Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczynki , to ja marinka. Nie mogę sie zalogowac no... nie wiem czemu. Ja dzis jestem u moich rodzicow 🙂 wiec sie ciesze bardzo. Anielka ma opieke a ja moge odpoczac. Fijolek to ja lece kupowac 2 i jedna paczke 3 no i jak najwiecej 4 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂 ja tez zrobiłam dzis z rana zakupy w lidlu bo cena pampersów naprawde atrakcyjna a przy okazji fajne rajstopki i sliniaczki zakupiłam .Wstąpiłam tez do sklepu z ciuszkami i zakupiłam cała torbe ciuszków z metkami dla synka (firmy Adams ,Nex ,Adidas,Betrix Porter ,i Disney ) płacac za to 60 zł zadowolona jestem bardzo 🙂i nie mogąc sie oprzec rózowa sukieneczke z myszka miki firmy Disney jak dam rade to wrzuce jej zdjecie może której z Was sie spodoba to chetnie jej przesle dla małej księzniczki!

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
justyna_88 napisał(a):
Hej 🙂
ja pieluszek jeszcze nie kupiłam... i planuje kupić na sam początek tylko paczkę 1 z pampersa bo boję się, że mogą np.uczulić czy coś... potem jak się sprawdzą to po 2 już będę gnała chłopa 😁
poza tym nie mam za bardzo gdzie przetrzymywać większych ilości :P

a ty justyna masz nk? bo teraz nie wiem czy cie mam?

tak, mam mam ale nie mam tam żadnych zdjęć nawet, nie korzystam za często z nk 🙂

• Mamusia
Witajcie 🙂

Nie było mnie cały weekend, bo Mąż miał wolne, więc to był czas dla nas - ale zaległości nadrobione! 🙂

kasiagwiazdka prześliczne te mebelki! Cudo! 🙂
No i wózeczek w moich kolorkach 🙂
Fajnie, że te zakupki już za Wami 🙂
Ja ciągle myślę i myślę...a niedługo trzeba będzie podjąć decyzję...
Teraz skłaniam się do białych mebelków - białe łóżeczko i komódka..

Barakuda 😘
To taki wypadek był....też chodzę powoli po tych schodach, ale nawet nie wiem jak to się stało...
Na szczęście już dochodzę do siebie 🙂
Siniaki coraz mniejsze 🙂

Ja jutro wybieram się na badania...
Ciekawe jak posmakuje mi glukoza hmmm....

No i może do Lidla wpadnę po pampersy - może jeszcze nie wykupiłyście 😉
Byłam w sobotę, ale za czym innym i nie zobaczyłam tych promocji 😞

😘

• Mamusia
Witajcie Mamusie 🙂
Ja właśnie kończe obiadek,dziś mam gorszy dzień bo cisnienie z dnia na dzień rośnie i nie bede czekac na wizyte ktora mam 9 lutego tylko chyba w srodę pojadę,skontaktuję się jeszcze z lekarzem.Za dużo nerwów i dlatego to wszystko 😞 😞 😞 😞brak mi chwilami siły...zanim skończą mi ten remont to zwariuje chyba 😞 😞 😞 😞
SYNUŚ na szczęscie aktywny,dużo się rusza to jestem spokojniejsza o niego.

BEATKO sliczne zdjęcie i sliczny brzuszek.

• Mamusia
joma napisał(a):
Witajcie 🙂

Nie było mnie cały weekend, bo Mąż miał wolne, więc to był czas dla nas - ale zaległości nadrobione! 🙂

kasiagwiazdka prześliczne te mebelki! Cudo! 🙂
No i wózeczek w moich kolorkach 🙂
Fajnie, że te zakupki już za Wami 🙂
Ja ciągle myślę i myślę...a niedługo trzeba będzie podjąć decyzję...
Teraz skłaniam się do białych mebelków - białe łóżeczko i komódka..

Barakuda 😘
To taki wypadek był....też chodzę powoli po tych schodach, ale nawet nie wiem jak to się stało...
Na szczęście już dochodzę do siebie 🙂
Siniaki coraz mniejsze 🙂

Ja jutro wybieram się na badania...
Ciekawe jak posmakuje mi glukoza hmmm....

No i może do Lidla wpadnę po pampersy - może jeszcze nie wykupiłyście 😉
Byłam w sobotę, ale za czym innym i nie zobaczyłam tych promocji 😞

😘

Ja mialam dzisiaj robiona glukoze nie jest takie straszne.

• Mamusia
Czy któraś z was ma już wybraną położna i się już z takową spotkała? Mi lekarz polecił jedna ale nie wiem czy to w ramach NFZ czy prywatnie - dowiem się za dwa dni. W międzyczasie skontaktowałam się z położną środowiska, która ma do mnie oddzwonić i powiedzieć co i jak. Jak dostane jakieś informacje na ten temat to się z wami podzielę czy warto spotkać się teraz czy dopiero po porodzie 🙂

Poklaskałam wam, żeby nie było, że na tym forum tylko znikają oklaski 😉

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
Czy któraś z was ma już wybraną położna i się już z takową spotkała? Mi lekarz polecił jedna ale nie wiem czy to w ramach NFZ czy prywatnie - dowiem się za dwa dni. W międzyczasie skontaktowałam się z położną środowiska, która ma do mnie oddzwonić i powiedzieć co i jak. Jak dostane jakieś informacje na ten temat to się z wami podzielę czy warto spotkać się teraz czy dopiero po porodzie 🙂

z tego co wiem powinny byc 2 lub 3 spotkania przed porodem w poprzedniej ciazy mialam ze swoja chyba 3 wizyty a teraz mi mowila ze kolo 7 mies sie spotkamy wiec czekam 😘

• Mamusia
Witam Was 🙂
Tez dzis byłam w lidlu ale 2 nie było w promocji, zostały tylko 3 kilka sztuk tak ludzie powykupywali.. 😮 wziełam rajstopki , skarpetki i sliniaczki 😁
No i byłam w C&A nadal niektore rzezcy w promocjach no i wyszłam z pełną reklamówką ciuszków, pozniej wrzuce to zobaczycie jakie cudenka 🙂 🙂

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
justiks23 a sama sobie wybrałaś położną? Gdzie trzeba się zgłosić, że jest się w ciąży i chce się skontaktować z położną?

ja zapisalamsie do poloznej z najblizszej przychodni to ona zawsze przychodzi do mnie po porodzie ale mozesz sie sama zapiac do jakiej chcesz z tego co mi wiadomo najlepiej zapytaj w najblizszej przychodni lub tam gdzie chodzisz do gina

• Mamusia
manki napisał(a):
Dziewczyny kolezanka mi mowila ze w PEPCO sa fajne promocje i ze te ciuszki jakosciowo sa dobre,niewiem czy takie sklepy biezecie pod uwage,ja jutro albo pojutrze wejde i zobacze.

Ja tam kupi,lam spiochy bodziaki i koszulki i sa super 100bawełna i tanio Polecam bardzo i kocyk tez tam kupiłam i fajna koszule w kratke ale to juz na 9 miesiacy ale co tam bedzie na zas 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
ja to nic nie kupuję na razie więc za bardzo sie nie znam ale kolezanka polecała mi takie pieluchy HUGGIES PREMIUM - a ponoc testowała wszystkie. mówi ze te są jedyne których jej mały nie przesikał. i ponoc cenowo tez ok

a ja znow slyszalam ze huugies to najgorsze sa wszyscy mi ich odradzaja...ale co osobo to opinia....

no to własnie widzisz. widocznie trzeba się samemu przekonac. ona mówi ze testowała wszystkie i dla jej dziecka te okazały się najlepsze. i zostawiła mi pudelko na wzor

• Mamusia
manki napisał(a):
Dziewczyny kolezanka mi mowila ze w PEPCO sa fajne promocje i ze te ciuszki jakosciowo sa dobre,niewiem czy takie sklepy biezecie pod uwage,ja jutro albo pojutrze wejde i zobacze.

JA mam kilka rzeczy z pepco, w dotyku miłe, nie wiem co bedzie po praniu.. wygladaja na porzadne 😉

• Mamusia
Ja swego czasu kupowałam w Pepco ciuszki na prezent dla dzieciaczków znajomych - one owszem ładnie wyglądają, ale wiem, że po paru praniach ta bawełna już nie taka sama.
Dla mnie jak na razie numer jeden Primark, Next itd jeśli chodzi o jakość za niską cenę - polecam!

Aneczka pochwal nam się cudeńkami 🙂

Ja się zbieram i zbieram, żeby pokazać Wam co mam dla małego, ale tyyyyle tego mam, że nie wiem sama co sfotografować, bo wszystkiego nie chce mi się wrzucać ☺️