Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
CZESC BRZUCHY
KORZYSTAJAC Z OKAZJI ZE WYLAPALAM SIEC I NIE WIEM KIEDY TERAZ ZLAPIE....CHCIALABYM ZYCZYC WAM WESOLYCH,POGODNYCH,SPOKOJNYCH I RODZINNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH
a tak poza tym to ja juz prawdopodobnie po ostatniej wizycie u mojego gina...wyniki wszystkie ok...tylko z posiewu jakas infekcja wyszla i mam cos na to,jakies globulki dopochwowe....chodze 2x w tyg na ktg wszystko pod kontrola 🙂 i po swietach znowu....do konca kwietnia mialam urodzic a tu cisza....malemu dobrze w brzuszku....hehehehehe wcale sie nie pcha na swiat...
POZDRAWIAM WAS GORACO!!!!! BUZIAKI..... 😘

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
CZESC BRZUCHY
KORZYSTAJAC Z OKAZJI ZE WYLAPALAM SIEC I NIE WIEM KIEDY TERAZ ZLAPIE....CHCIALABYM ZYCZYC WAM WESOLYCH,POGODNYCH,SPOKOJNYCH I RODZINNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH
a tak poza tym to ja juz prawdopodobnie po ostatniej wizycie u mojego gina...wyniki wszystkie ok...tylko z posiewu jakas infekcja wyszla i mam cos na to,jakies globulki dopochwowe....chodze 2x w tyg na ktg wszystko pod kontrola 🙂 i po swietach znowu....do konca kwietnia mialam urodzic a tu cisza....malemu dobrze w brzuszku....hehehehehe wcale sie nie pcha na swiat...

Monia, no to czekamy na Twojego Piotrusia 🙂 🙂 bo 1.05 już blisko.. jejuuu 🙂
A jeśli się nie pojawisz do świąt, to dla Ciebie też wszystkiego dobrego na święta :* i lekko mokrego dyngusa 😉

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
CZESC BRZUCHY

Monia, no to czekamy na Twojego Piotrusia 🙂 🙂 bo 1.05 już blisko.. jejuuu 🙂
A jeśli się nie pojawisz do świąt, to dla Ciebie też wszystkiego dobrego na święta :* i lekko mokrego dyngusa 😉

😘
DZIEKI KOCHANA
MOJE TERMINY Z OM TO:26.04,30.04 I 1.05...HEHEHEHEHE
A Z USG 13.05....TAK WIEC DO POLOWY MAJA MOGE JESZCZE W DWUPAKU POCHODZIC...HEHEHEHEHE
A SIE LUDZILAM ZE NA SWIETA PIOTRUNIA BEDE JUZ MIALA....ALE COZ.....DOBRZE MU TAM....
TERAZ JAK CHODZE NA TE KTG,TO MI WYLICZYLI 30.04,I JESLI NIC DO TEJ PORY SIE DZIAC NIE BEDZIE TO BEDA CZEKAC OKOLO 10 DNI PODOBNO NA JAKAS AKCJE A DOPIERO WYWOLANIE....ZOBACZYMY....W KAZDYM BADZ RAZIE JA JUZ ZWARTA I GOTOWA,I SPAKOWANA,I CZEKAM HEHEHEHEHE I SIEBOJE JAK CHOLERA....HEHEHEHEHEHE
NAJGORSZE TO ZE KLAPKI DO SZPITALA MI NA NOGI NIE WCHODZA..... 🤢 I CHYBA W OGOLE W PAPUCIACH BEDE DO PORODU JECHAC....BO NIC MI NA TE MOJE SPUCHNIETE KOSLAWCE NIE WCHODZI...DZIS ZE SZPITALA NA PIECHOTKE ZESMY WRACALI....PRZEZ LAS....10 MIN NAM TO ZAJELO... 🤪 MOIM TEMPEM ZOLWIM HEHEHEHEEHE

• Mamusia
Dzien doberek 😁 😁
JA juz przed 7 oczka otworzyłam... jakies takie dziwne kłucia mnie obudziły i bóle krocza... ehhhh to juz normalka 😉
wczoraj dzionek szybko zleciał.. u kosmetyczki posiedziałam , i u kardio- wszystko dobrze- moge rodzic naturalnie 🙂 a pozniej z mezem podjechalismy do sklepu i kupilismy komplecik na balkon 🙂 🙂 i dzis sobie posiedze na słoneczku 🙂

• Mamusia
hej Aneczka :* (jednak jestem druga :P ) super że u kardio wszystko OK :*

Ja chyba też dzisiaj posiedzę na balkonie (chociaż nie ma tam za bardzo na czym, ale coś sobie zorganizuję 😉 ) zresztą... ja nie przyzwyczajona jestem do balkonu, bo całe życie mieszkałam w bloku na poddaszu i nie było 😜

A jeszcze dzisiaj zabieram się za obieranie warzyw, moze łazienkę wysprzątam.... zobaczymy na ile mi sił staczy 😉

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
hihi Martyna 😘 😘 😘no to żeby udało Ci sie zrobic co sobie zaplanowałas 🙂 ja zawsze od rana planuje a pozniej co innego wychodzi.. bo siły nie ma na wszytsko a tyle by sie chciało zrobic 😁 😁 😁

No dokładnie 😉 dzięki za doping 😉 :P na koniec dnia zobaczymy co się udało :P

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
a ja juz o 7 jadłam z Tomkiem lane kluski na mleku 😁 😁 tak lubie jak on zrobi mniam mniam, smaki mi sie w ciazy pozmieniały 🙂
Smacznego kochana 😘

ooo... ja też lubię lane kluski na mleku, a tak dawno jjuż nie jadłam 🙂 ostatnio to owsianka... 🙂 muszę po świętach sobie takie kluseczki trzasnąć 😉

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
a ja juz o 7 jadłam z Tomkiem lane kluski na mleku 😁 😁 tak lubie jak on zrobi mniam mniam, smaki mi sie w ciazy pozmieniały 🙂
Smacznego kochana 😘

ooo... ja też lubię lane kluski na mleku, a tak dawno jjuż nie jadłam 🙂 ostatnio to owsianka... 🙂 muszę po świętach sobie takie kluseczki trzasnąć 😉

😁

• Mamusia
Witajcie brzunie....znow zaczynamu piekny dzien...pogoda super sloneczko swieci wiaterku nie ma ale bedzie znow dzis cieplo 🙂
Ja juz od 7 nie spie maly terrorysta tak kopal ze nie szlo zasnac...dzis bardzo aktywny dzien ma 😜
Ja juz po sniadanku pranie wrzucilam i biore sie teraz za wycieranie kurzy trzeba posprzatac do konca na swieta zeby maz po siwetach tez mial czysto jak mnie nie bedzie....

Bede zagladac buziaki 😘

witajcie piątkowo.. 🙂
i kolejny tydzień zaraz się kończy...
ja juz po sniadanku ale zaraz chyba legnę jeszcze do łóżka.. 🙂
mieszkanie wysprzątane na święta ale co z tego jak i tak wyjeżdżamy do rodziców..
miłego dnia Kochane..:*

• Mamusia
witajcie słonecznie ja tez juz po śniadanku i byłam juz w laboratorium oddac krew po 14 bede miała wyniki i zobacze jak moje płytki krwi 😮 zaraz się biore za sprzątanie łazienki i do mamci na pieczenie 🤪 ale podjem a słoneczko rewelacyjne w samej bluzce juz mozna śmigać super

• Mamusia
Hej Moniczka , fajnie, że do nas zaglądnęłaś 🙂 i wzajemnie Wesołych Świąt! 🙂

Martyna , a to pierwsze dziecko kuzynki? Ja mam niby termin na 19. maja i nie chcę kwietniowej niespodzianki 🤪

Wczoraj przyszedł mój drugi zestaw pościeli - Fioletowe Zoo, baaardzo mi się podoba 🙂 Aż od razu wrzuciłam do pralki i w nocy prasowałam 😁

A dziś wieczorem czeka mnie wizyta u lekarza, więc po raz pierwszy od dwóch tygodni, czyli ostatniej wizyty, wyjdę z domu i nie mogę się już doczekać 😁 I nawet udało mi się męża przekonać, żebyśmy podjechali na chwilę do Jysku i Ikei, bo chcę kupić kilka rzeczy, a potem dopiero do lekarza 🙂