Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
kasiu bo ona niewie jeszcze jak tu u nas fajnie hihi

już chyba na wszystkie możliwe sposoby próbowałam ją wykurzyć i nic z tego :P Uparciuch z niej straszny 🙂 🤪 no ale skoro jeszcze jej tam wygodnie to niech sobie siedzi... 😁

dzialaj dzialaj wkoncu zadziala hihi musi

• Mamusia
a ja porządki w szafie zrobiłam bo skoro w weekend ma byc u nas 30 stopni to cos trzeba bedzie wrzucic na siebie 🙂 no i poprasuje troszke 🙂 panowie sie wzieli za koszenie trawników i tak bedzie pieknie ehhh ten nasz urwis mógłby juz zechciec zobaczyc ten sliczny świat 🙂

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
No Adka, Jolajcik i Antenka to już chyba przeginają te Wasze dzieciaczki 🙂 😜
Monalissa no pewnie, że trzeba ładnie trawniczek przygotować na przyjście Malucha 🙂 U mnie przed blokiem też panowie koszą 😁 😁
Ewelka mmmm 🙂 arbuzika to też bym zjadła... 🙂

za mna od poniedzialku chodzil arbuz az wkoncu wczoraj pojechalismy kupic 🙂

• Mamusia
Ja nie zrezygnowałam z kawy w ciąży, próbowałam odstawić ale chodziłam jak lunatyk, pytałam lekarza i położnej i stwierdzili zgodnie, że jedna dziennie maleństwu nie zaszkodzi. Teraz tak jak i przed ciążą pije kawę rozpuszczalną z mlekiem (tak gdzieś 1/4 mleka) bez cukru.

• Mamusia
Hej kochane wrocilam...nadal nie rozpakowana hehe

Justik chyba ze sie lekarz pomylil ale powiedzial na prawie 3 palce....ale ze skurczy nie ma nie bedziemy panikowac i poczekamy...tak mi powiedzial ....i jak do weekendu mnie nie zlapie to w poniedzialek na oddzial..ale sie usmiechnal i stwierdzil ze do weekendu nie dotrzymam....(zobaczymy 😜)

skurcze mnie lapia ale nadal nie regularne....odruchy wymiotne narazie przeszły....ale jakos brzuszek sie napina boli i kluje w malej eh;/ naprawde coraz bardziej to boli...wiec dzis leniuchowanie znow 🙂

Mąż na dzis mi wywrozyl termin...(chyba sie nie sprawdzi ehhe) ja czuje ze do soboty polece (oby...albo i nie 😜) wszystko sie okaze 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej kochane wrocilam...nadal nie rozpakowana hehe

Justik chyba ze sie lekarz pomylil ale powiedzial na prawie 3 palce....ale ze skurczy nie ma nie bedziemy panikowac i poczekamy...tak mi powiedzial ....i jak do weekendu mnie nie zlapie to w poniedzialek na oddzial..ale sie usmiechnal i stwierdzil ze do weekendu nie dotrzymam....(zobaczymy 😜)

skurcze mnie lapia ale nadal nie regularne....odruchy wymiotne narazie przeszły....ale jakos brzuszek sie napina boli i kluje w malej eh;/ naprawde coraz bardziej to boli...wiec dzis leniuchowanie znow 🙂

Mąż na dzis mi wywrozyl termin...(chyba sie nie sprawdzi ehhe) ja czuje ze do soboty polece (oby...albo i nie 😜) wszystko sie okaze 🙂

jakbys dotrzymała do soboty to ładnie w terminie by było a to bardzo żadko sie zdarza 🙂

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
Moja Maja to samo. też spi a ja pranie robię, trochę sprzątam - bo jutro polożna przychodzi - a trochę wchodzę na Internet - bo ciężko się nagle odzwyczaić.

no dokłądnie chociaz na chwile a trzeba wejsc.. ja codziennie sobie obiecuje ze sie połoze jak mała zasnie,,, ale zawsze cos do zrobienia.. i wieczorami padam ..

• Mamusia
A ja tez chwilowo podgladam czekam na meza głodna strasznie juz jestem hehe 🤢 😜 a dzis ziemniaki młode schabowy mizeria i kapusta młoda od wczoraj i pieczarki smazone...mniam...tak moja mamusia dzis zaszalala z obiadem hehe

Potem błogie leniuchowanie.... 🙂

Miłego popołudnia.....majóweczki 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
A mój mężulek dzisiaj wcześniej wróci to wybierzemy się może na dłuższy spacer.... 🙂 trzeba rozruszać Haneczkę 😉

no no bo my sie tez juz Haneczki doczekac nie mozemy 🙂

ja teeeż 🙂 🙂 jej, już mogłaby wyskoczyć do mamusi na rączki 😁 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
A mój mężulek dzisiaj wcześniej wróci to wybierzemy się może na dłuższy spacer.... 🙂 trzeba rozruszać Haneczkę 😉

no no bo my sie tez juz Haneczki doczekac nie mozemy 🙂

ja teeeż 🙂 🙂 jej, już mogłaby wyskoczyć do mamusi na rączki 😁 🙂

😆