Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja skonczylam swoja torbe pakowac...jeszcze wrzuce do niej jak wypiore koszule i reczniki papierowe i lapcie i wsio 🙂 🙂
Jutro bede pakowac rzeczy dla malego na wyjscie bo dzis wyprawke wypralam...
A teraz czekam na mezulka zeby obiadek wciagnac.....narobilyscie ochoty i dzis mam pierogi z serem truskawkami i miesem....mniam 😆 😜

• Mamusia
hej Kochane!
witaj MONICZKO!

ja juz po pedicure, az sie lepiej czuje! 🙂 teraz juz sandalki moge wyciagac!! 😜

bylam po drodze na obiadku, na gyrosie z kurczaka i salata do tego! uwielbiam salaty! 😉

a mezowi gulasz bede robic, to na dwa dzionki bedzie! 🙂
poki co ide pokoj Malego oproznic, bo robilam pranie i dwie suszary tam stoja, a musi byc dzis luzik jak beda meble skrecac! 🙂
Aneczka fakt, jestem szczesliwa, ze juz przyszly, bo myslalam, ze bedzie za pozno!
ale caly czas nie mam pomyslu, co na okno kupic 🤢 jak meble postawia to pomysle 🙂

• Mamusia
Spacerek i to dosc dlugi zaliczony, zaplacilam jeszcze za allegro - zamowilam druga koszule do karmienia i biustonosze do karmienia, no i teraz moge powiedziec ze mam wszystko! dzis na obiadek krokiety ale przyznaje sie nie samorobki bo na takie nie mam sily 🙂 ide chwile polezec bo mnie cos zmoglo. buziaki i do pozniej!

• Mamusia
A mnie ta sennosc nie opuszcza przez kilka dni...a i slaba jestem jakas...moje sasiadki twierdza ze nie dlugo odjade bo mi sie brzuch obnizyl itp.itd.Roboty mam ful ale niemam dzis sily...chce a nie moge....plytki trzeba pomyc po fugowaniu i stare lozko wystawic a nowe wstawic i troszku uprasowac ubranek bo dzis popralam...duzo tego,a najgorzej ze ciagle sama i wszystko sama musze robic...zycie...

No to stawiam(.) i lece...

• Mamusia
ja dopiero teraz mam chwile relaksu.
okna umyte wiec teraz tylko zaslony do powieszenia i bedzie git. Uprzedze pytania: nie nie mylam okien i zaslon tez nie bede sama wieszac 🙂 slonce zaglada przez cudne okienka wiec az chce sie zyc. konczymy ze szwagrem ostatnie pierdoly w domku i juz sie ciesze ze blisko finiszu jestesmy. Jutro wizyta u lekarza wiec ciekawa jestem co powie..

• Mamusia
fijolek napisał(a):
okna umyte wiec teraz tylko zaslony do powieszenia i bedzie git. Uprzedze pytania: nie nie mylam okien i zaslon tez nie bede sama wieszac 🙂 slonce zaglada przez cudne okienka wiec az chce sie zyc. konczymy ze szwagrem ostatnie pierdoly w domku i juz sie ciesze ze blisko finiszu jestesmy. Jutro wizyta u lekarza wiec ciekawa jestem co powie..

A ja wiem co powie: Pani Anno! W przeciągu tygodnia góra 2 Pani urodzi 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
Co powiesz na to?? 😜 🤪 😁

• Mamusia
marinka napisał(a):
fijolek napisał(a):

A ja wiem co powie: Pani Anno! W przeciągu tygodnia góra 2 Pani urodzi 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
Co powiesz na to?? 😜 🤪 😁

znasz moje zdanie: UFF .. 😉

• Mamusia
a ja wpadlam na chwile was podejrzec myslalam ze sporo do czytania bede miec a tu tylko 3 stronki 🙂
ja tez zis jakas senna caly czas jestem mialam sie przespac ale bylam na chwile w sklepie i troche mi przeszlo ale troche....nawet poranna kawka nie pomogla,
Teraz bedziemy z mezem meczyk ogladc (Lech gra :cheer 🙂 mam nadzieje ze nie zasne przy ogladaniu hehe...

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
a ja wpadlam na chwile was podejrzec myslalam ze sporo do czytania bede miec a tu tylko 3 stronki 🙂
ja tez zis jakas senna caly czas jestem mialam sie przespac ale bylam na chwile w sklepie i troche mi przeszlo ale troche....nawet poranna kawka nie pomogla,
Teraz bedziemy z mezem meczyk ogladc (Lech gra :cheer 🙂 mam nadzieje ze nie zasne przy ogladaniu hehe...
Miłego oglądania 🙂