Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gość napisał(a):
🤪 termin 17 maja 🙂 poki co zadnych mdlosci, sennosci-jedynie wieksze cycuszki i zeste siusianie- 1 ciaza i to w miodowy tydzien 🙂 zaraz po slubie- przyłaczam sie do was dziewczyny i gorąco pozdrawiam - Kasiejka
no to strzał w 10 🙂 i super taka niespodzianka 🙂 gratuluje 🙂 mam nadzieje że bedzie nas Tu wiecej 🙂 byłaś już u gina ?

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gość napisał(a):
czesc czy ktoras z kolezanek wymiotuje jeszcze bo ja tak 😞

Ja wlasnie dzisiaj czulam sie wprost fatalnie. Zaczęło się już od samego rana. Dzisiaj to nie wymioty tylko potężne mdłości i ból głowy... co najmniej jak przy największym kacu świata, albo zatruciu... i nieustajcy głód i zgaga.
Cortez... jak u Ciebie?

• Mamusia
dzis bylam w szpitalu.. bolalo mnie strasznie podbrzusze z lewej strony jakby pachwina.. balam sie a te wszysteki mysli są okropne.. na szczescie wszystko jest dobrze termin mam na 8 maja a maleństwo mierzy juz 20 mm 🙂 13 pazdziernika na wizycie zovbacze je jescze raz.. na takie chwile warto czekac.. 🙂 pozdrawiam majoweczki po dłuzej przerwie..

• Mamusia
HEJ MAMUSIE , PRZEPRASZAM ZE Z BUTAMI ALE MAM DO SPRZEDANIA PLAASZCZYK CIAZOWY http://all...s-ciaza-i1250791533.html I RURKI CIAZOWE http://all...0r-nowe-i1252160673.html ORAZ KOMBINEZON http://all...xt-nowy-i1250849390.html. MOZE KTOREJ COS PRZYPASUJE ;] POZDRAWIAM WAS I ZYCZE ZDROWKA I BEZBOLENSEGO ROZWIAZANIA! 😉

• Mamusia
Moje Drogie,
Wracam do Was jak bumerang, chociaż nic nie piszę, to czytam 🙂
Mam nadzieję, że mdłości nie dają Wam w kość, ja niestety ostatnimi dniami odczuwam je coraz bardziej, a już się cieszyłam, że w sumie taka bezobjawowa ta ciąża ;-)

Wczoraj byłam na drugim USG, tym razem udało się już zobaczyć bicie serduszka i nie mogę się doczekać kolejnych wizyt 🙂
Termin porodu wg USG - 25 maja.

• Mamusia
To super... 🙂 ja malenstwo zobacze poraz 3 -13 pazdziernika 🙂wczoraj widziałam tylko chwilke ale ma juz 20 mm 🙂 tez juz sie nie moge doczekac usg ,, a u mnie z mdłosciami to róznie jest .. dzis np czuje sie dobrze ale sa dni kiedy nudnosci najlepiej bym przespała... wazne ze dajemy rade,, 😁 u mnie ciezko z wypiciem 3 litrów wody dziennie 😲