Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
Dzisiaj nie miałam ,ale od kilku dni odczuwam lekkie skurcze o których położna mi tez opowiedziała nazywajac je przepowiadającymi 🙂
Ale to że dzisiaj znalazłam w łazience taki kolorek czopu może według mojej położnej oznaczać że urodze za 3 dni ale równie dobrze za 3 tygodnie 😜
Ciekawa jestem czy tylko ja tak mam ???

No ja jeszcze tak nie miałam.... ale bądź czujna 😉 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja dzis bylam z marcinem na cotygodnowych zakupach i po polowie marzylam o tym aby isc do domu. brzuch cignal w dol, szlam jak slimak blee powiedzialam ze za tydzien idzie sam bo ja sie juz na to nie nadaje 😮
a ja dzis wypralam przescieradelka bo dostalismy z polski jutro wyprasuje i ukladam w lozeczku i bedziemy czekac cierpilwie na mala 😁 jeszcze musze kokardki czerwone porobic aby mi nikt malej nie zauroczyl 😠 😜
no to w poniedzialek znow zostaniemy ciociami 😁

witam Was ponownie.. 🙂
ja dziś pół dnia na świerzym powietrzu spędziłam...właśnie wróciliśmy do domciu... 🙂
zrobię jakąś kolacje i idę do łóżka patrzeć w tv bo na dziś padam...
buziaki.. 😘

• Mamusia
Witam wieczornie...
Wekend to i cisza na forum...Ja tez dzis padam,jakaś nie do zycia jestem,na nospie dzis jade bo brzuch twardy,napiety i pobolewa...eh...
Ksidelko no to tylko czekac pozostalo,pewnie zAraz i Ty Nam sie rozpakujesz...
Joasiu szczerZe powiedziawszy to ja sama niewiem co tam w srodku jest i tez mialam obawy czy uprac ale zaryzykowalam i zadowolona jestem i tez podobnie jak Martynka delikatnie przeprasowalam.

SPOKOJNEJ NOCY DZIEWUSZKI....DOBRANOC

• Mamusia
Ja właśnie wróciłam z restauracji... byliśmy ze znajomymi, którzy świętowali rocznicę ślubu... 😉

Ale już tak czuję, że od 19.00 to mogę posiedzieć do 22.00 max... no... 22.20 😉 :P

Teraz nospa, luteina, magnez, żelazo i mogę nóżki wyciągnąć 😉 🙂

DOBREJ NOCKI :* :*

• Mamusia
ja tez wrocilam z wyprawy kochane hehe
myslalam ze od 12 bede miec sporo do czytania a tu tylko 3 stronki 😆
mezus na wieczorze kawalerskim a ja bylam na plotkach i przy okazji ufarbowalysmy mi wloski 🙂 od razu inaczej 😆 ( a nie farbowalam od wesela czyli jakies 8 miesiecy hehe)
a dzis znow mnie skurczek lapaly wzielam nospe i troche przeszlo ale martwi mnie to wszystko powoli i niepokoji oby niunius siedzial jednak jak najdluzej w brzuszku.... 🙂

no nic sprawdze poczte i tez uciekam spac....

dobranoc brzuszki.... 😘 😘 😘

witam Was Niunie niedzielnie... 🙂
ja coś spać nie mogę wstałam 30 min temu i oczy jak 5zł...
wciągne jakieś śniadanko i możę się jeszcze położe... 🙂
Buziole miłej i spokojnej niedzieli... 😘

• Mamusia
CZesscccccccccc 🙂
Wczoraj cały dzionek na świezym powietrzu spedzilismy u moich rodziców 🙂 no i znowu skurcze nieregularne i ten napinajacy sie brzuch 🤔 na SR ogladalismy film i tam własnie było ze te skurcze macicy obnizaja dzidzie nizej, a przy porodzie chca wypchnąc.
Co do czopu, to ja cały czas obserwuje ale nic nie zauwazyłam, no a jak wypada to moze byc roznie tydzien przed porodem, ale nawet moze to byc dzien przed...
Gosiaa a wiesz ze mi sie tez przypomniało jak sie obudziłąm ze wstażki czerwone musza byc koniecznie ? 🙂 🙂
Ja dzis wstałam po 7 😞 Tomek z tata jechali na giełde sam. i jak sie rozbudziłam to zasnać nie mogłam. Zjadłam sniadanko.. i poleniuchuje do ich powrotu.
AAaaa justiks pisała ze prawdopodobnie dzis bedzie w domku ze wszytsko ok.

Witam dziewczyny 🙂

Ja termin mam na 24sierpnia. Zajrzałam tu do Was bo Wy już na końcówce 🙂 Oglądam Wasze piękne, duże brzusie 🙂 Niedługo i ja taki będę miała 😜
Jak się czujecie? I czy obawiacie się porodu?

Miłej niedzieli Wam życzę

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
znów wyjazdowa niedziela - ale liczyliśmy że bedzie taka ładna pogoda jak wczoraj. a tu ciepło ale szaro i trochę kropi. mam jednak nadzieję, że się jesczze rozpogodzi

no u nas tez tak jakos dziwnie, niby ciepło a słonce swieci przez warstwe chmur....