Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie! kolejna noc za nami i za wami, i widze ze kolejna noc z atrakcjami (chodzi mi o Marinke) a pozatym to wiekszosc z was tak patrze po tyg. ciazy moze juz bezpiecznie rodzic, wiec Aneczka,Fijolek,KasiaGwiazdka,Manki do dziela!!! bede kontrolnie co jakis czas zagladac a ok.13 idziemy na spacerek maly jak sie dotleni to smacznie potem spi. buziaki dla was 😘 😘

• Mamusia
Kasiugwiazdko to pogrzeb mojego Michała mamy może gdybym nie czuła się tak dobrze jak się czuje to bym nie poszła ale jak dla mnie to mogłabym chodzić w ciąży jeszcze ze trzy miesiące a smutek i tak jest może bardziej spodziewany bo ona już długo chorowała ale łzy na pewno będa chociaz cały czas bede myslała o malenstwie wiec dam rade wszyscy sobie powtarzamy ze tylko dziekowac bogu ze już nie cierpi 🙂
Werona mamy identyczne wózeczki tyllko my mamy cargo khaki grey 🙂 i też kosz kupujemy 🙂

• Mamusia
Witam Dziewczynki :* byłam przed wczoraj u lekarza,opowiadam mu o tym że ta kość łonowa mnie bardzo boli i czasem podbrzusze,zbadał mnie,po naciskał i wtedy myślałam że wyskoczę przez okno ! powiedział,że go to martwi bo jest mała ta ciąża,bo na razie moja córcia waży 2,600,a ja za mocno reaguję na ten jego nacisk a lekko naciskał.Boi się że mi się spojenie łonowe rozejdzie i że mała nie umie się dobrze ułożyć główką,prześwietlenia nie można zrobić,więc stwierdził że jak tak dalej będzie mogę mieć cesarkę 😞 bardzo się boje bo nie chcę cesaki,bo nienawidzę być ograniczona i żeby ktoś biegał koło mnie a zapewne będzie to teściowa :/ eh... 10go następna wizyta i się okaże,strasznie się wystraszyłam jak mi to powiedział...

• Mamusia
Ja jednak jestem chwilowo 🙂
o 7.00 pojechaliśmy koleżankę do kliniki na zabieg zawieźć i myślałam, że dłużej to zejdzie, ale już jesteśmy z powrotem 🙂
Na 14 idziemy do ginekologa podejrzeć pierdzioszka 🙂 🙂 a później jedziemy w plener porobić zdjęcia z brzuszkiem 🙂 ciekawe co nam ciekawego wyjdzie 🙂

Marinka
3mam kciuki za Ciebie i Maleństwo:* :*
Monalissa trzymajcie się... :* na pewno będzie ciężko ale dobrze, że masz dzidziunia w myślach, to cię jakoś podtrzymuje na duchu... :*

Aneczka, Kasiagwiazdka, Hussi, Joma, Anonimosia, Jamargaretka, Kasia21, Manki
witajcie Kochane :* :*

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
A dzis znowy łaze co chwila do lodówki... ☺️

Aneczka powiem Ci, że ja ostatnio też mam niezłe ssanie 😁 :P Całą ciąże jadłam normalnie, nawet jakoś tak mi się nie chciało jeść... a ostatnio! Cały czas bym coś jadła :P :P (co prawda dla mojego męża to i tak mało... ale ok:P )
I już dzisiaj śniadanko, później czekkolada na gorąco i bułka słodka z serem a na koniec zapiekanka 🙂 🙂 Mmmm 🙂 I już bym coś podgryzła 😁 😁 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
aj tam juz sama nie wiem ... załózmy ze czekam do maja.. najgorzej sie boje jak mnie w nocy czapnie.. 😲

Ja wczoraj podłożyłam pod prześcieradło podkład higieniczny, tak jakby co, żeby nie zalać prześcieradła gdyby wody odeszły w nocy 😁 Niby trochę czasu jeszcze mi zostało, ale... 😜

• Mamusia
dziewuszki dobrze bedzie zobaczycie,ciocia hussi wie co mowi,u mnie tez wszystko dzialo sie tak niespodziewanie,tak szybko i o Piotrus dzisiaj konczy 10 dni.
Jamaica co to za dziwne przekonanie ze po cesarce jestes ograniczona i skazana na czyjas pomoc? juz dobe po niej musisz sobie w szpitalu radzic sama, a w domu kiedy do niego idziesz na 4 dobe poczujesz sie lepiej,a po zdjeciu szwow bedziesz smigac jak dawniej. mowie z wlasnego doswiadczenia ktore obecnie przechodze. wiec glowa do gory, jesli cesarka jest potrzebna to nie boj sie lekarze wiedza co robia!
ide cos wszamac bo czasem zapominam o jedzeniu 🙂 buziaki i do pozniej!