Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

one sa takie niepowtarzalne..takie romantyczne,bajkowe(jak to Moniczka ujela)ale cena powala...i jak sloneczko zaswieci te szprychy tak sie mienią..mmmm cudenko 😉

moniczka1979 napisał(a):
ola1978 napisał(a):
Justyna,Moniczkakiedys na necie znalazla podobny za 1300 i teraz nie moge go znalezc...przeciez one sa rewelacyjne...normalnie zachorowalam na taki 😞

no to za taka cene to super 🙂 w miare przyzwoita cena ci powiem za takie cudo 🙂
no tak tylko gdzie je znalazlam to nie wiem..jakas stronka dziecinada.de czy cos takiego..no cholera nie pamietam 😞

• Mamusia
manki napisał(a):
A mi te wózki się nie widzą coś...niewiem dlaczego,ale każdy ma inny gust.Jednemu podoba się to,drugiemu tamto...lecę zaraz placuszki ziemiaczane robic,a tak się nie chce,ale mam taką ochotę że ojej...

placuszkow to i ja bym zjadla...z zimnym mleczkiem 🙂 ale raczej nie wskazane...

• Mamusia
Witajcie juz powoli weekendowo!
fijolku mam nadzieje ze dzis twoja dzidzia bardziej aktywna, u mnie znow maluszek jakby troche mniej ruchliwy ale narazie staram sie nie panikowac, moze kostka czekolady go skusze 🙂
Ola1978 sto lat dla synka, a co do wozka to ja jak bylam mala mialam taki ehh wygladal pieknie na zdjeciach bo ja osobiscie go nie pamietam.
manki,justiks wszystko zalezy od dzieciaczka johnson&johnson ogolnie ma dobra opinie instytutu matki i dziecka wiec szkodliwe napewno nie sa, ale niestety slyszalam juz pare razy ze uczulaja - wole nie ryzykowac.
martyna_czaro sporo rzeczy napewno kupie przez allegro, ale i w hurtowni bo mam taka fajna we wroclawiu, no a reszte u siebie w pracy (ze znizka 🙂). wlasnie wczoraj zrobilam sobie liste co musze kupic i jutro wyciagam malzonka na zakupki 🙂
Aneczko czekamy na fotki cudeniek 🙂
a dzis poki co mam lenia, dopiero niedawno wstalam i sie ubralam. moze wyjde z psem na spacer. poki co milego popoludnia 😘

moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
A mi te wózki się nie widzą coś...niewiem dlaczego,ale każdy ma inny gust.Jednemu podoba się to,drugiemu tamto...lecę zaraz placuszki ziemiaczane robic,a tak się nie chce,ale mam taką ochotę że ojej...

placuszkow to i ja bym zjadla...z zimnym mleczkiem 🙂 ale raczej nie wskazane...
no nie wskazane kochana 😉hehe nalozylam sobie maseczke na buzke 😉jak to moja babcia mowi..,,nie pomoze lila roz kiedy dupa stara juz,, 🙂 🙂 🙂 🙂) 🙂

hussi31 napisał(a):
Witajcie juz powoli weekendowo!
fijolku mam nadzieje ze dzis twoja dzidzia bardziej aktywna, u mnie znow maluszek jakby troche mniej ruchliwy ale narazie staram sie nie panikowac, moze kostka czekolady go skusze 🙂
Ola1978 sto lat dla synka, a co do wozka to ja jak bylam mala mialam taki ehh wygladal pieknie na zdjeciach bo ja osobiscie go nie pamietam.
manki,justiks wszystko zalezy od dzieciaczka johnson&johnson ogolnie ma dobra opinie instytutu matki i dziecka wiec szkodliwe napewno nie sa, ale niestety slyszalam juz pare razy ze uczulaja - wole nie ryzykowac.
martyna_czaro sporo rzeczy napewno kupie przez allegro, ale i w hurtowni bo mam taka fajna we wroclawiu, no a reszte u siebie w pracy (ze znizka 🙂). wlasnie wczoraj zrobilam sobie liste co musze kupic i jutro wyciagam malzonka na zakupki 🙂
Aneczko czekamy na fotki cudeniek 🙂
a dzis poki co mam lenia, dopiero niedawno wstalam i sie ubralam. moze wyjde z psem na spacer. poki co milego popoludnia 😘
hallo Hussi kochana...mnie tez czeka spacerek z psiem..dobrze ze go mam bo tak to len ogarnia coraz wiekszy..ide fajnym tepem na spacerek a wracam powolutku 🙂ciezko juz troche...a jak Ty sie czujesz?wszystko oki??? Kacperek ma za tydzien urodzinki..ale dziekuje kochana..dziekuje 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
Werona napisał(a):
Witam wszystkie brzuszki po długiej nie obecności 😘

marinka, dzięki za linka staników. Właśnie takiego szukałam
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-80-alles-cubana-czarna-80c-i1445174076.html#gallery
I tak koszulka na ramiączkach też świetna!
I chciałam Cię jeszcze zapytać o pościel do łóżeczka co miała twoja córcia, co zdjęcie wstawiałaś... możesz powiedzieć jakiej to firmy..? ☺️ Bardzo mi się podoba...

Ta pościel jest z Ikei 🙂 🙂 🙂 A te staniki i te koszulki tak jak mówiłam polecam bardzo

Dzięki 😘 u nas w zach-pom nie ma Ikei, ale już sprawdziłam jak się nazywa, może gdzieś w necie znajdę.

• Mamusia
a ja juz wrocilam znaczy sie teraz leze i laptopa odwrocilam bo siedziec by nie dalo rady ;/
sciagnelam sie pasem w biodrach i odpoczywam...choc troche bol lzejszy wiec musze sie przyzwyczajac do pozycji i pasa.....
A na obiadek dzis mam kapusniak...mamusia przyniosla 😆 nie mialam sily gotowac a maz tylko na chwile wpadnie z jedne i pracy i jedzie do drugiej wiec obiadu tez jesc nie bedzie to i ja sie nie nadwyrężałam 🙂

beata2186 napisał(a):
a ja juz wrocilam znaczy sie teraz leze i laptopa odwrocilam bo siedziec by nie dalo rady ;/
sciagnelam sie pasem w biodrach i odpoczywam...choc troche bol lzejszy wiec musze sie przyzwyczajac do pozycji i pasa.....
A na obiadek dzis mam kapusniak...mamusia przyniosla 😆 nie mialam sily gotowac a maz tylko na chwile wpadnie z jedne i pracy i jedzie do drugiej wiec obiadu tez jesc nie bedzie to i ja sie nie nadwyrężałam 🙂
i dobrze..lez i odpoczywaj..ja jak wroce z psem tez pewnie padne 😉

• Mamusia
Ola1978 masz racje jednak pies to dobry argument na jakiekolwiek ruszenie sie z domu.
a co do samopoczucia to juz bywa ciezko, czasem jak ide po ulicy to czuje sie jak maly hipopotamek 🙂 a dzis postanowilam polezec, w takiej pozycji poki co jest najlepiej 🙂
p.s kostka czekolady pomogla,maluszek sie rusza jak szalony 🙂 a co do obiadku to kusicie dziewczynki zrobie placuszki!

• Mamusia
Ja poszłam robic placuszki a wzięłam się za porządne sprzątanie i teraz musiałam usiąść odpocząc bo strasznie mi się w głowie kręci 😞ale jak odpoczne to ide piec placuszki 🙂Juz bym je jadła...żeby ktoś chciał mi tak je usmazyc i podac heh 🙂
Mój Maluszek też miej aktywny od 2 dni...rozważam czy nie iśc na wizyte w środę(tydzień wcześniej niz mam zaplanowaną).Niby cos tak pokopał,poruszał się ale jakoś tak delikatnie 😞
Moniczko i Olu Wy mierzycie cukier a ja cisnienie...tez musze uważac co jem,co robię itp.ale cóz jak trzeba to trzeba 😉

• Mamusia
manki napisał(a):
Ja poszłam robic placuszki a wzięłam się za porządne sprzątanie i teraz musiałam usiąść odpocząc bo strasznie mi się w głowie kręci 😞ale jak odpoczne to ide piec placuszki 🙂Juz bym je jadła...żeby ktoś chciał mi tak je usmazyc i podac heh

ja mysle czy mamy nie poprosic zeby cociaz z 5 szt mi zrobila bo ja sily nie mam a ochoty narobiyscie ze szok zjadlam kapusniak ale nie zaspokoil moich zachcianek 😜 och niedobre jestescie kusicie takimi pysznosciami... 😜