjol mnie dzisiaj..wszystko super..powiedzial oby tak dalej..przepisal dalej magnez-600mg dziennie i zelazo 50 dni kuracji...takze wszystko z malenka oki..mamusia12 kg do przodu...
)

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
dzien dobry dziewuszki 😉Justiks piekne imie dla synka-FABIANEK 🙂MAM W RODZINIE FABIANKA jest uroczy..bylam dzisiaj z reka u chirurga a z emoj mial wolne to weszlismy do mojego ginekologa(mialam miec wizyte w czwartek)przyjol mnie dzisiaj..wszystko super..powiedzial oby tak dalej..przepisal dalej magnez-600mg dziennie i zelazo 50 dni kuracji...takze wszystko z malenka oki..mamusia12 kg do przodu...
)

Hej Olu cieszę się że z maleńką ok 😆