Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witajcie Brzunie... 🙂
ja już wyszykowałam męża do pracy, sama jestem po śniadanku, uciekam ogarnąć mieszkanko bo dziś dużo spraw do załatwienia na mieście....
miłęgo dnia... 😘

• Mamusia
no i wrocilam ja 🙂
pospalam jeszcze troszke zjadlam sniadanko ide zaraz sie przebrac w dresik dzienny...rodzice poszli na miasto a ja troche ogarne nasze pokoje a potem pomoge mamie w ogarnieciu jej.....choc dzis leniucha nie zlapie mam nadzieje hehe...a i zaraz trzeba kawke z mleczkiem trzasnac.....

😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej Dziewczynki 🙂

Ja powinnam tak do 10.30 pospać, ale... :P przyjechał kurier i mężuś wstawił mi karton do pokoju 🙂 więc oczka już na oścież otwarte 🙂
Ja w nocy miałam takie sny, że szok...
Ale jeden byl piękny!!!! Sniło mi się, tak strasznie realistycznie, że karmię Hanię!!! Tak bardzo czułam jej bliskość... mmmm 🙂 🙂

Zaraz się zbieram do wstania, śniadanko i będę rozpakowywać moją pakę! 🙂

• Mamusia
DZien doberek... 😁
ja dzis juz o 8 sie obudziłam, ale polezałam jeszcze z ksiazka w łózeczku i tak jakos zleciało.. dzis mam leniuszka, ale wiecie co od kilku dni chodzi za mna mysl zeby łozeczko w posciel ubrac 🙂 cały czas sie powstrzymuje ☺️ a ktoras ma juz przygotowane łózeczko ??
a i mam do Was pytanko, w sobote miałam silne bóle krzyzowe-brzuszne na przemian i zauwazyłam ze wkładka oprócz wydzieliny była cała mokra.. hmm czy wody płodowe mogą sie sączyc ??

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
DZien doberek... 😁
ja dzis juz o 8 sie obudziłam, ale polezałam jeszcze z ksiazka w łózeczku i tak jakos zleciało.. dzis mam leniuszka, ale wiecie co od kilku dni chodzi za mna mysl zeby łozeczko w posciel ubrac 🙂 cały czas sie powstrzymuje ☺️ a ktoras ma juz przygotowane łózeczko ??
a i mam do Was pytanko, w sobote miałam silne bóle krzyzowe-brzuszne na przemian i zauwazyłam ze wkładka oprócz wydzieliny była cała mokra.. hmm czy wody płodowe mogą sie sączyc ??

Aneczka bóle krzyżowo-brzuszne to mogą być skurcze przepowiadające, czyli takie jeszcze na kilka tyg (lub dni:P bo tego nie wiadomo) przed tymi prawidłowymi. A mokra wkładka... hmmm... wątpię, żeby wody płodowe się SĄCZYŁY.... Może poprostu masz teraz dużo wydzieliny, tak jak dziewczyny wczoraj pisały.
Ja łóżeczko planuję rozłożyć po weekendzie majowym, bo będę wtedy w 37tyg. 🙂 🙂 a już teraz mam ochotęęęę!!! 🙂 Także Ci się nie dziwię 😉 :*

• Mamusia
Dzień dobry Brzucholki 🙂
Ja wstałam po 8 bo ten cholerny katar nie daje mi spać,ogarnełam u siebie i przyszłam na dół...U mamy też ogarnęłam i teraz zaglądam do Was...
Co do łóżeczka to ja maiłam w tym tygodniu skecać a że majster niemaiał co robic bo nie mieliśmy prądu to wziął się i skecił no a ja nie mogłam przezyc jak bedzie wygladac jak sie je ubierze irtp.i rozlozylam baldachim ☺️potem ochraniacz na szczebelki,na drugi dzien wyjelam kolderke heh i tak jakos lozeczko prawie "ubrane"...

Ja już wysprzątałam mieszkanko, ogarnęłam siebie i lece po wypis ze szpitala, później poczta kilka sparw na mieście i na koniec wizyta u gin...ciekawe co mi powie...
miłego dnia Niunie.. 🙂
pewnie będe dopiero koło 18...
buziole.. 😘

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
Ja już wysprzątałam mieszkanko, ogarnęłam siebie i lece po wypis ze szpitala, później poczta kilka sparw na mieście i na koniec wizyta u gin...ciekawe co mi powie...
miłego dnia Niunie.. 🙂
pewnie będe dopiero koło 18...
buziole.. 😘

Nawzajem Anetko i nie zapomij zdać relacji po wizycie...

Ja jutro z mężem jadę do położnej zbadać tętno dzidzi Naszej no i mam skierowania na badania a jestem chora i niewiem czy powinnam zrobic te badania czy się wstrzymać i zrobic az choroba minie...no i na wizyte sie zapisac bo doktorek kazal przyjsc za 2 tyg.a jej cos sie pokrecilo i zapisala mnie na 6 maja czyli na za miesiac 🤪

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
DZien doberek... 😁

Aneczka bóle krzyżowo-brzuszne to mogą być skurcze przepowiadające, czyli takie jeszcze na kilka tyg (lub dni:P bo tego nie wiadomo) przed tymi prawidłowymi. A mokra wkładka... hmmm... wątpię, żeby wody płodowe się SĄCZYŁY.... Może poprostu masz teraz dużo wydzieliny, tak jak dziewczyny wczoraj pisały.
Ja łóżeczko planuję rozłożyć po weekendzie majowym, bo będę wtedy w 37tyg. 🙂 🙂 a już teraz mam ochotęęęę!!! 🙂 Także Ci się nie dziwię 😉 :*

No wiesz co wczoraj bylismy na spotkaniu z połozną i mówiła tak samo jak Ty że to mogły być skurcze przepowiadające.. 😮 😮 😮 jutro mam wizyte u dr to zapytam, hmm myslałam ze moze ktos tez tak ma.
mi sie dzis zaczał 37 tydzien , hihii i juz tym bardziej po tym co napisałas kusi mnie na ubranie 😁

• Mamusia
No to manki ładnie Ci poszło to rozkładanie 😉 😉 hihi
Też już bym chciała ale zaplanowałam na ten weekend generalne porządki w pokoju, przestawianie mebli, żeby zrobić miejsce na łóżeczko... Musimy kino domowe schować i powynosić kilka rzeczy z naszego pokoiku 🙂 🙂
A po świętach albo po weekendzie majowym rozłożymy łóżeczko!!!! 🙂 Już się nie mogę doczekać, ale wiem, że szybko zleci...
Zobaczcie... już KOLEJNY TYDZIEŃ SIĘ ZACZĄŁ!!! 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
DZien doberek... 😁

Aneczka, jak Cię zdopingowałam, to dawaj czadu i rozkładaj 😉 😉 🙂 Od razu będzie Ci lepiej 😁 🙂 hehe

No wiesz co wczoraj bylismy na spotkaniu z połozną i mówiła tak samo jak Ty że to mogły być skórcze przepowiadające.. 😮 😮 😮 jutro mam wizyte u dr to zapytam, hmm myslałam ze moze ktos tez tak ma.
mi sie dzis zaczał 37 tydzien , hihii i juz tym bardziej po tym co napisałas kusi mnie na ubranie 😁

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
DZien doberek... 😁

No wiesz co wczoraj bylismy na spotkaniu z połozną i mówiła tak samo jak Ty że to mogły być skórcze przepowiadające.. 😮 😮 😮 jutro mam wizyte u dr to zapytam, hmm myslałam ze moze ktos tez tak ma.

Aneczka, jak Cię zdopingowałam, to dawaj czadu i rozkładaj 😉 😉 🙂 Od razu będzie Ci lepiej 😁 🙂 hehe

• Mamusia
manki napisał(a):
Aneczko to zrób sobie przyjemnośc i ubierz 🙂W końcu to już za chwilę u Ciebie,więc może niech już czeka gotowe na Martynkę 🙂
Dziewczyny co mozecie poradzic na katar bo mnie wykancza 😞do tego ciagle lzy leca i oczy bola 😞

Manki, nie wiem czy to na katar, bo ja na kaszel robiłam syrop z cebuli!!!
Ale jak miałam kaszel i katar to mi przepisali antybiotyk... 🤢

• Mamusia
manki napisał(a):
Aneczko to zrób sobie przyjemnośc i ubierz 🙂W końcu to już za chwilę u Ciebie,więc może niech już czeka gotowe na Martynkę 🙂
Dziewczyny co mozecie poradzic na katar bo mnie wykancza 😞do tego ciagle lzy leca i oczy bola 😞

Manki, nie wiem czy to na katar, bo ja na kaszel robiłam syrop z cebuli!!!
Ale jak miałam kaszel i katar to mi przepisali antybiotyk... 🤢

J dzięki Bogu kaszlu niemam ale gardło coraz bardziej dokucza...jutro trzeba będzie do lekarza.

• Mamusia
Czesc Dziewczyny,
no troche mnie nie było...ale w czwartek tak mnie choroba zlapala,jak na złość, ból gardła, strszny katar i jeszce głowa pobolewala, na sczescie dzisisj jest juz o niebo lepiej....
Dzisiaj będxziemy przygotowywac kącik na miejsce do spania dla Maluszka i juz za kilka dni stanie tam łóżeczko.... a poza tym to czekamy na rozwiazanie...;0)

Buziole w brzusie....

teraz nadrobie troche waszych postów... 😉