Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
DZien dobry z ranca 😁 ja dzis ranny ptaszek 7:30 😁 😁 wczoraj od razu zasnełam także noc przespana 🙂
Fijolku super ze udało Wam sie wozeczek znalesc 🙂 a powiedz kupiliscie ze stelażem no i gadaj tu jaki model 🙂 😘 😘

hello, tak jak wspomnialam kupilismy tylko gondole bo spcaerowke ze stelazem kupujemy nowe.
Kupilismy naprawde przez przypadek gondole do x landera kolor malinowo czerwony - nie ma juz go w sprzedazy. Ale w rewelacyjnym stanie 🙂
wogole x lander czesto wycofuje kolory.. a szkoda.

a ile daliscie za ta gondole?

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
DZien dobry z ranca 😁 ja dzis ranny ptaszek 7:30 😁 😁 wczoraj od razu zasnełam także noc przespana 🙂
Fijolku super ze udało Wam sie wozeczek znalesc 🙂 a powiedz kupiliscie ze stelażem no i gadaj tu jaki model 🙂 😘 😘

hello, tak jak wspomnialam kupilismy tylko gondole bo spcaerowke ze stelazem kupujemy nowe.
Kupilismy naprawde przez przypadek gondole do x landera kolor malinowo czerwony - nie ma juz go w sprzedazy. Ale w rewelacyjnym stanie 🙂

super!!! 😘

wogole jeszcze dodam, ze warto takie rzeczy ogladac "na zywo" bo powiem szczerze ze w rzeczywistosci nasz nowy nabytek wyglada lepiej niz na zdjeciach na allegro 🙂 az w szoku bylam ze takie niezniszczone. I dokupilismy od razu za symboliczne 30pln adaptery do fotelika maxi cosi ☺️

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

a ile daliscie za ta gondole?

199pln. w sklepie do tego modelu kosztuje 560pln.. 🤢 wiec chyba dobry deal.. 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

Kupilismy naprawde przez przypadek gondole do x landera kolor malinowo czerwony - nie ma juz go w sprzedazy. Ale w rewelacyjnym stanie 🙂.

super!!! 😘

wogole jeszcze dodam, ze warto takie rzeczy ogladac "na zywo" bo powiem szczerze ze w rzeczywistosci nasz nowy nabytek wyglada lepiej niz na zdjeciach na allegro 🙂 az w szoku bylam ze takie niezniszczone. I dokupilismy od razu za symboliczne 30pln adaptery do fotelika maxi cosi ☺️

jej ale wam sie udało 🙂 i ten adapter 🙂 masz gdzies linka to tej gonf=dolki ciekawa jestem kolorku 😁
wogole x lander czesto wycofuje kolory.. a szkoda

• Mamusia
Marinka, ubranka cudowne!!
A czy zastanawialas sie czy ich na allegro nie wystawic? One sa naprawde w fajnym stanie.
Ostatnio duzo patrze i szukam na allegro i niepowinnas miec zadnych problemow ze sprzedaza tego 🙂
no i powiedz jakie ceny Cie interesuja bo wypatrzylam cos dla swojej Fasoli 🙃

• Mamusia
pochwale sie Wam co upolowalam wczoraj. nie moglam sie oprzec choc chcialam troszke taniej, ale co tam. 🙂 Na troszke wieksza Fasole bedzie wiec nie zaluje! 🙂
http://allegro.pl/next-niesamowita-misiowa-mieciutka-bluza-3-6-m-i1436588253.html
http://allegro.pl/ocieplana-dwustronna-spodenki-3-6-m-i1436585960.html
http://allegro.pl/welurkowy-z-puchatym-slonikiem-3-6-m-i1436585150.html

• Mamusia
Joasia1988 napisał(a):
ja mam ciepły rożek dla mojego szkraba (po siostrzeńcu) na chłodne dni w sam raz, planuję jeszcze kąpielowy rożek dokupić 🙂

kapielowy rozek? a jak to wyglada? czy masz na mysli taki reczniczek z kapturkiem na glowe?
mozna gdzies to w internecie zobaczyc?

• Mamusia
mam pytanie z innej beczki, czy któraś z was ma listę rzeczy które będą potrzebne na początek. Widziałam w necie kilka takich list zatytułowanych wyprawka ale przeglądając je zastawiałam się na ile taka wyprawka wystarcza w danym przypadku. Może któraś z was ma listę zakupów potrzebnych np na pierwszy miesiąc, ile i jakich ciuszków, butelki, smoczki, pieluchy itd?

• Mamusia
fijolek napisał(a):
pochwale sie Wam co upolowalam wczoraj. nie moglam sie oprzec choc chcialam troszke taniej, ale co tam. 🙂 Na troszke wieksza Fasole bedzie wiec nie zaluje! 🙂
http://allegro.pl/next-niesamowita-misiowa-mieciutka-bluza-3-6-m-i1436588253.html

Bombowe sa te ciuszki ale ja bym sie bała juz teraz kupować na 3-6 miesięcy do przodu 🤔
Nigdy nie wiadomo jak duże dziecko się urodzi i w jakim tępie będzie rosnąć...
Wspomniana przeze mnie wczoraj córcia koleżanki (ta od wymiotów) ma teraz 15 miesiecy i jest naprawdę maleńka waży nie całe 10 kg a u kolegi znowu jest córa 5 miesiecy i waży 8kg i jest prawdziwą bobą 🤪
Więc nie wiadomo czy sie trafi z takim zakupem a przecież jak dzidzia szybko urośnie to nie ubierzesz jej w sierpniu w takie korzuszkowe ubranko...
Ale przyznaje że ubranka są naprawdę SUPER 🙃

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
mam pytanie z innej beczki, czy któraś z was ma listę rzeczy które będą potrzebne na początek. Widziałam w necie kilka takich list zatytułowanych wyprawka ale przeglądając je zastawiałam się na ile taka wyprawka wystarcza w danym przypadku. Może któraś z was ma listę zakupów potrzebnych np na pierwszy miesiąc, ile i jakich ciuszków, butelki, smoczki, pieluchy itd?

jakis czas temu jedna z Majoweczek zrobila cos takie w xls - CUDO!! ja z tego korzystam caly czas.
bylo gdzies w sieci umieszczone, ale nie wiem dokladnie gdzie bo mam tou siebie na pulpicie.
DZIEWCZYNY, ktora to robila? 🙂 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Joasia1988 napisał(a):
ja mam ciepły rożek dla mojego szkraba (po siostrzeńcu) na chłodne dni w sam raz, planuję jeszcze kąpielowy rożek dokupić 🙂

kapielowy rozek? a jak to wyglada? czy masz na mysli taki reczniczek z kapturkiem na glowe?
mozna gdzies to w internecie zobaczyc?

tak, tak, dokładnie o tym mówię 🙂. Nie wiem czy w internecie można to zobaczyć, myślę że gdzieś na pewno by się znalazło, zaraz poszukam...

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
fijolek napisał(a):

Bombowe sa te ciuszki ale ja bym sie bała juz teraz kupować na 3-6 miesięcy do przodu 🤔
Nigdy nie wiadomo jak duże dziecko się urodzi i w jakim tępie będzie rosnąć...
Wspomniana przeze mnie wczoraj córcia koleżanki (ta od wymiotów) ma teraz 15 miesiecy i jest naprawdę maleńka waży nie całe 10 kg a u kolegi znowu jest córa 5 miesiecy i waży 8kg i jest prawdziwą bobą 🤪
Więc nie wiadomo czy sie trafi z takim zakupem a przecież jak dzidzia szybko urośnie to nie ubierzesz jej w sierpniu w takie korzuszkowe ubranko...
Ale przyznaje że ubranka są naprawdę SUPER 🙃

wiesz trudno powiedziec jaka pogoda bedzie poznym latem i jesienia.
Ja zazwyczaj lato spedzam na Suwalszczyznie i tam pogoda jest naprawde rozna. W zeszlym roku w Łodzi lalo a tam bylo mega slonce ze sie wytrzymac nie dalo. Poza tym, nie martwie sie o to czy zaloze bo u nas pogoda jest naprawde zmienna...